reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

moje kanapki na cieplo sa, w tosterze zapieczone szyneczka i serek
jeden dzien mozna tak przezyc :sorry:

A to inna gadka :-D hehe to pyszneee ;-);-);-)sama moge takie jesc i jesc pychaaaa;-)

NO normalnie dostalam paczke :) Kurde zamowilam Fifolowi stroj mikolaja :) Jaki on bedzie cudny swiety mikolaj :-D:-D:-D Zrobie dla familii niespodzianke ,jak juz przyjada wszyscy na wigilie do mamy my z Fifolem wyjdziemy i przebierzemy sie w stroj :) a pozniej wejdziemy i kazdy bedzie go Podziwial a w tym tez tatus :) he he taka niespodzinke mamy !

NO jak sie tylko obudzi z tajniaka go ubiore i przymierze mu to :) !!!!!

Jak fajnie :):):) wstaw koniecznie zdjecie zebym mogla sobie popatrzec na tego pieknego mikołaja !!!;-):-):-):-) Fifiego :-) ja dla mojego mam body świateczne i tez mu strój mam zamiar zakupic jakby zechcial wyjsc przed swiętami :tak: oby !!!

reklama
Jak fajnie :):):) wstaw koniecznie zdjecie zebym mogla sobie popatrzec na tego pieknego mikołaja !!!;-):-):-):-) Fifiego :-) ja dla mojego mam body świateczne i tez mu strój mam zamiar zakupic jakby zechcial wyjsc przed swiętami :tak: oby !!!

Zrobie :tak: nie ma problemu !

Kurde pod koniec stycznia chcemy chrzcic malego ( bo tylko wtedy babki beda w Polsce )a w maju komunia Patryka wiec troszke poplyniemy z siankiem ale co tam !

znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !

Chrzest, ubranko Elegancik beż r. 62 (837560563) - Aukcje internetowe Allegro

a do tego chce kupic taki plaszczyk

Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystko cieplutkie z polaru chyba bedzie elegancko wygladal co ???

kręci mnie coś :-)
trochę coś ze mnie leci, może wody.
brzuch twardy, i dość mocny okresowy ból.
ale byłoby super!
wizytę mam jutro, zobaczymy co mi wywróży.

też bym chciała w święta widzieć mojego Tośka w takim stroju. Oglądałam nawet takie w tesco cheeroke śliczne ubranka św. Mikołaja:) mój Ł nawet ma przykazane że jeśli Antoś będzie jednak chciał wyjść na święta to ma jechać i kupić!!! i teraz to mi nawet smutno się jakoś zrobiło:(((

też bym chciała w święta widzieć mojego Tośka w takim stroju. Oglądałam nawet takie w tesco cheeroke śliczne ubranka św. Mikołaja:) mój Ł nawet ma przykazane że jeśli Antoś będzie jednak chciał wyjść na święta to ma jechać i kupić!!! i teraz to mi nawet smutno się jakoś zrobiło:(((

OHHHH ULA :zawstydzona/y: Nie chcialam cie zasmucic kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry:

Kurde pod koniec stycznia chcemy chrzcic malego ( bo tylko wtedy babki beda w Polsce )a w maju komunia Patryka wiec troszke poplyniemy z siankiem ale co tam !

znalazlam taki stroj ,co sadzicie ? NO nie widze malego w betach z atlasu bo wogole mi sie to nie podoba ! wiec chaialm cos innego co by moje dziecko slicznie wygladalo i znalazlam cos takiego !

Chrzest, płaszczyk Kawalera r. 62 Carpe Diem (842603487) - Aukcje internetowe Allegro

wow, ale elegant, fajne fajne

śliczne te ubranka:tak:fifi będzie wyglądał jak mały dżentelmen :tak::-D

reklama
Do góry