reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MEDEUSKA
Ja kupowalam takie same butelki dekorowane ale rozowe:-);-):-p
Ja jak hdzies wychodzilam to wsypywalam sobie mleko do zwyklych woreczkow sniadaniowych juz odmierzone porcje

Ale mnie dzieciaki znowu wkurzaja-sa nie do wytrzymania :wściekła/y:I jeszcze gg mi sieadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Niby ze wpisuje zle haslo a jak chce zyby mi przypomnialo haslo to niby podaje zlego maila:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnieszka fajnie to zrobilas extra :tak:

Medeuska gratuluje zakupow:-)lampki mocuje sie na przylepce gumowe:tak:

Dowikla nie dziwnie sie ze myslalas o czyms innym:-Djaki opis taka wyobraznia:-D:-D

MH powodzenia w usypianiu:tak:

MEDEUSKA
Ja kupowalam takie same butelki dekorowane ale rozowe:-);-):-p
Ja jak hdzies wychodzilam to wsypywalam sobie mleko do zwyklych woreczkow sniadaniowych juz odmierzone porcje

Ale mnie dzieciaki znowu wkurzaja-sa nie do wytrzymania :wściekła/y:I jeszcze gg mi sieadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:Niby ze wpisuje zle haslo a jak chce zyby mi przypomnialo haslo to niby podaje zlego maila:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o kurde chyba Ci zeswirowalo:szok:
Moze odinstaluj i zainstaluj na nowo

laura w wannie.Oczywiscie tata za wczesnie przyjechal i plan spania Laury uleg zmainie:-D

Madeuska, pojemnik na mleko dobra sprawa :tak: Ja mam taki na 3 porcje :tak:

Anka powodzenie w usypiani mi sie przyda :eek:

Helenka padła, a Anika drze4 się jak opętana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zaraz zwarjuję :wściekła/y:
Nie rozumiem tego, przetrzymuję ją popołudniu, żeby poszła lepeij spać, wykapana, dostje mleko i usypia, apotem budzi sie po 20 min, i się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dowikla, może ci ktoś zhakował gg, niestey zdaża sie..

Ja moich nigdy nie przetrzymywalam w dzien:no:Jak byly spiace to spaly:tak::tak::tak:
Im dziecko jest bardziej zmeczone tym trudniej Jemu zasnac i gorzej spi

ANKA
No chyba tak zrobie z tym walnietym gg

Moje wlasnie przyszly z pizakami i chca isc spac

Witam wieczornie.
Kuchnia ogarnięta w sensie nagotowane na 2 dni,grochówka dochodzi,pierogów nalepiłam z kaszą i serem:tak: - M pogotował,przy okazji pogadaliśmy trochę:tak:,zrobiłam listę produktów do ciast bo na zamówienie robię to i troszku grosza wpadnie:-p;-):tak:.W krzyżu zaczęło mnie łamać to siadłam do Was na chwilkę:tak:.Jak mi odda to Olkowi poprasuję ubranie galowe na jutro,bo jasełka jego grupa ma i on ma być zwykłym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:,rok temu aniołkiem był:tak:.
W sprawie pracy M to pozytywnie:tak::-),szef wziął jego wszystkie dyplomy poxerował,wypełniał kiedy chłopaki się porodzili i ma się odezwać przed świętami albo po.
Ja drugi raz na solarce byłam,wsio mnie swędzi,mam pretekst żeby M mnie balsamem potraktował:-p;-);-):tak::-D:-D.
My po naszą choinkę w piątek pewnie pojedziemy,bo jutro M jedzie prosiaka bić i znowu roboty mi zada przy rozprawianiu:confused2::tak:.
ja z wykształcenia jestem opiekunka dziecięca po studium medycznym to co laski otwieramy przedszkole bb:-)
Gadasz - ja też:tak::-D:-D
i z tego co pamiętam utrudniony dostę do niej bo drzwi wąskie:eek:
ja mam super listonoszkę starsza babeczke ale fajowa dzwoni raz a potem jak objedzie ulice i wraca to jeszcze raz dzwoni jak wcześniej mnie nie zastała:tak:a jak idę po julke do szkoły i mnie spotka to zawsze woła zeby poczekac i sprawdza czy przypadkiem czegos nie ma do nas:tak:
a paczki wozi pan i tez jest w miarę ok gorzej z kurierami bo ci dzwonią jak wariaci ale ostatnio jak dostał nauczkę to dzwoni cichutko:-D
Mój listonosz Sławek to jak polecony czy coś z potwierdzeniem to u sąsiadki zostawia a u mnie w pracy to wredna małpa i awizo dla T zostawiła:tak::-p.

Ja moich nigdy nie przetrzymywalam w dzien:no:Jak byly spiace to spaly:tak::tak::tak:
Im dziecko jest bardziej zmeczone tym trudniej Jemu zasnac i gorzej spi

ANKA
No chyba tak zrobie z tym walnietym gg

Moje wlasnie przyszly z pizakami i chca isc spac

Ona by mi usnęła o 18.30 a potem by siedziała do 23 :no: ja nie mam na to siły :no:

śpi 2 razy, to musi jej wystrczyc...

Ona by mi usnęła o 18.30 a potem by siedziała do 23 :no: ja nie mam na to siły :no:

śpi 2 razy, to musi jej wystrczyc...
Aaa no to co innego:no:
Moje mialy w sumie w miare stale godziny snu:tak::tak::tak::tak:I jak byly mniejsze to mi zasypialy zawsze przed 21 ale i tak ladnie spaly:tak::tak::tak::tak:

A probowalas Jej kiedys pozwolic sie zdrzemnac tak z pol godzinki kolo tej 18???
Moze pozniej po kapieli i po mleczku by usnela:tak:Albo moze udaloby sie Tobei przesunac troszke ta druga drzemke

No to moje jzu nie chca spac:szok::szok::szok::szok:Co za baby

reklama
Probowałam, wtedy mi siedzi do 23-24 i sie bawi w najlepsze :sorry::eek:

ona śpi od 15 do 16.30-17 a potem hce iść spać o 18 30 :szok: bzdura jakaś :wściekła/y: Usypia pieknie 19.45 :tak: A potem pobudka :no: Ale taka nie do końca, bo jest zaspana, tylko się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakbym ją nosiła na rękach to by spała, ale na to to ja nie mam ochoty :no:

Do góry