reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Ja dzisiaj mam nerwa, chce mi się krzyczec i płakać jednocześnie. Bylismy na usg brzuszka. Nerki bez zmian. Potem czekalismy na nefrologa do 13. Fajna lekarka. Gadała z nami 40min. :szok:Po nowym roku zrobia usg dopplerowskie bo teraz nie ma kto bo lekarz złamał rękę:sorry2:No i mamy robic badania moczu i posiew min. raz w miesiącu bo nie można dopuścić do zakażenia dróg moczowych.:no:Poza tym pytała o rehabilitacje Zuzi i mówie jak jest a ona do mnie że mamy złą rehabilitantkę skoro nie ma poprawy od dłuższego czasu. Ona sama ma dziecko niepełnosprawne. Dała mi namiary na inna. Ale ta przyjmuje tylko prywatnie:wściekła/y:Na subkoncie w fundacji nie ma jeszcze kasy bo dopiero co założone wiec nie ma z czego jeżdzić na dodatkowe prywatne wizyty. Chce mi sie ryczec normalnie, nie wiem juz czy brać kredyt żeby wykupić pare wizyt do przodu bo przeczytałam w necie że 4 spotkania kosztują 250zł a 2 w tyg to minimum.:-(To juz drugi lekarz który mi powiedział że Zuzia by już chodziła gdyby odpowiednio była rehabilitowana:-:)-:)-(
Aleście naskrobały:szok:Przepraszam ale nie mam siły na nadrabianie

reklama
Probowałam, wtedy mi siedzi do 23-24 i sie bawi w najlepsze :sorry::eek:

ona śpi od 15 do 16.30-17 a potem hce iść spać o 18 30 :szok: bzdura jakaś :wściekła/y: Usypia pieknie 19.45 :tak: A potem pobudka :no: Ale taka nie do końca, bo jest zaspana, tylko się drze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jakbym ją nosiła na rękach to by spała, ale na to to ja nie mam ochoty :no:
To rzeczywiscie nieciekawie i dziwne ze po takiej dlugiej drzemce tak szybko chce isc spac:szok::no:
A probowalas dac jej jeszcze raz cyca po tak szybkiej pobudce?
A moze taki jzu Jej urok i sama musi z tego wyrosnac:confused2::confused2::confused2:

MAMITKA
No to nieciekawie z ta rehabilitacja:no::no::no::no:Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo ja mialam rewelacyjna rehabilitantke

Ja dziś rano dziada starego ok.60 lat opierniczyłam:-p:-p:tak:,bo jechałam za nim a chamowi na zjazdach z ronda ciężko kierunek było włączyć a na parkingu (mimo,że pusty) to jak wjeżdżał na miejsce postojowe,też bez kierunków.Wjechał na pół miejsca,zatrzymał się(ja go w tym czasie z piskiem opon wyminęłam:wściekła/y::wściekła/y: i stanęłam obok niego:-p:tak:) i zobaczył, że dla inwalidów i wsteczny daje też bez kierunku.Wysiadł a ja do niego czy mu kierunki nie działają w tej nowej BMW,bo jadę za nim 4 km i ciężko mu włączyć.On do mnie coś sapie:szok::confused2:,a ja nie cykając się:-p,że na parkingu to też trzeba sygnalizować:tak:,bo bym mu w d.upę przywaliła i by była moja wina a nie jego że kierunków nie wrzucał:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:.Na odchodne wyjechałam do niego z tekstem,że za komuny to prawka na każdym rogu rozdawali i chyba się na takie załapał,bo teraz z taką jazdą :sorry2:to by egzaminu nie zdał:no::-p:-p.
Mamitko,takiej doktorki to ze świecą dzisiaj szukać;-):tak:.

reklama
Do góry