reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mazia89 na pewno masz rację, że lepiej nie robić bo nie jest potrzebne niż robić bo coś nie tak i trzeba kontrolować. Ale tak bym chciała wiedzieć ile mała już waży :-)i jaka już jest duża:-)

reklama
My znamy się z mężem ponad 13 lat, razem chodziliśmy do jednej klasy w liceum. Zaręczyliśmy się w 2004 a ślub braliśmy w sierpniu 2005 roku.
Kasia0305 ja tez bym chciała wiedzieć ile mój synek waży i jaki jest duży, ale najprawdopodobniej dowiem się dopiero w połowie stycznia.

O kurcze zapomnialam kiedy były dokładnie nasze zaręczyny. Wiem że w Boże Narodzenie 2006, tylko nie wiem czy 25 czy 26 grudnia:szok:, ale kapa. Tak wogóle to Święta są bardzo popularnym terminem zaręczyn z tego co czytam:-)

USG miałam dopiero 3 razy, moja lekarka nie jest zwolenniczką częstego podglądania maluszka. Mam nadzieję, że w styczniu zrobi kolejne.

Humorek już mam lepszy. Po pracy jedziemy na urodzinki do babci. Jeszcze tylko 15 min i koniec dniówki;-):-)

cześć dziewczyny

ja właśnie obżarłam się żurkiem i makaronem z sosem pieczarkowym:szok:
ledwo się ruszam:-D

śnieg za oknem, zimno, ale pięknie:cool2:

rano ledwo odśnieżyłam auto, ale od razu się obudziłam - umówmy się, ze to było w ramach ćwiczeń fizycznych:cool2:

reklama
Oki dziewczynki ja zmykam z pieskiem i do łózeczka bo cos mnie plecki bolą. Do jutra kochane brzuszki! Miłego wieczorku i spokojnej nocki papa :***

Do góry