reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

NO ten dzien jest jakis straszny normalnie !

Daffi powinna dostac zloty medal za to jej cierpienie ! az sie poryczalam i wiem ze ona juz naprawde nie ma sily ,mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia .moze jej maz zadyme zrobi jak wroci o 18 z pracy ! Oby jej pomogli !!!!!!!!!!!!!!

Wiki tez w szpitalu po zapisie KTG wyladowala na porodowce ,pisala ze nic zadnych skurczy nie czuje a polozyli ja na porodowke!

no i pisalam do dagmar mam nadzieje ze odpisze!

reklama
Byłam u gina rozwarcie 3 cm i znowu (__)___) jak pisałam w nocy o skurczach tak mam cały czas nieregularne tyle że z 1,5 cm zrobiło się 3, kazał iść do domu, ciepła kapiel i truptać, bóle przychodzą odchodzą i wcale nie są takie bolesne jak w nocy miałam ...... brzuch stawia się cały czas :confused2: pewnie z tym rozwarciem ze 3 dni pochodze zanim w końcu beton puści :(

mea babo dostalas esa???? bom juz miala pisac czy wsio ok z toba !!!!!!!!!!!!:szok:

dostalam esa ale nie mialam ladowarki /pacan zostawilam ja w torbie z lapem ktora wczoraj mariusz zabral ze soba do domu i oszczedzalam baterie na maksa bo musialam jakos po meza zadzwonic !! nawet cherie gratulacji nie wyslalam z tego !!!

Anoola ja wczoraj bylam tad zdesperowana, ze juz mialam w planach dzis rano pic rycyne-ale doszlam do wniosku, ze z takim katarem nie dam rady urodzic bo bym wszystkich obsmarkala na porodówce:-D:-D:-D

hehe ja sie tam na porodowce niezlych scenek naogladalam jak na ktg bylam :) ale z katarkiem tatusioie wylatywali nawet nie bylo gadki, a przeziebione mamusko obowiazkowo w maseczkach chirurgicznych !!!

MEA a ja kombinowałam co by tam do Ciebie dołączyć.. ale zrezygnowałam.. :-D

pojdziemy razem 28 po swietach ??

wogole laseczki ja juz wiem na ktora polozna chce trafic do porodu !!! sa 3 takie bombowe babeczki na porodowce a z jedna to sie prawie zaprzyjaznilam !! dzis nawet chciala poznac mojego meza i wogole, i nawet mo powiedziala ze jak bede rodzic to jak chce to ona moze przyjechac bo mnie polubila i fajnie by sie nam razem "wspolpracowalo" :) delikatnie zapytalam o kaske a ona w smiech ze to nie o to chodzi bo ona mi to zaproponowala zebym ja sie lepiej czula a nie po to zeby kase zarabiac !!! i zaczela sie smiac ze ona ma dosc z tego co pracuje a ze lubi odbierac dzieciaczki to czasem sama przyjezdza do wybranych pacjetek !!!!normalnie genialna babka !!! tyle mi naopowiadala !!

Daffi powinna dostac zloty medal za to jej cierpienie ! az sie poryczalam i wiem ze ona juz naprawde nie ma sily ,mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia .moze jej maz zadyme zrobi jak wroci o 18 z pracy ! Oby jej pomogli !!!!!!!!!!!!!!
Masakra i brak słów, bardzo mi jej szkoda.....
Byłam u gina rozwarcie 3 cm i znowu (__)___) jak pisałam w nocy o skurczach tak mam cały czas nieregularne tyle że z 1,5 cm zrobiło się 3, kazał iść do domu, ciepła kapiel i truptać, bóle przychodzą odchodzą i wcale nie są takie bolesne jak w nocy miałam ...... brzuch stawia się cały czas :confused2: pewnie z tym rozwarciem ze 3 dni pochodze zanim w końcu beton puści :(
To truptaj, najlepiej po schodach, moze akcja sie szybciej rozwinie i nie oszczedz sobie gorącej kapieli. Trzymam kiuki.
wogole laseczki ja juz wiem na ktora polozna chce trafic do porodu !!! sa 3 takie bombowe babeczki na porodowce a z jedna to sie prawie zaprzyjaznilam !! dzis nawet chciala poznac mojego meza i wogole, i nawet mo powiedziala ze jak bede rodzic to jak chce to ona moze przyjechac bo mnie polubila i fajnie by sie nam razem "wspolpracowalo" :) delikatnie zapytalam o kaske a ona w smiech ze to nie o to chodzi bo ona mi to zaproponowala zebym ja sie lepiej czula a nie po to zeby kase zarabiac !!! i zaczela sie smiac ze ona ma dosc z tego co pracuje a ze lubi odbierac dzieciaczki to czasem sama przyjezdza do wybranych pacjetek !!!!normalnie genialna babka !!! tyle mi naopowiadala !!

Super!!! Takich ludzi to ze swiecą szukać.

asko znasz biezacy stan kto jest w szpitalu ?? bo ja sie potracilam !!

a no tak ! bo jeszcze mamy statystyki !!! zapomialam o tym cholera jasna :wściekła/y: tak sie przejelam daffi ze pogubilam sie

cherie - jest po cc
ola10 - urodzila jutro do domu
wiki20 - lezy na porodowce i niewie czemu cos zly zapis ktg
daffi od 45 godzin rodzi
dagmar- niewiadomo kiedy puszcza do domu ,cisnienie zas skoczylo dzisiaj jutro bedzie gadac z ordynatorem

niewiem czy o kims jeszcze zapomialam :confused2::confused2::confused2:

Ja trafiłąm na taka sama babke jak mnie cieli ,normalnie poznije jej sie odwidzieczylam za te slowa otuchy normalnie kobita do rany przyłoz ! Wiec sa dobrzy ludzie ,ktozy lubia to co robia a nie licza tylko na kase !

szkoda ze daffi na takich nie trafila!!!!!!!!!!!!!:-(

reklama
Ja trafiłąm na taka sama babke jak mnie cieli ,normalnie poznije jej sie odwidzieczylam za te slowa otuchy normalnie kobita do rany przyłoz ! Wiec sa dobrzy ludzie ,ktozy lubia to co robia a nie licza tylko na kase !

szkoda ze daffi na takich nie trafila!!!!!!!!!!!!!:-(

wlasnie doczytuje akcje z daffi i sie zalamuje !!! w rydultowach juz by byla scieta i nwet by sie nie zastanawiali !!!

Do góry