reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jestem
żyje
nadal 2w1

ale dziś kiepski dzień po lekach wymiękam ciśnienie 70/40 a puls 107!!!

brzusio różnie

cukry też

na kolacje pizza

jutro nadrobie:tak::tak::tak:

reklama
AAA nie napisałam ze widać było włoski u mojej córci, tylko niestety nie widzieliśmy dobrze buźki, bo jest tak ułożona(poprzecznie i stroną do żeber)że cięzko było twarzyczkę wychwycić:-(no ale włoski widziałam i pipcie

Ja sie juz z wami pozegnalam, ale jak leze to jeszcze bardziej mnie bola plecy i posladki, M dzis pozniej wraca, wiec wole z Wami posiedziec :)
Marti gratuluje pewnej dziewczynki i ciesze sie ze jest zdrowiutka :tak::-)

reklama
Ja tez narazie sama....K byl ale musial jechac po tru** mysle nad kolacja hmn....narazie wypilam szklanke kakao...i mam straaszna ochote na slodkie kurde....jak zas przytyje 4 kg w miesiac to sie chyba zalamie:wściekła/y: wizyte mam dopiero 7 stycznia a juz nie moge sie doczekac

:-D
- aleeee fajne hehe sie ucieszylam :) nie wiedzialam ze jestem taka super hehe

AAA nie napisałam ze widać było włoski u mojej córci, tylko niestety nie widzieliśmy dobrze buźki, bo jest tak ułożona(poprzecznie i stroną do żeber)że cięzko było twarzyczkę wychwycić:-(no ale włoski widziałam i pipcie
- gratuluje Gabryni i jaka duuuuuuzaa tez :);-)
Dziewczyny, Karola siostra zaczela rodzic. Odchodza jej powoli wody. Ale jeszcze skurczow nie ma. Ale jestem podekscytowana.:-D
- trzymam kciuki:szok:

Do góry