ja mam wszystko tej firmy ! ...jeszcze nie wyprobowane ,ale doradzaly mi ta firme chyba wszytskie moje kolezankiA co myślicie o butelkach i smoczkach Tommee Tippee ?Sprawdziła już któraś ?
P.s. Sorki, może to nie miejsce na takie pyt.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam wszystko tej firmy ! ...jeszcze nie wyprobowane ,ale doradzaly mi ta firme chyba wszytskie moje kolezankiA co myślicie o butelkach i smoczkach Tommee Tippee ?Sprawdziła już któraś ?
P.s. Sorki, może to nie miejsce na takie pyt.![]()
Boze co ci lekarze wyprawiaja z Daffi,strasznie mi jej szkoda i wyobrazam sobie jak musi sie czuc ze swoja bezsilnoscia.Az sie wierzyc nie chce ze nie dali jej zadnego znieczulenia skoro rodzi juz 2 dzien.No a tekst lekarza , ze Daffi boi sie dwoch palcow przekroczyl juz wszelkie granice przyzwoitosci ,moze lekarz mial zostac rzeznikiem bo do pracy z ludzmi to on sie nie nadaje .Sorry ale normalnie az mi sie wierzyc nie chce ze ktos taki ma zajmowac sie kobietami w ciazyi wogole pacjetami, normalnie SZOK
.
No ale ten zart doprowadzil ja do placzu,i z tego jak ona opisala ta sytuacje ,to nie byl zbyt mily ten lekarzco do tekstu o 2 palcach to chyba jakis standard u lekarzy bo kumpela z sali dzis miala tez badanie i tez jej gosc szyjke dwoma palcami rozszerzal i powiedziala ze bol sqrwysynski !! i to samo uslyszala - ze glowka ma 10 cm srednicy a nie 2 palce !! z tym ze ta jeszcze nie rodzi, powiedziane to bylo raczej w zartach i w celu rozladowania napiecia ... poza tym to po prostu sqrwysynsko boli i nic na to poradzic sie nie da !!
co do tekstu o 2 palcach to chyba jakis standard u lekarzy bo kumpela z sali dzis miala tez badanie i tez jej gosc szyjke dwoma palcami rozszerzal i powiedziala ze bol sqrwysynski !! i to samo uslyszala - ze glowka ma 10 cm srednicy a nie 2 palce !! z tym ze ta jeszcze nie rodzi, powiedziane to bylo raczej w zartach i w celu rozladowania napiecia ... poza tym to po prostu sqrwysynsko boli i nic na to poradzic sie nie da !!
No ale ten zart doprowadzil ja do placzu,i z tego jak ona opisala ta sytuacje ,to nie byl zbyt mily ten lekarz.