reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Odchudzamy się

Ja tez sie pochwale moimi - 1,5 od przedwczoraj. Przez przypadek znalazlam na merlinie ksiazke ''plan wyplukiwania tluszczu'' no i od wtorku ja stosuje. Chyba tez wstawie sobie ''odchudzajacy '' suwaczek, to moze zmobilizuje sie na dluzszy czas.
Karolinko gratulacje pierwszych 1,5kg w dół:tak: Książka zapowiada się ciekawie, więc może i ja ją nabędę, tym bardziej, że i tak chce kupić w PL kilka książek;-)
A na czym głównie opiera się ta "dieta"?
Suwaczek fajna rzecz i bardzie mobilizuje, tym bardziej, że widzisz efekty na bieżąco:tak:

reklama
a ja mam tą książkę i nwet nigdy do niej nie zajżałam:sorry: i nawet taki zeszyt to własnych osiągnięc do tego jest.jakoś myślałam że to trudne i wymaga mega zmiany w życiu.

a ja mam tą książkę i nwet nigdy do niej nie zajżałam:sorry: i nawet taki zeszyt to własnych osiągnięc do tego jest.jakoś myślałam że to trudne i wymaga mega zmiany w życiu.
Karola a może warto zajrzeć, bo może wcale nie trzeba będzie wprowadzać mega zmian w życiu, a tylko lekkie modyfikacje, które przyniosą zadowalający efekt na dłużej;-):tak:

mi przybyło przez tydzień 3kg nie chce mi się wierzyć :no: jadłam tylko sałatki i to ciągle w kibelku byłam ale za to pojawiła mi się opuchlizna :baffled:

Ewa gratulacje:tak::-) W święta stracić kolejny kg to nie lada wyczyn:tak:

Ja chyba nadrobiłam wszystkie wcześniej stracone:-p boję się wejść na wagę:sorry2:

Gosia.. to na pewno woda i opuchlizna. Popatrzyłam właśnie na Twój suwaczek... do porodu tuż tuż. Ale ten czas szybko leci:-D

Dziękuje Wam za gratulacje i doping:tak::tak::tak:

Kilogram mniej, bo wszystko było na mojej głowie, sprzątanie, gotowanie, dzieci, do tego w Wigilię dostałam pierwszej @ od porodu - w końcu się doczekałam:dry: W Święta też trochę pojadłam, ale nie tyle co zawsze... po tych pichceniu odechciało mi się jeść... serio:-p

Gosiu to po porodzie te 3kg od razu będziesz miała z głowy, bo to napewno wody;-)

reklama
WolfiA, wielkie gratulacje, zrzucić wagę w czasie świąt to mega wyczyn, poważnie :tak: Gratuluję samozaparcia :tak:

Gosiu, spokojnie, te 3 kg to na 100% obrzęki, jeszcze trochę i będziesz miała dużo mniej :-D

Do góry