reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-) Nie mialam weny przez ostatnie dni na pisanie ale jestem na bierząco :tak: Dziś weszłam na wage +9:szok: a przed nami świeta:sorry: Jak mnie ludzie zobacza to pomyślą ze mam teramin na styczeń a nie marzec..bo czuje się wielkaaaa:-( no i jak pisałyście przy dziewczynie to ten brzuch taki jakiś rozlazły jest anie piłeczkowaty ! ale zero ruchu, dogadzanie sobie smakołykami robi swoje:eek:
Przy takim słoneczku za oknem aż chce się wstawać i isc na spacer..wyszłam odśnieżyłam przed domem i nawet nie jest tak mroźno jak wczoraj ..tak przyjnie jest. Poszłabym na spacerek ale czekam na kolesia od ścian:crazy: Wczoraj mial byc ale nie przyszedl a ja czekalam na niego jak tak glupia pi***, a moglam sobie inaczej dzien zrorganizowac a tak dzis bym pojechala na zakupy a nieststy ślęcze w domu!!

- 9 na plusie w całej ciąży? nieźle...ja już 15kg utyłam...więc sie nie przejmuj dronka :-D

reklama
Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:

- 9 na plusie w całej ciąży? nieźle...ja już 15kg utyłam...więc sie nie przejmuj dronka :-D

heheh wiesz ale czasem dziewczyna przytyje 15kg i nie widać tego po niej a u mnie jakoś tak widać od razu...szperałam wczoraj w szafie i szukałam ciuchów które nadawałyby się na wigilie i tak widze ze ramiona mi się spasły, no i na nogach cellulit sie zrobil:szok: qrwa mac co za uroki ciąży:eek: do lepszych zaliczam te kopniaczki niż te kilogramy:-)

Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:

Ale romantycznie:-):-):-)

u mnie to tycie jakoś sie tak równomiernie rozłożyło, najwięcej w cyce poszło i o dziwo nie mam drugiego podbródka (jeszcze?)....ale nie czuję sie atrakcyjnie ...zwłaszcza jak mi się uda o siebie ocierają bleeeeeeeeeeeeeeee.....za to częściej chodze w sukienkach i spódnicach a kiedyś tylko okazjonalnie je zakładałam (głównie na wesela) :-)

:-)

a tak sie zastanawiam, czy nie lepiej by bylo jakby pojechala do szpitala i by jej wywolali.. a tak to siedzi i czeka na dalszy rozwoj. Skoro wody juz jej wczoraj odchodzily...

Pewnie nie chcą wywoływać jak się nic nie dzieje a termin jeszcze nie nadszedł. Jak ma jeszcze wody zachowane to pewnie będą jeszcze czekać.

hahah romantycznie zwłaszcza że jest alergikiem i kichał jak cholera:-D Ale musiało być oryginalnie :-) bo śmialam się z mojego brata starszego bo mu pierścionek wypadł w mc donaldzie i się jej oświdczył przy zestawie z maca:-D:-D:-D to dopiero romantycznie:cool2:

W mc donaldzie -to nieźle , też fajne wspomnienie i z zaskoczenia:-):-):-)

Najważniejsze żeby potem było piękne życie w zgodzie i miłości a nie z przyzwyczjenia

reklama
Miom romantycznie, ważne ze nie odrzuciła zaręczyn:-)

Pytanie do dziewczyn gotujących więcej niż ja dań z kapustą kawaszoną :-) Nigdy nic nie robilam z kapustą a chcialbym zrobić farsz do pasztecików z kapustą i grzybami...JAK DOPROWAIĆ KAPUSTĘ:sorry: na wszytkich przepisach jest przyprawić przyprawami ale jakimi i ile gotować kapustę:sorry: Nigdy nie robilam bigosu, kapuśnika nic co jest związne z kapustą więc ktoś mi pomoże:-)
Mam ciasto francuskie i chcialabym cos nowego zrobić na kolacje ale farsz chce zrobić juz teraz ale nie wiem jak :-D
Sorki ze na tym forum ale wiem ze tu tętni życiem a nie na forum kulinarnym:-D

Do góry