reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gagulec oj to sie Wam porobilo z wydatkami i to na swieta:-(A ta kara byla przyznana slusznie?
.:-)
Niestety tak, bo mój łaskawy M chciał dobrze dla firmy i zaoszczędzić do następnej stacji benzynowej, na której okazało sie że nie ma takich winiet jak trzeba wiec kupi na nastepnej- nie wziął pod uwagę, ze kilometr przed stacja docelowa złapała go kontrola. Firma miała się odwoływać, ale nic chyba z tego nie wyszło. Jutro bedęznała może szczegóły.
Dosłownie wszystkiego mi się już odechciewa. Cholera zamiast cieszyć się ciąża, dzieckiem , życiem żyję w ciągłym cholernym stresie i nerwach i nic nie wróży lepszego; cały czas coś, coś i to wcale nic miłego:wściekła/y:

Witam się o poranku z kubkiem tradycyjnej kawki:-) wstałam dziś wcześniej i kapuśniaczek już się gotuje a ja o 11 chcę lecieć wreszcie na zakupy prezentowe bo w końcu w Wigilie mi przyjdzie kupować:zawstydzona/y: a umówiłam się z tatą że przyjdzie do młodej bo mimo że już wszystko z nią ok to wolałabym żeby posiedziała przynajmniej do końca tygodnia w domu:tak: u nas na dworze -10:szok: a śniegu już po kolana:-) nie muszę chyba mówić jak fantastycznie wczoraj się wracało z pracy do domu:crazy:

Aneta tapety w LeroyMerlin kupilismy, więc dzieki:tak:

Nie ma za co;-) polecamy się na przyszłość:-)

Gagulec nie zazdroszczę sytuacji i to jeszcze przed świętami:wściekła/y: ale aż 3 tyś za braki winietki:szok::wściekła/y: to ITD już naprawdę z karami powariowało:wściekła/y:

Ja też na samą myśl że mam iść na zakupy a na dworze tak zimno to mi się odechciewa:confused2: ale nie mam wyjścia jutro do pracy więc lipa a po niedzieli to już trzeba będzie święta szykować;-) a no i się nie pochwaliłam że w końcu stanęło na tym że rodzice zostają i nawet moja siostra będzie również na Wigilii u nich także będzie rodzinna kolacja:-) do mamy chyba wreszcie kilka rzeczy dotarło;-)

Anetasa fajnie ze udalo sie dogadac co do kolacji wigilijnej.Mi bardzo brakuje takich rodzinnych wigilii:-(
U nas tez przymrozilo i do tego wieje wiatr a musimy codziennie z rana do szkoly chodzic.Dzisiaj zapisalam Fabianka na klub sniadaniowy w szkole zeby wccesnie zaprowadzac go do szkoly bo dojdzie mi odprowadzanie Angeliny a to przedszkole jest w innym kierunku niz szkola.

Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się o poranku z kubkiem tradycyjnej kawki:-) wstałam dziś wcześniej i kapuśniaczek już się gotuje a ja o 11 chcę lecieć wreszcie na zakupy prezentowe bo w końcu w Wigilie mi przyjdzie kupować:zawstydzona/y: a umówiłam się z tatą że przyjdzie do młodej bo mimo że już wszystko z nią ok to wolałabym żeby posiedziała przynajmniej do końca tygodnia w domu:tak: u nas na dworze -10:szok: a śniegu już po kolana:-) nie muszę chyba mówić jak fantastycznie wczoraj się wracało z pracy do domu:crazy:
Ja też młodego nie wystawiam na dwór do końca tygodnia a przynajmniej do czasu kiedy będzie wyższa temperatura. Kiedyś czytałam, że dzieci nie powinno sie wietrzyć powyżej -10stopni a u nas teraz jest -13:szok:

Nie ma za co;-) polecamy się na przyszłość:-)

Gagulec nie zazdroszczę sytuacji i to jeszcze przed świętami:wściekła/y: ale aż 3 tyś za braki winietki:szok::wściekła/y: to ITD już naprawdę z karami powariowało:wściekła/y:

U nas -13,a ja musze do Mogilna jechac na zakupy z mama. Bosze jak mi sie chce:confused2:
no to tak jak u nas z ta temperaturą a sniegu może ze 3 cm:sorry:
Ja też na samą myśl że mam iść na zakupy a na dworze tak zimno to mi się odechciewa:confused2: ale nie mam wyjścia jutro do pracy więc lipa a po niedzieli to już trzeba będzie święta szykować;-) a no i się nie pochwaliłam że w końcu stanęło na tym że rodzice zostają i nawet moja siostra będzie również na Wigilii u nich także będzie rodzinna kolacja:-) do mamy chyba wreszcie kilka rzeczy dotarło;-)
no to bardzo się cieszę, że będziecie w komplecie:tak:
Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:
a Mati nie garnie sie do pomocy:eek: bo moje maluchy to ciasto sobie wyrywają:happy:

Adasiunia ma katarek nadal:-(

Miałam dziś po Maje jechac z małym , ale zadzwoniłam i tata ja odbierze:happy:

Do góry