reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna ,ach obrzartwo ,jak miło powspominać ,:-D:-D:-D:-Dja mam mega,super ,hiper tendencje do tycia:crazy:i w sumie decydując sie schudnac i wytrwać całe zycie będe na diecie ,no taka moja uroda.
MH na pewno schudniesz daj znak jak efekty:tak:
Świeta pod tym względem mnie przerazaja:szok:
Wspólczuje alergii,na dłoniach ,toż to najbardziej urzywana częśccial,faktycznie musisz uważać na siebie :tak:

reklama
MH po prostu to moja dieta:tak:jest kilka ważnych zasad i mi pomogły. Jednym z nich to właśńie ni pić po zjedzeniu czegokolwiek. Woda rozrzedza kwasy, więc wszsytko trawi sie dłużej. Po posiłku trzeba wytrzymać 1h-1.5h. Na początku ciężko ale po kilku dnaich luzik. nawet w upały dałąm rade:tak:kwesta pryzwyczajenia

MH po prostu to moja dieta:tak:jest kilka ważnych zasad i mi pomogły. Jednym z nich to właśńie ni pić po zjedzeniu czegokolwiek. Woda rozrzedza kwasy, więc wszsytko trawi sie dłużej. Po posiłku trzeba wytrzymać 1h-1.5h. Na początku ciężko ale po kilku dnaich luzik. nawet w upały dałąm rade:tak:kwesta pryzwyczajenia

Jakie masz jeszcze zasady??, może mi pomogą :tak:

TARAM ,TARAM łazienkę posprzątałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem cała szczęsliwa z tego powodu i nawet nie przeszkadza mi zbytnio kawa o aromacie domestosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As rozwaliłaś mnie tekstem
"Bez sensu są te 3 lekcje w piątki u niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nic zrobić nie mozna,ledwo z BB się wyrobiłam w tym czasie.:-D:-D:-D"
:-D:-D:-D:-Dale jakby nie patrzeć -świeta prawda:-D

Ksawek sie teraz wziął za puzzle ,ja kawke spijam i szykuje sie do ataku na sufit w korytarzu ,bo z paneli,ale korytarz maleńki wiec pikuś:tak:

Mh ,a co będzie w lutym ,że musisz schudnąc???dlaczego myślisz ,ze nie zdązysz????
Ja sie diecę twardo w 3 miesiace schudłam 13 kilo,szału nie ma ,bo jeszcze z raz tyle muszeę schudnać:zawstydzona/y:
Madziula to ja swoją skończyłas to zapraszam do mnie.
Moja łazienka jeszcze nie ruszona :no::no::-D:-D:-D
Poszłam po małego sankami,zmachałam się jak głupia ciągnac go 1.5 km .
Albo ja mam tak słabą kondycję,albo on tyle waży...:szok::szok::-D:-D:-D

Ja poproszę :tak:
Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:
Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
Wesela zazdroszczę.:tak::tak:;-)
A z bałwanem to lipa ,my też próbowaliśmy i nic z tego nie wyszło.:no:
Ten śnieg się jakoś słabo lepi.:-(

fajowo mój jeszcz ze śniegu za dużo nie kuma;-)
A ja mam pekającą skórę na dłoniach:-:)-:)-(booooliiiiii:-:)-:)-(
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:
Znam ten ból.
Też mam aktualnie popekane od chemii.
Rękawiczki te zwykłe winylowe lub lateksowe to katastrofa,a te które mogę używać są dostępne tylko na blokach operacyjnych w szpitalu :tak:.
Dobrze,że mam znajomą pielęgniarkę to ma mi podrzucić jutro zapas,bo właśnie mi się skończyły 2 dni temu.:-:)-(
Ja doraźnie stosuję maść z witaminą A na zmianę z Maścią cholesterolową.
Na noc zawsze smaruję popekane mocno miejsca zwykłym Tormentiolem.
Jedyny krem ,który działa to neutrogena ta w koncentracie.:tak:
Problem w tym ,że całe opakowanie starcza na max. 3 dni ,a ona wcale tania nie jest.:no:

MH od rękawiczek mam jeszcze większe uczulenie:wściekła/y: zostało mi od pracy na mandarynkach.... teraz zanim obore cytrusa to go myje płynem do naczyń:tak:ale uczulenie zostało
Ja robię podobnie.
A wiesz,że jak myjesz w zimnje wodzie to jest mniej toksyczny niż jak nawet w letniej?:cool2:

Wróciliśmy ze szkoły po drodze zaliczyliśmy sklep i zakupiliśmy drobiazg dla małego za zielone kropki:tak::tak:
Teraz czekam na Kubusia psycholog potem ,logopedia na 16,30,na 18 moja dogoterapia z antosią .Lubię tą dziewczynkę .Dzieci z zespołem Downa są mega przytulaśne ....tylko pyta czy ją kocham.:-D:-D:-D

Hej Laseczki :tak: pada jak nie wiem i zimno, rano u mnie było -16 :szok: aż nie chce się wychodzić z domu. A jeszcze dzisiaj do szwagra na urodziny, jutro może do zielonej a w niedzielę do teściowej (co mi się nie uśmiecha):sorry: Kubek zasnął jakieś 20 minut temu więc mogę na chwilę wpaść :tak: zaraz lecę obiadek szykować i siebie :tak: M w pracy sobie jakoś radzi ale co gorsza znowu badania ma zrobić :no: muszę kasę zbierać jak najszybciej na laserową korekcję wzroku żeby dupek miał pracę zapewnioną :tak: no i muszę mieć jakieś 7 tys na to wszystko a jeszcze wyjazd itd :no: nawet nie chcę o tym myśleć bo od razu mnie szlag trafia :wściekła/y: @ mi się tak jakby skończył chociaż nadal ze mnie leci :eek: będę musiała iść znowu do swojej bo coś czuję nie tak jest :no: ale to po świętach :tak: mam nadzieję że mi wybaczycie to że tylko tak wpadam ostatnio się przywitać i uciekam, ale jakaś padnięta jestem i bez humoru ostatnio :-( trzymajcie się cieplutko :tak: ach i za pewne wiecie że we wtorek ostatni odcinek brzyduli :-:)-( i co ja będę oglądać :-(

reklama
MH ajk tylko mały pójdzie w kimono to Ci wszytko opiszę. Madziula ehhhh ja to bym mogła jeść i jeść aż do wyrzygania:sorry: a nawet jak sie zwróci to miałąbym miejsce na kolejne porcje. Jak przestaje sie kontrolowac to od razu w szerz:wściekła/y:

Do góry