reklama
ewako ja tez bede teraz biegac na ktg co 2 dniale watpie zeby cos sie podzialo ... a 28 na OCT ...
No właśnie miałam pytać co z Tobą, bo widziałam że jesteś na NK. Ale jesteś jeszcze w szpitalu? Czy w domku będziesz?
Madziara jednak mogę trochę popisać. Umyłam naczynia i tak mnie zaczęła głowa boleć, że nic mi się nie chce. Poleżę sobie, a co!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No właśnie miałam pytać co z Tobą, bo widziałam że jesteś na NK. Ale jesteś jeszcze w szpitalu? Czy w domku będziesz?
Madziara jednak mogę trochę popisać. Umyłam naczynia i tak mnie zaczęła głowa boleć, że nic mi się nie chce. Poleżę sobie, a co!
wczoraj wrocilam do domu /poniekad wymeczylam wypis/ i teraz co 2 dni bede tam biegac na ktg ...
madziara-kr
Fanka BB :)
cos ruszylo, o 9 napisala wiec moze juz Julka bedzie ...wiadomosci od daffi !!
kciukasy
A
AnOoLa88
Gość
ja wcale bym sie nie zdziwiła gdyby meczyła sie kolejne kilka dni..cos ruszylo, o 9 napisala wiec moze juz Julka bedzie ...
kciukasy
biedna daffi..
oczywiscie zycze jej jak najszybszego rozwiązania !
madziara-kr
nawet nie mow... ale juz ta ostatnia wiaodmosc byla najbardziej optymistyczna...ja wcale bym sie nie zdziwiła gdyby meczyła sie kolejne kilka dni..
biedna daffi..
oczywiscie zycze jej jak najszybszego rozwiązania !
jest rozwarcie konkretne
A
AnOoLa88
Gość
rozwarcie jest..nawet nie mow... ale juz ta ostatnia wiaodmosc byla najbardziej optymistyczna...
jest rozwarcie konkretne
i konowały w szpitalu pracują..

dzizys... ja mam nadzieje ze w moim szpitalu takiego czegos nie doświadczę..
madziara-kr
ja nie wiem, ale chyba bym tam teksanska masakre rozpetalarozwarcie jest..
i konowały w szpitalu pracują..
dzizys... ja mam nadzieje ze w moim szpitalu takiego czegos nie doświadczę..

A
AnOoLa88
Gość
ja bym pewnie zaczeła klnąć na czym świat stoi..ja nie wiem, ale chyba bym tam teksanska masakre rozpetala![]()

no ale oby teraz już jej to jakoś poszło.. a o bólu zapomni.. może nie tak prędko ale zapomni
reklama
madziara-kr
ciekawe co z nami bedzie....ja bym pewnie zaczeła klnąć na czym świat stoi..
no ale oby teraz już jej to jakoś poszło.. a o bólu zapomni.. może nie tak prędko ale zapomni![]()
czy w terminie, czy tez trzeba bedzie czekac
i co kurka ze swietami, czy jakies beda