reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

passingby mam nadzieję, że na następnej wizycie okaze się, że wszystko jest ok, czego sredecznie życzę

JA wizyte mam w poniedziałek i chyba boję się, że ktosik ma mi "tam" znowu coś majstrować..................

reklama
IzaBK - tak podglądnełam wasze dyskusje , ja jestem mamą styczniową więc połóg mam już za sobą , ale chciałam napisać tobie żebyś się bardzo nie przejmowała tym plamieniem ja latałam chyba po 3 różnych ginach , ponieważ moje plamienie trwało cały czas z przerwami 1-2 dniowymi przez 3 miesiące to była jakaś masakra w usg nic nie było , w końcu jeden mądry gin dał mi tabletki hormonalne luteinę brałam 7 dni po tym wystąpiło krwawienie jakby miesiączkowe zakończyło się po 10 dniach pózniej miesiąc spokoju i już normalne miesiączki także spokojnie niektóre kobiety tak mają.
Ale jak ci nie przejdzie do 3 miesięcy to do gina i ta luteinka naprawdę pomaga.:)

Juz rozmawialam z mja ginekolog, jesli stan sie utrzyma i po kontroli za 3 miesiace bedzie to samo to bede sie sadzic z nimi. W karcie (wypisie) nie ma ani slowa na ten temat, to co moja ginke zainteresowalo to to ze dostalam bardzo duzo bardzo mocnych antybiotykow (duzo wiecej niz normalnie) dlatego zrobila usg i "wyszlo szydlo z wora". Sa zrobione zdjecia.
passi trzymam kciuki za Ciebie:tak:

a po tygodniu przerwy od jakichkolwiek plamień dostałam dzis krwawienia jak na okres... nie kochalismy sie od poniedziałku wiec nic tam nie naruszylismy. Chyba powitałam wiec okres

Ja zaczęłam odstawiać małego od cycka i krawaienie mi ustało:sorry:.
Jak mu daje cycka to coś tam poleci jeszcze ze mnie a jak nie to czyściutko...

Wizyte planuje po świętach i strasznie się boje ,że coś nie tak tak jest ....

Myslałam,że po cc to nie zmienia się nic a tu zonk:zawstydzona/y: całkiem inna ONA jest!I taką kulke widać w srodku twardą :no:

ja tez nie czuje ale jak wziełam lusterko i sie przyjrzałam to wpadłam w panike bo pierwszy raz to widze.Tak w srodku ... :eek::eek::eek:

to był moj bład- mogłam nie zaglądać.:zawstydzona/y:

A jak z depilacja po cc?Niby omijam rane ale i tak nie jest dokładnie.... ehhh a boje sie przejechać maszynka po tym....

reklama
Do góry