reklama
mysza83
Fanka BB :)
IzaBK - tak podglądnełam wasze dyskusje , ja jestem mamą styczniową więc połóg mam już za sobą , ale chciałam napisać tobie żebyś się bardzo nie przejmowała tym plamieniem ja latałam chyba po 3 różnych ginach , ponieważ moje plamienie trwało cały czas z przerwami 1-2 dniowymi przez 3 miesiące to była jakaś masakra w usg nic nie było , w końcu jeden mądry gin dał mi tabletki hormonalne luteinę brałam 7 dni po tym wystąpiło krwawienie jakby miesiączkowe zakończyło się po 10 dniach pózniej miesiąc spokoju i już normalne miesiączki także spokojnie niektóre kobiety tak mają.
Ale jak ci nie przejdzie do 3 miesięcy to do gina i ta luteinka naprawdę pomaga.
Ale jak ci nie przejdzie do 3 miesięcy to do gina i ta luteinka naprawdę pomaga.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
passi trzymam kciuki za CiebieJuz rozmawialam z mja ginekolog, jesli stan sie utrzyma i po kontroli za 3 miesiace bedzie to samo to bede sie sadzic z nimi. W karcie (wypisie) nie ma ani slowa na ten temat, to co moja ginke zainteresowalo to to ze dostalam bardzo duzo bardzo mocnych antybiotykow (duzo wiecej niz normalnie) dlatego zrobila usg i "wyszlo szydlo z wora". Sa zrobione zdjecia.

a po tygodniu przerwy od jakichkolwiek plamień dostałam dzis krwawienia jak na okres... nie kochalismy sie od poniedziałku wiec nic tam nie naruszylismy. Chyba powitałam wiec okres
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja zaczęłam odstawiać małego od cycka i krawaienie mi ustało
.
Jak mu daje cycka to coś tam poleci jeszcze ze mnie a jak nie to czyściutko...
Wizyte planuje po świętach i strasznie się boje ,że coś nie tak tak jest ....
Myslałam,że po cc to nie zmienia się nic a tu zonk
całkiem inna ONA jest!I taką kulke widać w srodku twardą 
.Jak mu daje cycka to coś tam poleci jeszcze ze mnie a jak nie to czyściutko...
Wizyte planuje po świętach i strasznie się boje ,że coś nie tak tak jest ....
Myslałam,że po cc to nie zmienia się nic a tu zonk
całkiem inna ONA jest!I taką kulke widać w srodku twardą 
martolinka
ale gdzie w srodku? ja nie czuje zadnej roznicy a tez jestem o CCMyslałam,że po cc to nie zmienia się nic a tu zonkcałkiem inna ONA jest!I taką kulke widać w srodku twardą
![]()

W
wyjatkowaonaa
Gość
ja tez nie czuje ale jak wziełam lusterko i sie przyjrzałam to wpadłam w panike bo pierwszy raz to widze.Tak w srodku ... 

martolinka
ja tez nie czuje ale jak wziełam lusterko i sie przyjrzałam to wpadłam w panike bo pierwszy raz to widze.Tak w srodku ...![]()
to ja lepiej nie bede zagladac
jak gin zobaczy co tam w srodku siedzi to wystarczy;-)
W
wyjatkowaonaa
Gość
to był moj bład- mogłam nie zaglądać.
A jak z depilacja po cc?Niby omijam rane ale i tak nie jest dokładnie.... ehhh a boje sie przejechać maszynka po tym....

A jak z depilacja po cc?Niby omijam rane ale i tak nie jest dokładnie.... ehhh a boje sie przejechać maszynka po tym....
martolinka
to był moj bład- mogłam nie zaglądać.
depilacja to zadanie mojego M;-) bałabym ze sie gdzies zachacze przy ranie
reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
depilacja to zadanie mojego M;-) bałabym ze sie gdzies zachacze przy ranie
Ja juz widze wszystko dokładnie ale i tak ciezko... ale jyz za jakis czas mozna normalnie czy trzeba do konca zycia uwazać i omijać?
Podziel się: