reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

reklama
mysle , ze jak juz sie porzadnie zablizni to mozna normalnie, to po prostu skóra jak i cała reszta
ja sie wczoraj ogolilam i nie bylo problemow, w koncu wygladam jak czlowiek :laugh2::laugh2:
jeszcze tydzien i koniec pologu :cool:
A teraz pytanie za 100 punktow ja mam czekac do wizyty u ginka (8stycznia) czy moge juz po 6 tyg spac z mezem????

ja sie wczoraj ogolilam i nie bylo problemow, w koncu wygladam jak czlowiek :laugh2::laugh2:
jeszcze tydzien i koniec pologu :cool:
A teraz pytanie za 100 punktow ja mam czekac do wizyty u ginka (8stycznia) czy moge juz po 6 tyg spac z mezem????

Mi sie plamienie skonczylo, jeszcze jest ciut wydzieliny slomkowej i obiecalam A ze wigilia bedzie nasza :-D u mnie to dopiero 4 tyg ale tu dziewczyny spaly juz po 3 wiec mam nadzieje ze nic nie bedzie ;-) raz sie zyje :-D

mój mężuś jak zwykle dowcipny stwierdził, ze pod choinkę to on sobie życzy pod choinką ;-);-);-);-);-) z tym, że jakoś do tej pory nie zakupił nowej choinki, a mamy taka tyci tyci malutką więc cóż pozostaje opcja pod stołem z choinką ;-);-);-)

Chyba szykują sie u Listopadówek "gorrące święta" ciekawe czy dzieciaczki pozwolą nam na relaksik hhihi
No i Dziewczyny tylko żebyśmy się nie musiały przerzucić po tych świętach na rodzące w 2010:-):-):-):-)

Ja jeszcze plamię, mimo, że 6 tygodni minęło w piątek :-:)-(i wkurza mnie to :wściekła/y: tyłek mnie od tych podpsaek boli! chcę iść do ginki, bo jeszcze to zaświadczenie na becikowe nie wzięłam i nie wiem kiedy pójdę! przecież nie usiąde jej na fotelu do badania, jak mam jeszcze jakieś plamienie!
W ogóle zastanawiam się czy teraz to przypadkiem nie @, bo jakiś tydzień temu już nie plamiłam, potem zaczął boleć mnie brzuch i piersi jak na @ i zaczęłam krwawić! potem to krwawienie przemieniło się w plamienie, ale bóle miałam takie typowo @. piersią nie karmię, więc w sumie @ spodziewałam się szybko

dziewczyny mam pytanie, jestem 2 tyg po porodzie, zdjeto mi szwy zew, wew maja sie rozpuscic, ale ja teraz normalnie nie moge ustac, musze siedziec bo piekielnie jakby pulsuja mi wargi, bola mnie tak fizycznie, czy to normalne, a moze "ciagna" mnie szwy wew?:crazy:

dziewczyny mam pytanie, jestem 2 tyg po porodzie, zdjeto mi szwy zew, wew maja sie rozpuscic, ale ja teraz normalnie nie moge ustac, musze siedziec bo piekielnie jakby pulsuja mi wargi, bola mnie tak fizycznie, czy to normalne, a moze "ciagna" mnie szwy wew?:crazy:
ja tez jestem nieco ponad 2 tyg po i dzis mi polozna na wizicye domowej wyciela 3 szwy z tych niby rozpuszczalnych, tak mnie ciagnely.
mowila ze niektore kobiety tak na nie reaguja... moze to samo jest u Ciebie?

reklama
ja się pierqwszy raz goliłam w 2 tyg... bo już było zabliźnione i nie leciała mi krew nawett
tylko trochę ze śluzem ale teraz właśnie martwi mnie inna rzecz..
wiadomo rna rwie a zmianę pogody ale..
nie mam już śluz tylko czasem leci mi sama kresw , tak troszeczkę że wkłaka wystarcza.. tyle że ta krew taka jest ciemniejsza czerwona niiż jasniejsza
i zaczęlam się zadstamnawiać czy wsystko ok...:confused2:

Do góry