reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla po tym co piszesz to Twój Dominik też jest malutki :szok::-D:-D:-D.
Twoje maluchy to jak krasnoludki .:-D:-D
Klaudia moja ważyła ponad 10 kg. jak miała 7 miesięcy a Kuba 9 mies.
Nie potrafię sobie wyobrazić Twoich maluchów w realu :-D:-D:-D
No na 6 lat jest maly:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak Je dzisiaj wnosilam do domu w fotelikach bo mi przysypialy to wygladaly jak niemowlaczki-w sumie to prawie tak wygladaja.
Dla porownania moj chrzesniak ma neicale 9 miesiecy i wazy jakies 9500

Moje na 7 miesiecy wazyly niecale 5kg:szok:

reklama
ale to zmywanie to przez moje ręce. Mam cholerne uczulenie na chemie. Zostało mi z pracy na mandarynkach...skóra mi pęka na całych dłoniach, że paluchów zgiąć nie moge:wściekła/y: A ze smażonym to nie powiem ja UWIELBIAM:tak: mogłabym jeść tylko smażone..ale nie chce wyglądać jak wtedy:no::no::no:także od czasu do czasu a tak to muszę się pilnować...niestety.....:sorry:

Kerna no to milego przegladania fotek :))

Dowikla teraz jestescie uziemione przez te mrozy:sorry:Twoje faktycznie drobniutkie to nie jedna osoba sie myli co do ich wieku:tak:Laura jak miala rok to wazyla 10,5kg:-D

Medeuska fajnie ze Adam bedzie mogl isc do pracy.Nie bedzie sie nudzil i moze przestanie palic:rofl2:Co do HM to oni maja extra ciuchy a jak wyprzedaz to jak za darmo - nie wiem czy tak jak tu ale cena minimum o 50% spada:tak:

hmmm co ja jeszcze chcialam:eek:

A no i sie wkuirzylismy bo dzis nie wyjedziemy ale to inna bajka takze dzis jeszcze z Wami posiedze:laugh2::laugh2:
Laura w wannie.Potem kolacja i spanko.Wykorzystam ze B nie bedzie bo tak znow bede slyszala ze nie chce spac:-D
Sylwester juz zarezerwowany placimy 150zl w tym muza czyli Dj 0,7l na pare, szampan, dwa cieple posilki do tego zimna plyta, ciasto na szwedziki stole:-)

ANKA
No myla sie do Ich wieku bo przewaznie mysla ze maja roczek:szok:
Moj Dominik 10,5 wazyl jak mial 2 lata i 10 miesiecy i mial wtedy 85 cm:szok::szok::szok::szok:

U nas teraz w H&M tez jest wyprzedaz glownie o 50%:tak::tak::tak::tak:Super bo ja glownie tam kupuje:tak::tak::tak::tak::-)

W sumei to fajnei ze jeszcze dzisija z nami posiedzisz:tak::tak::tak:
No i z Sylwestrem to WAm sie udalo:tak::tak::tak::tak:

Moi znowu mowia ze sa glodni,wiec ide Im zrobic jakies jedzonko i ciepla herbatke:tak::tak::tak::tak:

rob rob mamaus
Fajnie ze maja apetycik:tak:
Laura teraz to wazy z 14kg i mierzy 96-97cm nie da sie dokladnie zmierzyc wiec dlatego na oko:-D

Jak pokazuja co sie w Polsce dziej to az strach jechac w taka droge
Jutro musze skoczyc do drogeri po prezent dla siostry B bo ma w niedziele urodziny:eek:dobrze ze mi wogole powiedzial:-D:-D

Anka zazdroszczę Wam imprezki..a my to załąpiemy się na kino domowe:wściekła/y: dobija mnie to bo ja lubie dzikie wypad..kiedyś pojechaliśmy z moim niedoszłym jeszcze M do Zakopca z 15 osobową bandą. Spaliśmy gdzieś naparkingu w autach, zrobiliśmy sobie ognicho jak sie okazało z czyjegoś ogrodzenia:szok::szok::szok: ja grałam na gitarce, lało się winko, wódeczka i co tam jeszcze było..potem na Krupówki....a na Nowy Rok na Morskie oko...ehhhhhhhhhhhh bawcie siędobrze:tak:

No to fajnie szaleliscie, extra wypad Biedny wlasciciel ogrodzenia no ale mlodziezy to trzeba wybaczyc:-D
Ja raczej wole isc na imprezke ale moj to by w domu siedzial Chlop mi sie zestarzal.jeszcze 4 lata temu latalismy po imprezach co weekend a teraz to nawet szkoda slow:szok::-D:szok::-D

a ja kjuż gadamy o wyprzedażach, to w Hiszpanii nakupiłam ciuchów dla małego na 2 latka. w tym koce, kombinezony śpiworki...Dużo w zarze i h&m oraz kiabi ale to taka chińszczyzna. Za wszytko zapłaciłam 150 jurków!!! Wyprzedaże po 80%:szok::szok::szok: A ciuchy superowe. tutaj to najwięcej było 15%:sorry: a i tak H&M nie ma:wściekła/y: a ja go uwielbiam.. super ciązowe i dla bobasa
Dowikla to masz głodomorki w domu:-) kurcze mówisz, że wygladają na roczek???:szok:

reklama
Dowikla, dobrze, że malizny zdrowe :tak: Ja swoje zważ, jak przestanie tak mrozić :-p

Anka, nie taki diabeł straszny jak go malują :-p Muszą mieć o czym mówić w wiadomościach :sorry:

Anka, zadroszcze wam tego sylwestra :-p Ale odbijemy sobie w lutym na weselu :-p

Moje dzieci w wyrkach. Anika padła bo nie spała od 16 :eek: Ale i tak czekam na koncert :no:

Do góry