donkat
Fanka BB :)
pogadamytroszeczkę.............. J własnie smaży cebulkę
![]()
moje faldki przybieraja na objetosci, ale cebulke bym chetnie zjadla

ja gotuje zupe dla Psotki;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pogadamytroszeczkę.............. J własnie smaży cebulkę
![]()

to ugotuj więcej, będziecie mieli jutro obiad z głowymoje faldki przybieraja na objetosci, ale cebulke bym chetnie zjadla
to tak jak u mnie
ja gotuje zupe dla Psotki;-)![]()

myślałam że już mi się dziś nie uda odpalić mojego dzielnego starego disla ale jakoś dał rade
ale jak ten mróz choć trochę nie odpuści to powtórka czeka znów mnie wieczorem
swoją drogą to nie pamiętam żebym kiedykolwiek miała aż takie kłopoty z jego zapaleniem
choinka ubrana a mała z wrażenia do 23 wkoło niej tańcowała
prawdepowiedziawszy w zeszłym roku się obawiałam o choinkę a mała nie wykazywała większego zainteresowania jej obecnością za to w tym roku czuję że faktycznie może polecieć bo ten mały szkodnik tylko podchodzi i szarpie o jebusko o serdusko o bańka i tak w kółko
Nie wiem czy na świńskich skórkach to takie zdrowe;-)smiej sie;-). Psotka ma zdrowe jedzonko: makaron z marchewka ugutowany na wywarze ze skorek swinskich
pamietam, ze bedac w ciazy mislismy pod opieka Reksa- owczarka P siostry. zostawili dla niego karme w puszkach. jak ja mu zazdroscilam, bo tak slicznie i smakowiecie pachniaal konserwa![]()
a co do puszek to w moim ulubionym zoologicznym pojawiła sie teraz nowość dla psów puszki w składzie mające mięso i warzywa z ekologicznych upraw
kupiłam mafiemu i jak otworzyłam to stwierdziłam że mogłabym śmiało zaserwować takie danie na obiad i nikt by sie nie zorientował
a jak pachnie
że juz nie wspomnę o tym że są też puszki np rigatoni ze szpinakiem i jagnięciną
i w środku są prawdziwe pierożki
wogóle to szczerze mówiąc ja jestem zdania że dobra psia puszka jest znacznie lepsza i wartościowsza niż konserwa mięsna przeznaczona dla nas wystarczy zresztą porównać skład

kwitnie w Kędzierzyniekoźle od wczoraj i zjedzie chyba jutro, moze dzisiaj wieczorem. Spedycja zapewniala,ze do 2 w noc bedzie zaladowany,a on jest 4 przed brama,a jeszcze sa auta w srodku, nawoz ktory ma zabrac jeszcze z produkcji nie zszedl. I jak tu robic dziewuszke jak chlopa nie ma w odpowiednim czasie w domu
mój tato kiedyś wyjął u nas z lodówki przekonany że to konserwa (nie miał okularów) i jak wróciłam do domu to pytał gdzie ją kupiłam bo przepysznaLudzie ktorzy jedli psie jedzenie (probowali lub rabneli sie w sklepie) mowia,ze bylo przepyszne. Ja probowalam tylko kocia sucha.

no widziszmój tato kiedyś wyjął u nas z lodówki przekonany że to konserwa (nie miał okularów) i jak wróciłam do domu to pytał gdzie ją kupiłam bo przepyszna![]()