reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

No melduję się po zakupach:-) nawet nie czułam tego mrozu:no: bo wszystko w szalonym i szybkim tempie:zawstydzona/y: byle jak najszybciej do domu:tak: ale wszystko kupione dostałam kolejkę dla Szymka tę którą chciałam, dla M trafiłam super kurtkę w Reporterze na wyprzedaży:-) tacie kupiłam koszulę i jego ulubioną wodę a mamie torebkę i jeszcze dokupię jakiś zestaw z dove:tak: także prezenty mam już z głowy;-)

Witam :-)
Aneta,Gabids Nuśka dziękuje za życzenia za te tu i na NK:-):-):-):tak:
a mnie wzieło na klejenie pierogów :eek:zrobię teraz zamrożę i bedą na wigilie:tak:rośnie mi w domu mała kucharka bo do pomocy była pierwsza chciała wałkowac,wycinac kółeczka i zrobiła nawet 3 swoje pierożki:tak:

Nie za ma co:-);-) cała przyjemność po naszej stronie:-) a małej pomocnicy zazdraszczam choć i ja ostatnio nie narzekam bo Tuśka we wszystkich pracach domowych musi aktywnie uczestniczyć:tak: z różnym efektem ale liczą się chęci:-D

reklama
Witam!!!!

wrocilysmy z wojazy:-):-):-)
dla Julitki pobyt u cioci to istna rozpusta:szok::szok::szok::-D

zimno jak *****

Monia, Ty tez Strzelec?:eek:
Z okazji mijajcego roczku, zycze na nastepny duzo zdrowka, zadowolenia, malo trosk a duzo radosci i pociechy z calej rodzinki:-)

babcia D dziś zmarła:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(akurat w moje urodziny:-:)-(
Monia strasznie mi przykro:-:)-:)-:)-:)-(

A ja sie pół godziny temu zaświeciłam:szok: przyniosłam choinkę z piwnicy bo mała się już nie mogłą doczekać i chciałam sprawdzić lampki i wybuchły mi w ręce wtyczka została w gniazdku a reszta u mnie w dłoni aż mnie odrzuciło:szok: teraz ręka mnie boli tak jakbym czuła wszystkie mięśnie a cała dłoń była czarna z okopcenia no i oczywiście wywaliło korki aż na głównym na klatce:wściekła/y: mała się strasznie przestraszyła:-( i chyba jej się odechciało tej choinki:-(

jakieś fatum czy co:wściekła/y:u brata cały tydzień wszyscy chorzy i na antybiotykach , od D brata córka ma szkarlatynę no i jeszcze mama się rozchorowała:-(właśnie rozmawiałam z nią przez telefon i ledwo gadała jest na antybiotyku i ma ponad 39gorączki:sad::sad::sad:
D jest na opłatku z pracy a ja nie dosc ze siędze i płaczę za babcią to jeszcze się martwie o mamę:-:)hmm:

Monia niestety nie nadarmo mówią że nieszczęścia chodzą parami:wściekła/y: a w twoim wypadku niestety stadami:wściekła/y: strasznie mi przykro że to wszystko tak na Ciebie spadło i to akurat teraz w okresie kiedy powinniśmy się cieszyć:-( Trzymaj się kochana.

Monia trzymaj sie i bardzo mi przykro , że babcia juz jest tam.

Aneta ja też dziś przystroiłam domek świątecznie, u dzieci świecidełka , mikołaj na szybie i choineczka a na dodatek zrobiłam przemeblowanie w pokoju u maluchów

Donakat witaj , P dziś zjechał do domku?

Jutro zamierzam robic z dziećmi ciasteczka.. ciekawe co z tego wyjdzie,a J pojedzie polowac na ładna choinkę

reklama
Do góry