reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

witam sie znad sniadanka ... dzis mam w planie troche dosprzatac pokoje i moze zamknac temat dekorowania mieszkania ... a wieczorkiem pojade sobie na ktg ... ciekawe czy cos ruszylo w temacie skurczow .. mi sie zdaje ze tak ale pewnie jak sie poloze to lipa bedzie ...

reklama
I ja witam oczywiście po karmieniu
Mały znów marudzil w nocy..eh te dzieci;-)
W ogóle trzeba z nim do lekarza iść w końcu (wczoraj bylo za zimno:-(), bo chyba z brzuszkiem ma problemy (po jedzeniu pręży się i krzywi a potem kupę zrobi - powiedzmy taka o bardzej intensywnym zapachu. A no i przestałam krwawić po 2 tyg. Marta Ty jeszcze krwawisz?

Daffi wczoraj pisała, że Mała ciągle przy cycu:-D to jej smoczek daje na uspokojenie. Ja podziękowałam już smokowi, po akcji pogryzionej brodawki!

Ostatnia edycja:
hej,
milej soboty,
widze, ze weekend przyniesie dzidziusie bo Kopciuszek juz dziala,
Eliza wczoraj miala miec cc wiec pewnie juz dzidulek sie przywital...
ja dzis przerabiam kolejny termin z usg ;-)
mezus pojechal na city zdobywac prowiant a ja robie pranko
znajomi dzis na usg moze podgladna plec nowego dzidzia
dzieje sie :)

witam sie ,wpadam tylko na chwile bo mnie maz zaraz zlinczuje jak zobaczy ze ja w pizamie dalej a na 11 umowil mnie do fryzjera!!!!!!!:-D:-D:-D nie chce mi sie jak cholera jak pomysle 4 godziny siedziec tam ! :eek:

wpadlam sie pochwalic foto juleczki jest na liscie ta co matke wymeczyla!!!!!!!!:-D:-D

no i wika sie rozpakowala!!!!!!!!!!

widzisz ja zaraz zadzwonie do mojej kosmetyczki i moze jeszcze zdaze sie na wtorek albo poniedzialek umowic !!! dobrze ze mi przypomnialas !!

marzenie scietej glowy wbic sie na termin przed swietami ...

Ostatnia edycja:
dzień dobry!
u nas w miarę. Rozalcia bidula znowu się rozchorowała, gorączkę ma i jest gigantycznie marudna. mam nadzieje, że to tylko jakieś trzy dniowe przeziębienie, bo przecież ona była chora w połowie listopada. no ale tak to jest, zaczęła chorować odkąd zaczęła chodzić do przedszkola, niektórzy rodzice niestety nie myślą i chore dzieci posyłają do przedszkola i się niesie dalej. to już chyba 4 infekcja od września albo nawet 5.
Ojej, zdrówka dla Rozalki...
No i ja od rana sprzątam....
W ogóle trzeba z nim do lekarza iść w końcu (wczoraj bylo za zimno:-(), bo chyba z brzuszkiem ma problemy (po jedzeniu pręży się i krzywi a potem kupę zrobi - powiedzmy taka o bardzej intensywnym zapachu. A no i przestałam krwawić po 2 tyg. Marta Ty jeszcze krwawisz?
HMMM to moze byc poczatek kolek, najlepiej żebyś Ty piła herbatki z koperku albo Małemu podaj ze trzy łyżeczki przegotowanej wody, to powinno pomóc na te prężenie się. Mój się nie pręży, gazy puszcza ale od dwóch dni kupy nie widzieliśmy.
Ja jeszcze krwawię ale minimalnie, juz niewiele tego zostało.
witam sie ,wpadam tylko na chwile bo mnie maz zaraz zlinczuje jak zobaczy ze ja w pizamie dalej a na 11 umowil mnie do fryzjera!!!!!!!:-D:-D:-D nie chce mi sie jak cholera jak pomysle 4 godziny siedziec tam ! :eek:

wpadlam sie pochwalic foto juleczki jest na liscie ta co matke wymeczyla!!!!!!!!:-D:-D

no i wika sie rozpakowala!!!!!!!!!!

Nio nio super wieści, zaraz zajrze do galerii:-) a Tobie miłej wizyty u fryzjera i żebyś zadowolona wyszła;-)

reklama
HMMM to moze byc poczatek kolek, najlepiej żebyś Ty piła herbatki z koperku albo Małemu podaj ze trzy łyżeczki przegotowanej wody, to powinno pomóc na te prężenie się. Mój się nie pręży, gazy puszcza ale od dwóch dni kupy nie widzieliśmy.
Ja jeszcze krwawię ale minimalnie, juz niewiele tego zostało.

Kurde tak myślalam...no i cuchnące kupy są od wczoraj:szok:

Do góry