reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc grubaski ;) i juz nie grubaski hihi
Matko jak dawno mnie nie bylo tutaj, z tymi dwoma szatankami to jak jest chwila wolnego to sie idzie spac hihi. Generalnie u nas na razie wszystko w porzadku chlopaki rosną, przybyli po 1400g juz. Łukaszek wazy 3400 a Michaś 3900.
Generalnie chodzimy na zajecia, chlopaki wtedy siedza z babcią. Niedlugo trzeba zaczac sie uczyc do sesji bo 3 egzaminy sa...
No a w piatki i w soboty w nocy siedze z chlopakami sama bo B w pracy, no i jest różnie :) A w ogóle chlopaki to takie zarloki zjadaja ze pucha jdzenia kilogramowa na 3 dni starcza
Ja w ogole nie jestem na bierząco, ale przegladam wlasnie fotki maluszków coraz wiecej sliczniutkich
Anoola ale masz wentyla ;) tez takiego mialam hihi no i z Mea juz jestescie pewnie niezle sloniki bo 39 tydzien Wam leci, ja w 36 juz bylam sloniorrr hihi
Joasia ale słodki mikołajek my tez chcemy chlopaka zakupic takie stroje na swieta :)
My teraz w poniedzialek mamy wizyte z chlopaczkami u okulisty potem juz w nowym roku w poradni patologii noworodka i USG stawow.
Poogladam sobie jeszcze foteczki bo wszytskie dzidziusie sa takie cudowne
I czasami troszke brakuje mi brzuszka hihi, ale pamietam ze pod koniec chcialam sie go juz bardzo pozbyc

MEA kobieto ja nic nie mowie ale nam dziewczyny z terminu na Sylwka uciekają :-D Elizę już wywiało.. Kopciuszka też.. :-D zaraz same zostaniemy :-D

MARTA babo tos nam dosypała.. :( ja tam do słonia mama daleko.. :-D Monia też..
ja poki co kaczka jestem ..:-D no może z małą domieszką słoniątka.. ale miniaturki :-D

MEA kobieto ja nic nie mowie ale nam dziewczyny z terminu na Sylwka uciekają :-D Elizę już wywiało.. Kopciuszka też.. :-D zaraz same zostaniemy :-D

ja poki co kaczka jestem ..:-D no może z małą domieszką słoniątka.. ale miniaturki :-D
oj Anuś nie złosliwie przeciez wiesz :) gdybym ja dotrwala do tego momentu co Wy to by mnie dzwigiem musieli podnosic, serio ja to pod koniec mialam problemy ze wstaniem i bylam przeogromnaa, jak sie ciesze ze juz sie tych kilogramow pozbylam hihi

oj Anuś nie złosliwie przeciez wiesz :) gdybym ja dotrwala do tego momentu co Wy to by mnie dzwigiem musieli podnosic, serio ja to pod koniec mialam problemy ze wstaniem i bylam przeogromnaa, jak sie ciesze ze juz sie tych kilogramow pozbylam hihi
no wiem przecież :)
mi do wysiadania z samochodu potrzebna wyrzutnia jest :-D
ale myśl że już teoretycznie TYLKO 12 dni.. jakos mnie pozytywnie nastawia..
w święta sobie bede wmawiac że sie nie umiem ruszyc bo taka najedzona jestem :-D
co nie zmienia faktu ze chciałabym się juz brzuszka pozbyć :)

helloł!!!! Boziu boziu jak patrze na suwaczek Michałka i Łukaszka to mi sie plakac chce-gdzie tam moja kruszyna bedzie miała miesiac??? to se je nie sprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mea ja popracowałam nad szyjka szykujac ur dla mamy-1 dzien ale za to konkretnie i poszlo!!!! tylko dalej nic cie nie dzieje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dzisiaj chodze za moim i mu mowie co musi zrobic jak ja sie dostane na porodówke-i wiecie co??on zacz:zawstydzona/y:yna mnie sluchac chyba dochodzi juz do niego, ze to tuz tuz!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

oooo Chrysteeee
wstałam w końcu :-D
mam nadzieje ze to moje dziecko w kwestii snu wda sie we mnie :-D

jasne zamiast w nocy bedzie spala w dzien !!!! :rofl2::rofl2::-D:-D:-)

no uciekaja i to za szybko !!!! ale zobaczymy co bedzie dalej ... ja dzis na ktg pojade i znowu zobacze kreche :) zero skurczow !!!

a co do slonia pisz za siebie - ja tam sie czuje jak slon i to taki pokaznych gabarytow !!!!!! indyjski ???? /bo te afrykanskie ponoc sa mniejsze !!/

martula ja cie podziwiam - 2 chlopakow w domu a ty na zajecia, sesa ... boziu ja bym chyba wymiekla !!!!

jasne zamiast w nocy bedzie spala w dzien !!!! :rofl2::rofl2::-D:-D:-)

no uciekaja i to za szybko !!!! ale zobaczymy co bedzie dalej ... ja dzis na ktg pojade i znowu zobacze kreche :) zero skurczow !!!

a co do slonia pisz za siebie - ja tam sie czuje jak slon i to taki pokaznych gabarytow !!!!!! indyjski ???? /bo te afrykanskie ponoc sa mniejsze !!/

martula ja cie podziwiam - 2 chlopakow w domu a ty na zajecia, sesa ... boziu ja bym chyba wymiekla !!!!
Myslisz kobieto ze ja jak słon się nie czuje.. a no sie czuje ale wmawiam sobie odwrotnie.. tak dla poprawy humoru.. :-D

Bartek mnie ostatnio podłamal.. bo tak mi caly czas gada ze seksownie wygladam z brzuszkiem a ostatnio mu mowie ze juz nie bede sie z nim kochac bo mam za duzy brzuch i mi za ciezko.. i ze to musi brzydko wygladac .. na co on mi 'ale przeciez jak sie kochamy ja nie patrze na Twój brzuch' .. ja tak zostałam tyczeć.. a on jeszcze mi dosadził 'toz to jakoś mało podniecajace jest jak popatrze na Twoj brzuch i pomysle ze trójkacik urzadzamy' ..
grunt to szczerosc..:confused2::confused2::confused2:

Myslisz kobieto ze ja jak słon się nie czuje.. a no sie czuje ale wmawiam sobie odwrotnie.. tak dla poprawy humoru.. :-D

Bartek mnie ostatnio podłamal.. bo tak mi caly czas gada ze seksownie wygladam z brzuszkiem a ostatnio mu mowie ze juz nie bede sie z nim kochac bo mam za duzy brzuch i mi za ciezko.. i ze to musi brzydko wygladac .. na co on mi 'ale przeciez jak sie kochamy ja nie patrze na Twój brzuch' .. ja tak zostałam tyczeć.. a on jeszcze mi dosadził 'toz to jakoś mało podniecajace jest jak popatrze na Twoj brzuch i pomysle ze trójkacik urzadzamy' ..
grunt to szczerosc..:confused2::confused2::confused2:

wiesz co brzuch to jeszcze nic ... ale mnie przerazaja moje nogi !!!!! mam tak grubasne ze sama na nie patrzec nie moge !!! a o seksie przy wlaczonym swietle nie ma najmniejszej mowy !!! bosz one wygladaja KOSZMARNIE !!!!!!! nawet dupsko z rozstepami nie jest takie zle jak te nogi !!

a teraz co gorsza to mi sie pojawily rozstepy na piersiach i sie zalamalam na maksa !!! i to na samej gorze !! w takim widocznym miejscu !!

reklama
dzień dobry widze dziewczyny ze z rana same pozytywne nastroje jak nie o słaoniach o o zagszonym świetle, ostatnio mojakolezanka która dopiero w 5 miesiacu jest stwierdziła ze jak jej ktos powie ze ciaza to najpiekniejszy okres w zyciu to mu przywali, no ale ona od samego poczatku co rano wita sie z kibelkiem zeby zaczac dzien a potem juz tak do konca:)

Do góry