A
AnOoLa88
Gość
oooo Chrysteeee
wstałam w końcu
mam nadzieje ze to moje dziecko w kwestii snu wda sie we mnie
wstałam w końcu

mam nadzieje ze to moje dziecko w kwestii snu wda sie we mnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj Anuś nie złosliwie przeciez wieszMEA kobieto ja nic nie mowie ale nam dziewczyny z terminu na Sylwka uciekająElizę już wywiało.. Kopciuszka też..
zaraz same zostaniemy
MARTA babo tos nam dosypała..ja tam do słonia mama daleko..
Monia też..
ja poki co kaczka jestem ..no może z małą domieszką słoniątka.. ale miniaturki
![]()
no wiem przecieżoj Anuś nie złosliwie przeciez wieszgdybym ja dotrwala do tego momentu co Wy to by mnie dzwigiem musieli podnosic, serio ja to pod koniec mialam problemy ze wstaniem i bylam przeogromnaa, jak sie ciesze ze juz sie tych kilogramow pozbylam hihi
oooo Chrysteeee
wstałam w końcu
mam nadzieje ze to moje dziecko w kwestii snu wda sie we mnie![]()
MEA kobieto ja nic nie mowie ale nam dziewczyny z terminu na Sylwka uciekająElizę już wywiało.. Kopciuszka też..
zaraz same zostaniemy
MARTA babo tos nam dosypała..ja tam do słonia mama daleko..
Monia też..
ja poki co kaczka jestem ..no może z małą domieszką słoniątka.. ale miniaturki
![]()
Myslisz kobieto ze ja jak słon się nie czuje.. a no sie czuje ale wmawiam sobie odwrotnie.. tak dla poprawy humoru..jasne zamiast w nocy bedzie spala w dzien !!!!:-)
no uciekaja i to za szybko !!!! ale zobaczymy co bedzie dalej ... ja dzis na ktg pojade i znowu zobacze krechezero skurczow !!!
a co do slonia pisz za siebie - ja tam sie czuje jak slon i to taki pokaznych gabarytow !!!!!! indyjski ???? /bo te afrykanskie ponoc sa mniejsze !!/
martula ja cie podziwiam - 2 chlopakow w domu a ty na zajecia, sesa ... boziu ja bym chyba wymiekla !!!!
Myslisz kobieto ze ja jak słon się nie czuje.. a no sie czuje ale wmawiam sobie odwrotnie.. tak dla poprawy humoru..
Bartek mnie ostatnio podłamal.. bo tak mi caly czas gada ze seksownie wygladam z brzuszkiem a ostatnio mu mowie ze juz nie bede sie z nim kochac bo mam za duzy brzuch i mi za ciezko.. i ze to musi brzydko wygladac .. na co on mi 'ale przeciez jak sie kochamy ja nie patrze na Twój brzuch' .. ja tak zostałam tyczeć.. a on jeszcze mi dosadził 'toz to jakoś mało podniecajace jest jak popatrze na Twoj brzuch i pomysle ze trójkacik urzadzamy' ..
grunt to szczerosc..![]()