reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja to jestem jakaś dziwna, czopa dawno nie mam , rozwarcie na 3 cm, skurcze budzą w nocy dosyc bolesne ale się wyciszają ...... i tak łaże bylebym dziecka nie zgubiła :-D

no już się nie mogę doczekać:tak: nr tel spisane:-D:-D:-D

nie zapomnij sie podpisac !!!

Ja to jestem jakaś dziwna, czopa dawno nie mam , rozwarcie na 3 cm, skurcze budzą w nocy dosyc bolesne ale się wyciszają ...... i tak łaże bylebym dziecka nie zgubiła :-D

a u mnie szyjka 3cm zamknieta i twarda ... skurczow brak, dzidzia dosc duza ... obrzeki ogromne ...

jawpadam tylko na chwile..
melduje ze u nas w maire ok..
maly nie je z cycka..nie umie zlapac mojej plaskiej brodawki, nie akceptuje kapturkow...
i nadals ie uczymy ale suma sumaru sciagam pokarm i go karmie z butli..a je co 2 godz/...
wiec moje zycie polega na sciaganiu karmieniu strylizowaniu i w przerwach przewijaniu przbieraniu i praniu...
najgorsze sa noce bo co dwie godz mudze sciagac i karmic...

zoltaczka juz nam schodzi..pepuszek jeszcze nie odpadl ale mamy nadzieje ze juz niedlugo...

lece popatrzc kora sie jeszcze rozpakowala...

a nierozpakowanym zycze bezbolesnych szybkich porodow!!:-)

Chcialam powiedziec ze zrobilam sie na blond !:shocked2: mialm ciemniejsze wlosy a teraz znowu jestem blondi :-D:-D,ciekawe po ilu dniach mi sie znudzi :szok:

Melduje ze Gabrysia Elizy slodziak kochany jest na liscie !!!!!!!!!

cześć dziewczyny:))
wczoraj nie mogłam do was zajrzeć,bo zabrakło mi czasu w nawale zajęć przedświątecznych.Muszę Wam pow że wczoraj wieczorem od 18tej aż nie zasnęłam kuło mnie w pochwie i tak jak by jajnik mnie lewy bolał czułam. ok 4rano się obudziłam z bólem brzucha jak na @ i godz mnie bolał. zasnęłam. o 7,30się obudziłam i czułam lekki ból podobny do tego nocnego i siusiu chodzę dosłownie co 5min i wyleciał mi jakiś śmietankowy budyń z pochwy w ilości ok łyżki stołowej a i troszkę mnie przeczyściło. wykąpałam się i jakoś mi to przeszło,czuję tylko jak mi się co chwilę brzuch napina. czekam...

Trzymam kciuki Ula aby to bylo to !!!!!!!:happy:

reklama
Cześć babeczki:-) Wróciłam- dzis mnie wypisali. Zalecenia-lezeć, mało soli, kontrolować cisnienie. Ale ciesze się przeogromnie ze juz w domku jestem:-):-)
Oficjalnie wczoraj sie przeterminowałam ale czekam spokojnie na termin z usg wiec jeszcze z tydzień. Zamierzam nacieszyć się mężem a potem cos się wymysli;-) Szyjke mam skrócona i miękką więc moze tak źle nie będzie.
Nadrobiłam Was, pozachwycałam się nowymi bobaskami i idę legnąc na łoże

Do góry