mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no może już się zaczyna,ale wolę jakoś o tym nie myśleć żeby nie zapeszyć bo już tak bardzo chcę się rozpakować![]()
teraz juz jestes w terminie wiec mozesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no może już się zaczyna,ale wolę jakoś o tym nie myśleć żeby nie zapeszyć bo już tak bardzo chcę się rozpakować![]()
teraz juz jestes w terminie wiec mozesz![]()
no już się nie mogę doczekaćnr tel spisane
![]()
Ja to jestem jakaś dziwna, czopa dawno nie mam , rozwarcie na 3 cm, skurcze budzą w nocy dosyc bolesne ale się wyciszają ...... i tak łaże bylebym dziecka nie zgubiła![]()
cześć dziewczyny)
wczoraj nie mogłam do was zajrzeć,bo zabrakło mi czasu w nawale zajęć przedświątecznych.Muszę Wam pow że wczoraj wieczorem od 18tej aż nie zasnęłam kuło mnie w pochwie i tak jak by jajnik mnie lewy bolał czułam. ok 4rano się obudziłam z bólem brzucha jak na @ i godz mnie bolał. zasnęłam. o 7,30się obudziłam i czułam lekki ból podobny do tego nocnego i siusiu chodzę dosłownie co 5min i wyleciał mi jakiś śmietankowy budyń z pochwy w ilości ok łyżki stołowej a i troszkę mnie przeczyściło. wykąpałam się i jakoś mi to przeszło,czuję tylko jak mi się co chwilę brzuch napina. czekam...