madziara-kr
Fanka BB :)
slodkie ustka ma ten Patryczek Kopciuszkowy,
fajowe sa dzieciaki forumowe
fajowe sa dzieciaki forumowe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to macie kolki:-( współczuje. Jak tylko mozesz ogranicz dietęMisia jest typowym nocnym markiem i szlag mnie już trafia gdy kolejną noc z rzędu ryczy/wyje od północy do prawie 5. I nie daje się uspokoić. Je jak smok, potem boli ją brzuch, więc dostaje krople na kolkę, po czym znowu wyje, że jeść, po czym boli ją brzuch... w końcu zdrzemnie się w foteliku albo na nas i jak tylko chcemy ją odnieść do łóżeczka to zaczyna od nowa. 4:30-5:00 i zasypia jak anioł. I cały dzień mamy spokój, śpi pięknie, budzi się na jedzenie tylko i prawie nie marudzi... aż do północy... Sąsiedzi niedługo naślą na nas opiekę socjalną:-(
Mi powiedzieli, że to co jem nie ma większego znaczenia. Mleko ma to, co ma mieć dla dziecka i niewiele z tego co jem przechodzi do niego. Nie wiem ile w tym prawdy, ale może i dużo, skoro skład mleka Hindusek jedzących potwornie ostre potrawy jest podobny do europejek czy amerykanek? Choć z drugiej strony jak zjadłam curry to Misia nie bardzo chciała pić to mleko. Poza tym jem wszystko, to co zawsze. Może w mniejszej ilości, bo nie mamy czasu na gotowanie, ale zarówno spaghetti już jadłam, jak i ryż z warzywami czy mięsem, zupę pomidorową, tosty z serem, itp. Mleka z natury nie piję za dużo, bo mam nietolerancję laktozy, a za jabłkami nie przepadam ;-)
Tak, mozna podac koper ale dla takiego maluszka lepiej samej takie herbatki pićJa Mojej Myszce musiałam dziś podać herbatkę z kopru, zasmakowała jej, właśnie na to prężenie się po piciu mleka. Popłakiwała, była niespokojna, gazy miała, po herbatce usnęła.
Wiecie.. tak strasznie fajnie czuję się w swojej szczupłej sylwetce. Nareszcie mogę ubrać to co chcę bo w ciąży arsenał miałam malutki. Jedne dżinsy i kilka bluzek. Teraz o wiele więcej. Bardzo lubiłam swój ciążowy brzuszek, ale ten etap zakończony i mamy już inny
Na brzuszku rozstępy nieładne zostały, zwalczam Fissanem, ciekawe czy coś to da...
mi wrecz gin zalecil porzadny seks przynajmniej co drugi dzien !! bo szyjka jest tak niedojrzala ze troche prostoglandyn sie jej przyda !!! no i brodawki 3 razy dziennie po pol godziny !! ale to tez zaczynam od wigiliiwtedy to juz moge rodzic
![]()
Mea - mnie też boli ale jakoś tak specyficznie, ze skurczem to jak na @, a tak to strasznie kłują mnie jelita i żołądek![]()
cześć dziewczyny)
wczoraj nie mogłam do was zajrzeć,bo zabrakło mi czasu w nawale zajęć przedświątecznych.Muszę Wam pow że wczoraj wieczorem od 18tej aż nie zasnęłam kuło mnie w pochwie i tak jak by jajnik mnie lewy bolał czułam. ok 4rano się obudziłam z bólem brzucha jak na @ i godz mnie bolał. zasnęłam. o 7,30się obudziłam i czułam lekki ból podobny do tego nocnego i siusiu chodzę dosłownie co 5min i wyleciał mi jakiś śmietankowy budyń z pochwy w ilości ok łyżki stołowej a i troszkę mnie przeczyściło. wykąpałam się i jakoś mi to przeszło,czuję tylko jak mi się co chwilę brzuch napina. czekam...
no no moze cos sie zaczyna !!!