reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAmita sama je zrobiłam:-) kupiłam po prostu tasiemki i gotowe:tak:

kurcze ja chcę Twoje przepisy:tak::tak::tak: czytałam je mojemu M i jest zachwycony proponowanymi zmianami:tak::tak::tak: a co z tamtym wątkiem jest nie tak???:unsure:
a jak chodzi o kremy to też miałąm Eveline...i dupa. Jedynie nawilżył i zero poprawy:no: teraz babka w drogeri proponuje mi puppa, że jej koleżance faktycznie pomógł ale kosztuje na biust ponad 100zł:zawstydzona/y:

MH ja tez tak mam niestety...czasem jak ktoś przyjdzie to aż mnie nerwa tłucze..a ogólnie narzekam na samotność:sorry: bo zawsze jak ktoś już przyjdzie to nie w czas:wściekła/y:

kurcze mój ma 16 m-cy i dopiero zaczyna... ale i tak się ciesze:tak: jeszcze musi się trzymać ręki ale sam też potrafi kilka kroków zrobić
brawa dla Oliwki:tak:
Kerna ,ale Twój mały to chyba wcześniak?Dobrze pamiętam?
Co do kulinarnego,to go po prostu nie lubię,zanim coś tam odszukam to mnie szlag jasny trafia.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widocznie szukać nie umiem.:szok::-D:-D:-D
Dlatego nie wchodze,żeby się nie denerwować.:tak:;-)
:szok::szok::szok::szok::szok: nie strasz mnie:szok::szok::szok::szok: ale może to faktycznie tak wstrętne chemia..dlatego ja jak coś czyszczę to minimalnie używam, a głupotki to po prostu woda i mydło:tak: ale z tymi wylewami to masakra!!! a masz uczulenie????
Ja mam uczulenie na całą domowa chemię.Do tej pory miałam kontaktową ,a dziś się dowiedziałam od dziewczyn,że widocznie poszło też na wziewną.:szok::szok:

kurcze dziewczyny co mojemu bejbe się dzieje:zawstydzona/y: od wczoraj śpi mi pół godziny w ciągu dnia:szok::szok::szok: teraz też obudził się i wrzeszczy.....no i co mam robić? Wczoraj go przetrzymywłąm, że może zaśnie ale jęczał drugie pół godziny i go wyciągnęłam a potem po południu odlatywał....cholera:wściekła/y:
daj mu Viburcol może pomoże.

Dzwoniłam do drugiej koleżanki pielegniarki i ta też mnie cholera wysyła na zastrzyki odczulające.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chyba mnie dziś nie ominą:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja stosowałam 2 x dziennie.
Tam piszą ,że widoczne efekty są po 4 tygodniach,no u mnie tak własnie było ,ale potem szybciej już te efekty widać.
Ja stosowałam ponad 3 miesiące.:tak::-).

A ja się chyba zatrułam jakimś oparami chemicznymi ze środków do czyszczenia mebli lub szyb.
Wstałam spuchnięta jak bania ,tak że miałam problem by oczy otworzyć.
Jak stanełam na wagę to ponad 2 kg więcej.:szok::szok::szok:
Tyle mi się wody w organizmie zatrzymało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego pieką mnie tak jakby swędzą i pieką całe nogi.
Jak się podrapie to pękają naczynka kwionośne i robią się wylewy podskórne takie jak przy sepsie :szok::szok::crazy::crazy:.
Nabrałam specyfików i czekam do 16 na efekty,jak nie będzie wyników widocznych to po 16 mam być w szpitalu.Koleżanka mi lekarza załatwiła na w razie czego u siebie na oddziale.
U mnie to zawsze coś innego niż u wszystkich.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
stosowałam ponad miesiac rano i wieczorem ale niezbyt powalające efekty:tak:
:szok::szok::szok: wspolczuje- ja tak miałam po fugach:eek::eek::eek::eek::eek: i po gipsie jak remont robiliśmy:eek::eek::eek:

Ja to daje moim w przypadku jak cos Je mega mocno uczuli i nie mam mozliwosci podjechania wtedy do lekarza:tak::tak::tak:
Wiadomo ze zastrzyk dziala lepiej i szybciej czasmi trzeba dac tabletke

KERNA
Kazda sie zna na tym co Je dotyczy hehe:-);-)
A ja jeszcze chcialam byc neonatologiem ale cos mi nei wyszlo ale to dluuga historia:no:

AS
Jak masz encorton w domu to wez sobie jedna tabletke bo to tez jest odczulajace i dziala identycznie jak dexaven w zastrzyku:tak::tak::tak:

Dowikla ja od Encortonu puchnę jak bańka wstańka .Nie mogę tego ,bo zagraża wstrząsem anafilaktycznym.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja muszę mieć czysty hydrocortyzon i fenicort podany.:tak:
Już to przerabiałam jak mnie pszczoła ugryzła.Pamiętasz?
Po 3-4 dawka zaczyna wszystko mijać.:tak:;-)
Wypiłam już 12 tabletek wapna i wzięłam 2 loratadyny.
Na pewno się zatrzymało na jakis czas.
Zaczynam mieć mrowienia ,więc są 2 możliwości.
Albo lada moment zacznę puchnąć bardziej,albo zacznie odpuszczać.:tak:
Poczekamy,zobaczymy.:-D:-D:-D
Raz się żyje co nie?:cool2::cool2:

Ja pisze sobei z moim bratem na gg i tak sie smieje ze biedny Dominik nie wie o co mi chodzi:-D:-D:-D:-D
I tylko sie mnie pyta z czego sie smieje;-)

reklama
Do góry