reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Witam niedzielnie :tak:

Na poczatku chcialam bardzo mocno przytulic Karnitynke... Smutne to bardzo. Mam nadzieje ze Twoj Tata jest juz szczesliwy i patrzy na Was z gory...

Lajtway ja od wczoraj tez oficjalnie przeterminowana jestem i narazie poza wyciekajaca ze mnie czasem jakas woda z biala zawartoscia nie dzieje sie nic. Jutro mam wizyte w szpitalu i beda mi wyznaczac termin wywolania.

moja 3400 miala w poniedzialek !! a co do prostaglandyn to pracujemy nad tym !! i nad oksytocyna z draznienia sutkow !!

My wczoraj pracowalismy ale troche mnie to przerazilo. Po tak dlugim poscie jestem jak dziewica w 9 miesiacu ;-) Tak delikatnie mowiac - bolalo... A glowka przeciez jest duuuzo wieksza :sorry:

reklama
Ja wczoraj wypilam ze cztery lyki bialego i zgage mialam cala noc wiec chwilowo nie lubie wina. A zgagi jak nie lubie to nawet nie wspomne :crazy:

A mnie mężuś tak wyprzytulał ze było super- ciekawe tylko co na to sąsiedzi;-) Tylko że my nie mieliśmy żadnego postu przez całą ciążę więc to troche inaczej. Sutkami się nie bawię- wyjdzie kiedy zechce. Ja chciałam w ten piątek mieć bobaska a teraz to juz cierpliwie sobie czekam

Ja przez cala ciaze staralam sie unikac wszelkich srodkow z apteki ale teraz pod koniec kiedy nie moge prawie w ogole spac w nocy z roznych powodow pozwalam sobie przynajmniej zgage likwidowac i biore takie cos podobne do manti za kazdym razem jak mnie zgaga zirytuje.

reklama
Do góry