reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez ogladalam Bridget Jones:tak::tak::tak::tak:

KERNA
A maly ma jakas specjalna dietke czy co ze takei jak najzdrowsze i najbardziej bezplciowe obiadki Jemu dajesz?

reklama
Dziewczyny sliczne macie choinki:tak::tak::tak:Ja bede ubierala z dziecmi jutro i moze tez wkleje zdjecia jak ubiore i ozdobie mieszkanie

MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI

spoznione ale szczere wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz mam choinke,ale stoi an podworku,bo tam gdzie ja postawie to musialabym grzejnik zakrecic i byloby za zimno.ale pewnie we wtorek ubierzemy

Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.

to super!!!!!!!!

d 2 kg więcej.:szok::szok::szok:
Tyle mi się wody w organizmie zatrzymało.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego pieką mnie tak jakby swędzą i pieką całe nogi.
Jak się podrapie to pękają naczynka kwionośne i robią się wylewy podskórne takie jak przy sepsie :szok::szok::crazy::crazy:.
Nabrałam specyfików i czekam do 16 na efekty,jak nie będzie wyników widocznych to po 16 mam być w szpitalu.Koleżanka mi lekarza załatwiła na w razie czego u siebie na oddziale.
U mnie to zawsze coś innego niż u wszystkich.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:

i jak sie czujesz?

wy to się dziewczyny na wszystkim znacie:szok:

co 2 glowy to nie jedna:tak::tak::tak::tak::-)
kazda z nas jest specjalistka w innej dziedzinie:-)

ello moje drogie

Ja juz w POLSCE
co UZYLISMY DROGI TO nASZE.JAKAS MASAKRA JESZCZE TYE AUT TO JA NIE WIDZIALAM NA DROGACH A CO ROKU JEDZIEMY NA SWIETA:szok:

upssss wybaczcie te litery

Jechalismy 12h ale obawiam sie ze gdyby nie znajomosc skrotow i objazdow mojego mezulka bylo by z 15h
Laura byla grzeczna w drodze i nie marudzila Dzielnie jechala i nie mogla sie doczekac kiedy cioci zaspiewa sto lat:-D
Dotarlismy na 3 rano i balowalismy do 5 dzis pobudka po 11.szybko posprzatalismy i zrobilismy obiadek.Teraz kawusia i torcik
Jestem obzarta:-D

Musialam wpasc i co naklikac

dobrze ze szczesliwie dojechaliscie

AS
Super ze Tobie przechodzi:tak::tak::tak:A nie mowilam;-):-)

Tearz kilka foteczek Wam zapodam

no pieknie
u mne poki co tylko u Pauliny taka mala choinka stoi na biurku

A ja Wam dziołchy muszę dać dobrą radę!!!!! Trzeba ubierać ciepło nasze choineczki:tak::tak::tak: choinka mojego kolegi była średnio ubrana, wkurzyła się porzuciła stojak, zabrała bombki pod pache i uciekła...........z jakimś czubkiem;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My na wigilię do teściów albo focha zapodam i nigdzie nie pojedziemy:no: a znając życie mój brat zawita na okres święta-Nowy Rok:confused2::tak:.
Niezła choinka;-):tak:,z czubkiem:szok::-D:-D:-D:-D.

ja w wigilie najpierw do tesciow .pozniej do rodzicow i am mikolaj przyjdzie jak co roku:-)
w 1 dzien swiat impra u mnie a pozniej jeszcze nie wiem

chyba zaraz umyje włosy napisze do jakieś kolezanki i serio wyjde:eek:

idz kobieto idz!!!!!!!!!!!!!1

Witam! Normalnie przed świetami mnie wywiozą w kaftanie bezpieczeństwa. Bylismy u mojej Mamy od rana i na cmentarzu zgarnąć snieg troszkę. Z A. się pozarłam:wściekła/y:Choinka nie ubrana. Kurcze u m ojej Mamy okna przystrojone, stroiki świąteczne na stole, choinka ubrana, jedzenie przygotowane. ..

juz pogotowane?ja sie dopeiro za to biore
wrzuc na luz!!!!!!!!!!
:-)

Jestem niewidzialna:-(
I jeśli o niewidzialnych mowa to przez ostatnie 3 czy 4 mega strony nie widziałam Anabuby...
Wzięłam się za pakowanie prezentów, znów nocna wdowa jestem.

ja to jestem niewidzialna znow:eek::eek::eek::eek:

a gdzie Malina?

KERNA
A maly ma jakas specjalna dietke czy co ze takei jak najzdrowsze i najbardziej bezplciowe obiadki Jemu dajesz?
[/B]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sol jest niezdrowa ale tez potrzebna do zycia.
ja swojeje doprawiaalma odkad skonczyla 7czy 8 miesiacy.sporo ziol i troche vegety czy innego kucharka
ja w ogle malo sole,predzej przepieprzez cos niz przesole:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ja tez ogladalam Bridget Jones:tak::tak::tak::tak:

KERNA
:no::no::no: po prostu według gazet i innych tam co zajmują ie karmieniem. rozszerzałąm mu dietę w ten sposób i nadal tak gotuję. Tzn bez przesady przyprawione jest ale jednak soli dla niego unikam. Ale mimo wszytko zauważyłam jak mu dam coś cięższego do zjedzenia to dziwne kupy sadzi..:eek:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sol jest niezdrowa ale tez potrzebna do zycia.
ja swojeje doprawiaalma odkad skonczyla 7czy 8 miesiacy.sporo ziol i troche vegety czy innego kucharka
ja w ogle malo sole,predzej przepieprzez cos niz przesole:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Kochana wiem ze sol jest niezdrowa:-p
Ja mlodym do dzisiaj jak gotuje zupe to nie sole tylko wrzucam kostki rosolowe:tak::tak::tak:
Ale jak ma 15 meisiecy i nie ma zadnej specjalnej diety to juz duuuzo moze jesc:tak::tak::tak::tak:

Luna no tak taki wiek to już nie ma przebacz;-);-);-) Michał się żadko przytula, M to już w ogóle katastrofa.....łeeeeeeeee niech mnie ktoś pokocha:cool2:
dowikla a ja mam luzik z naczynkami:tak: m obiecywał i myje gary że hoho:tak::tak::tak: a mi ręce się powoli lecza i dochodzą do siebie:-) No babki liczę na wasze pomysły bo znajac mojego bejbe to będzie się skręcał że my jemy a on nie:zawstydzona/y: a ja kucharka dopiero początkujaca jestem.....
My Cie pokochamy, a ja Cie poprzytulam...
No i pochwałki dla mężusia.

no kurcze zazdroszczę......3 latka to już luksusowo.. a ja jeszcze obiadki bezsolne i warzywne i zdrowe jak tylko się da:confused2:
A kolejka bo M terazposzedł się myć a teraz moja kolej...a nie chce mi się.. oglądaliśmy sobie bridget jones przy winku i mnie zmogło
Moja tez jeszcze bez soli ( czasem troszke wegety do zupki, ale za to uzo przypraw zielarskich) i zdrowo jak tylko mozna, ale czasem i moja pałkę dostanie smażoną ( znaczy trochę , czyli iwękcej niż pół-żarłok jeden, hihihi ), więc na wigilję zje co zechce, byle z umiarem. No lae dzieci same siebie do jedzenia nie zmuszają:happy:

Ostatnia edycja:
:no::no::no: po prostu według gazet i innych tam co zajmują ie karmieniem. rozszerzałąm mu dietę w ten sposób i nadal tak gotuję. Tzn bez przesady przyprawione jest ale jednak soli dla niego unikam. Ale mimo wszytko zauważyłam jak mu dam coś cięższego do zjedzenia to dziwne kupy sadzi..:eek:
Ja moim rozszerzalam diete wedlug mojej intuicji:tak::tak::tak::tak::-);-)
Jak cos sprobowaly i nic Im po tym nie bylo to stopniowo jadly to coraz czesciej i coraz wiecej:tak::tak::tak::tak:
Jak skubnie sobie troszke jakiejs salatki czy kawaleczek smazonej rybki to uwierz mi ze nic Jemu nie bedzie:tak::tak::tak:

A tak wogole to rybke mozna tez w piekarniku zrobic;-)

Kochana wiem ze sol jest niezdrowa:-p
Ja mlodym do dzisiaj jak gotuje zupe to nie sole tylko wrzucam kostki rosolowe:tak::tak::tak:
Ale jak ma 15 meisiecy i nie ma zadnej specjalnej diety to juz duuuzo moze jesc:tak::tak::tak::tak:

ja mojej np sloiczkow prawie wcale nie dawlaam i jak dostala jakos na wielkanoc jak miala pol roku to mi plula strasznie tym:rofl2:
ja przestalam jej gotowc oddzielnie jak miala z 9mies,pozniej tylko jak nam np dawalam smietane do zupy to dla niej odlewalam bo ma skaze.

ale wieksosc juz je,poza tymi zakazanymi produktami

no trochę i racji...ja jestem całkiem na nie na kostki, wegety ..dla mnie to mieszanina nie wiadomo czego...już chyba wolę sól:confused2: jak tak sobie zasiadę do lektury wegety to włosy dęba stają...... Ale mimo wszytko mąż lubi miec dobrze doprawione, że aż w gardło gryzie:rofl2: więc on sobie doprawia na talerzu

reklama
Do góry