Mój Piotrus ma identycznie. Pamietaj, że takie małe dziecko o sobie zadbaDziewczyny mam pytanie , głownie do karmiocych, moj Franek je 16-20 min i ani go zmusic czy obudzic zeby jadł dłuzej i spi potem 3 godziny nie uwazacie ze to za krótko? jak jest u was z jedzeniem bo zaczynam sie martwic czy on dojada!!

Kochana to dl aciebie buziolki i uściski, trzymaj się!! Dzielna jesteś!!!Chcialam jeszcze raz podziekowac wszystkim kochanym grudnioweczkom za slowa otuchy duzo to dla mnie znaczy jak to wszystko przeczytalam ze tyle dobrych osob tu poznalam buziaki dla Was kochane!!!
My ubralismy choinke zeby jakos radosci troche wniesc i swiatecznie chociaz troszke musi byc, poszlismy do reala na swiateczne zakupy zajecie jak czlowiek ma to jest latwiej 2 godziny tam spedzilismy bo ledwo sie tocze cos mi weszlo w plecy na dole z prawej strony jak naciskam stopa o podloge to jakby w plecy szpile wbijali i kustykam jak kulawiec jakis. Zakupki zrobione mama z siostra do nas przyjada na swieta bo w domu rodzinnym straszna atmosfera najwazniejsze ze bedziemy razem ja sobie powolutku od jutra pogotuje ile dam rade a reszte dokonczymy razem jakos to bedzie. W srode rano mam kontrolne ktg a jak nic nie wykarze ostatnio bylo 0 skurczykow to 28 do ginki i chyba na oddzial na wywolanie albo obserwacje sama jeszcze nie wiedziala wole urodzic teo 28 bo swieta plus to wszystko plus szpital bez odwiedzin to by ciezko bylo. Buziolki dla wszystkich jeszcze raz!!!