reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie :)
My juz po usg wszystko pieknie :)
Mam swietne fotki 4 D jedno naprawde cudowne :) potem wkleje bo uciekam do pracy :)
Mala juz duza ostatnio moj gin mowil 1300 gram a dzisiaj sie okazalo ze 1430 :) i prawie 40 cm :)
Mam nadzieje ze 4 kilowy paczek nie bedzie :)

Dobra musze uciekac a mi sie nie chce .
milego dzionka brzuszki :)

reklama
Mam swietne fotki 4 D jedno naprawde cudowne :) potem wkleje bo uciekam do pracy :)
Mala juz duza ostatnio moj gin mowil 1300 gram a dzisiaj sie okazalo ze 1430 :) i prawie 40 cm :)

Ale super!!! no i dzidzia jaka duza!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Super, że wszystko dobrze:-)
No no Wasza mała to już całkiem spora dziewczynka:-)
Czekamy za zdjęcia:-):-):-)

Super, że wszystko pięknie i czekamy na fotki małej:tak::tak: Niech rośnie zdrowo, może do 4 kg nie dobije;-);-)

Kuku kuku to ja..zaliczylam astronomie!!:))) tylko wczoraj jak wracalam myslalam ze umre..nie wiem jak zimno bylo ale poszułam sie jakbym mieszkala w jakims Władywostoku normalnie...:// jeszcze wiatr to tego mrozu..tragedia!

Ewcia co do łososia: normalnie nawet zamarynowanego juz mozna tak góra do dwoch dnie w jakis woreczkach..bo nawet wedzonego powinno sie trzymac w zamrazarce tak ok 4-5 dni:/ ja mma z kolei zmartwienie czy jeszcze cos dostane przedswietami bo tu wszystko wykupione..:// a do władysławowa do rodzinki az nie chce mi sie jechac (gdybym miała samochod to bym cholera pojechala!!!:-p)

a moj brzuszek jakos tak dziwnie sie zachowuje...niby ok, ale w nocy co kika minut kłuło mnie tak w podbrzuszu i przestawalo za moment.i tak caly czas..poza tym zrobil sie taaaki jakis wielki ze sie boje czy wczesniej nie urodze...a do 9 lutego mam sesje:tak:

ach.. a teraz czekam na sniadanko do lożka , Jarek ma wolne, Jul w przedszkolu ( ma pod domkiem a nie chcial sie nudzic w domu:-)) i tak sie lenimy...:cool2:

Kamika - ale duże maleństwo :tak:. 40 cm - wow, aż cięzko uwierzyć że juz taaaaka istotka sie tam wierci :-)
Rybka - trzymam kciuki:tak:
Gaba - ja też w domku mieszkam, i nigdy w bloku nie chciałam. Ale to fakt że jak sie mieszka w domu to wiecznie jest coś do roboty przy nim :eek::sorry:
Ewcia - ja to jestem zielona jesli chodzi o przechowywanie ryb. Ja przeważnie też kupuję z dnia na dzień
Ja sie dzisiaj stresowałam, bo od wczoraj bardzo słabo ruchy czułam. Można by powiedzieć że wogóle, tylko jakies smyrnięcia. A tak to zawsze o 23 brzuch mi cały latał od wygibasów. Ale teraz zaczyna ise coś maleństwo ruszac. A juz miałam do gin dzwonić albo do szpitala jechać
No i odliczam pracujące dni. Jeszcze wtorek, środa i po świętach od poniedziałku do czwartku i kończe... Już nie mam siły siedzieć w pracy. Duzo rysuje na kompie i jakoś sie wtedy pochylam, no i mnie brzuch ciśnie. Musze co chwila robić przerwy... No i do niczego taka praca jak co rusz musze przerywać...

my już po wizycie

jesteśmy w domku:tak::tak::tak: choć pan dr wolałby nas w szpitalu

dostałam fenoterol co 6 godzin i isoptin i zobaczymy
jutro rano badanka na jonogram i mocz koło 14 wizyta u gina;-);-);-)

każdy dzień do przodu

Kamika - gratulacje sporej córci:tak::tak::tak:
jak ja pomyślę że ten nasz synek średnio codziennie przybierał ostatnio 40g to aż nie mogę uwierzyć kolejne usg 29 o ile nic sie nie zmieni;-)

reklama
Witam sie i ja.Wyspana chociaż dwa razy w kibelku.Jestem spokojniejsza mój M dojechał do Ystad z Oslo jechał 700km i teraz czeka na prom a ma o 13.30 miał jedną 30min przerwe.Pisał ze sie dobrze jechało bez zadnych problemów.Teraz zadzwono do mnie jak bedzie na promie ok 18tej lub 19tej i jeszcze mu zostanie 300km z Świnojuscia do Nas.A synek cały czas wieczorkiem i rano szalał i dawał kopniaki teraz też.Pogoda mrożna ale ze słoneczkiem.Dobrego dnia.

Do góry