reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hehehe jaki temat :p

wiadomo, ze dla kazdej z nas, jej wybranek bedzie najpiekniejszy :-D

Moj Karol nie jest najwyzszy. Bo nie ma nawet 180 cm, ma zielone oczy i wlosy ciemny blond. Ale za to ma swietny tylek i brzuch :-D

edit: a zapomnialam.. ja mam 171 :-)

oj tylek:D tez uwielbiam meskie tylki:D

Moniska masz rację,ale i tak z pieknej misy sie nikt nie naje:) Najwazniejszy jest charakter i to by sie dogadywac ze sobą.

hehehe jaki temat :p

wiadomo, ze dla kazdej z nas, jej wybranek bedzie najpiekniejszy :-D

Moj Karol nie jest najwyzszy. Bo nie ma nawet 180 cm, ma zielone oczy i wlosy ciemny blond. Ale za to ma swietny tylek i brzuch :-D

Patinka Nasza Rybka bierze chyba przy kazdym posilku. Ale nie pamietam ile razy je.. 5-6?

biore do śnaidania obiadu i na noc póki co:-D:-D:-D
mierzę 4 razy dziennie cukier
i raz dziennie clexan w brzusia
a posiłków mam 9:tak::tak::tak:

ale niektóre to np 6 szt paluszków sok owoc rewalka:tak::tak::tak:

po piątkowym usg jak opowiadałam mojemu tacie który czeka na pierwszego męskiego wnuka zebrało się na teksty typu a mały nosek to za dziadkiem:-D
a długie włosy to za dziadkiem:-D a duże jajka to za dziadkiem na co ja stwierdziłam że dla dobra mojej przyszłej synowej niech ma przyrodzenie za tatuśkiem:-D:-D:-D:-D

ok pora na insulinkę i obiadek

ale po tym fenotrolu jestem jakaś podjarana:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry