reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

tylko trzeba zwrocic uwage, zeby nie przedobrzyc z iloscia wit.C , bo to tez jest niebezpieczne.
ja zawsze myslalam, z ejak sie bierze rutinoscorbin, cerutin itp to juz sama wit. C jest zbedna

reklama
tylko trzeba zwrocic uwage, zeby nie przedobrzyc z iloscia wit.C , bo to tez jest niebezpieczne.
ja zawsze myslalam, z ejak sie bierze rutinoscorbin, cerutin itp to juz sama wit. C jest zbedna
Wiem wiem kochana bo ja kiedyś przedobrzyłąm z wit. C a taki koktajl witaminowy i rutinoscorbinowy kazała mi sobie brzać przez 3 dni żeby dowalić organizmowi w tym przeziębieniu;-) potem kazała już brać tylko rutinoscorbin;-)

My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.

Gabids, spojrzalam na swuaczek Fabiana, ale on juz duzy chlopak:szok::tak:
nadal taki psotnik?
a mama z kim spedzi swieta? przyleci do Was?

Gabids, spojrzalam na swuaczek Fabiana, ale on juz duzy chlopak:szok::tak:
nadal taki psotnik?
a mama z kim spedzi swieta? przyleci do Was?
No duzy juz za miesiac skonczy 8 lat.Rozrabia nadal jak to chlopak,czasami jak wpadnie w trans to mnie do szalu doprowadza ale kochany jest :-D
A mama spedzi wigilie z moim bratem ,swoja siostra (tez wdowa)I jej corka z zieciem i synkiem.Ale na wielkanoc przyjezdza do nas.

ja tylko rozpuszczalna z lyzeczka cukru. ale ja nie pijam codziennie, tylko gdy poogda lub ja jestesmy do dupy:-D:-D
ja kiedyś byłam anty kawowa a teraz to potrafię wypic nawet i 4:szok::zawstydzona/y::-p
dla smaczku popijam sobie zbozowa-Anatol:confused2:

dlatego tak uparcie budzilas S?:-D:-D:-D

hhhmm, troche glupio, bo dobrze zeby ciezarokwa sie nie zaziebila, ale byc moze sie nie podda

my tez, lub w 1szy dzien swiat, nie wiem kiedy zaskoczylo:-D:-D

a naszej nawigacji ni widu ni slychu:crazy:
a kiedy zamawiałas? ja jeszcze czekam na jeszcze jedną przesyłkę i będzie git. Komputerek przyszedł juz w sobote materac dzisiaj no i tylko gry jeszcze nie doszły a wszystko zamawiałam w czwartek:tak:

my bylysmy w sklepie na sankach. Jultika zachwycona:-)

a czy Rutinoscorbin i wit.C to nie to samo?

My juz po spacerze.Pogoda nawet super bo slonko grzeje ale chyba jest na - temperatura.Zrobilam farsz na krokiety i bigos.Obiad tez zrobiony na dzisiaj.Poloze Angelke i z Fabianem bedziemy lepic pierogi.
Wczoraj ogladalam film ODLOT(UP) niby bajka dla dzieci a splakalam sie za wszystkie czasy.Bardzo mnie wzruszyl ten film.
widze że nie tylko ja dziś bedę lepic pierogi:-)

Monia no bedziemy lepic razem ale ja tak najwyzej 50 sztuk.Bede Cie wspierac duchowo :-)Monia ja tak sie zastanawiam co Ty bidulko bedziesz teraz o 17.55 robic jak Brzydula sie skonczy:-pMajeczka?

reklama
Do góry