reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

dzięki dziewczyny za wsparcie....
pewnie, że jak będzie drugi synek to też będę kochać... tylko cała ta ciąża to dla nie kompletna kinder niespodzianka.... ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć, i trudno mi to zaakceptować...
Mikołajek ma dopiero 9 miesięcy i dużo jeszcze troski wymaga, nie wiem jak poradzę sobie z dwójką... jak już będą starsze to będzie łatwiej....

żałuję, że to nie dziweczynka bo zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, a nie jestem pewna czy chcę mieć więcej niż dwoje dzieci....
trochę szkoda.... z dziewczynką to jednak ma się później znacznie lepszy kontakt... jak już będzie dorosła....

reklama
Cześć Dziewczyny! Witam wszystkich po pewnej przerwie. Ale fajnie te forum tętni życiem!
Od dziś jestem na kilkudniowym L4- już nie wyrabiałam , szczególnie ranne złe samopoczucie mnie dobijało, więc sobie odpuściłam na parę dni, tak przed świetami mam zamiar się zregenerować.
Fajnym przepisem z liści szpianku moze być sałatka: liście szpinaku, suszone pomidory, ser feta i podsmażone pesti ze słonecznika - wszystko wymieszać z sosem knorra, szczególnie polecam francuski. Życzę smacznego

dzięki dziewczyny za wsparcie....
pewnie, że jak będzie drugi synek to też będę kochać... tylko cała ta ciąża to dla nie kompletna kinder niespodzianka.... ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć, i trudno mi to zaakceptować...
Mikołajek ma dopiero 9 miesięcy i dużo jeszcze troski wymaga, nie wiem jak poradzę sobie z dwójką... jak już będą starsze to będzie łatwiej....

żałuję, że to nie dziweczynka bo zawsze bardzo chciałam mieć córeczkę, a nie jestem pewna czy chcę mieć więcej niż dwoje dzieci....
trochę szkoda.... z dziewczynką to jednak ma się później znacznie lepszy kontakt... jak już będzie dorosła....

ale na pewność co do płci jest jeszcze za wcześniej!!! pewnie, ze możesz mieć przeczucie, ja też mam przeczucie, ze to chłopak... a masz wsparcie i pomoc w bliskich? bo przy 2 małych szkrabów to zapewne bardzo ważne:tak: mam nadzieję, ze my też damy ci tu wsparcie, a ty przez te kilka miesięcy oswoicsz się z tą sytuacją i jakoś się wszystko ułoży. To twój synek urodził się w marcu? ja mam w bliskij rodzine dziewczynke z marca tego roku i właśnie teraz jest rozkoszna:-D

a pamiętasz jak się śmiałam, ze urodze chinczyka:-D bo tylko ryż i ryż... ty ale to chyba nie możliwe, nie:eek: M by mnie zabił:szok:
mniam mniam ale masz smakowity obiad :-p

:-D:-D:-D:-Dmysle ,ze nie ma takiej opcji :happy:
Obiad zjedzony daaawno tak sie nie najadlam :confused2:Teraz trzeba odpoczac :happy:

anka86 toc jeszcze nic nie jest przesadzone :happy:

Anka86 - witaj:-) Życie jest tak pokręcone, ja chciałam taką małą różnicę, a moja Maja zaraz 5 lat kończy, Ty odwrotnie, ale w życiu wszystko jesteśmy w stanie zaakceptować, a już nmiedługo nie będziesz sobie wyobrażać, że mogłoby być inaczej.

Newfi, strasznie Ci współczuję, doskonale wiem co czujesz, ja jestem po 3 stratach w ciągu ostatnich 3 lat, najważniejsze, że wiesz jaka jest przyczyna. Ja miałam 2 ciąże pozamaciczne, przy pierwszej zamiast wyciąć cały poszarpany jajowód zostawili taki mały kikut i w nim za rok umiejscowiła się kolejna pozamaciczna - doszło do pęknięcia i wylewu wewn. ledwo mnie odratowali tak naprawdę, mam pełno nieswojej krwi bo tyle mi przetaczali. Potem miałam puste jajo płodowe i już byłam wszytskim załamana.

Teraz jakoś nadal mi się nie chce wierzyć, ze wszystko jest ok i bardzo sie boję, że znowu będę miała jakiegoś pecha. Ale to dowód, ze w końcu słońce się pokazuje i będzie także dla Ciebie:-)

Witam,
czytam wasze dywagacje na temat płci i tak się zastanawiam bo ja mam ogromny wstręt na słodycze i ryby, ale ogórki kiszone też wywołują u mnie mdłości więc już sama nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka!? ja bardzo bym chciała dziewczynkę ale mąż się zapiera, że zrobił chłopca:o)

Dziewczyny ale Wy produkujecie tych postów!! Znów tyle stron! Ja własnie wróciłam z jakiegoś przynudnawego szkolenia, wysiedzieć już nie mogłam bo krzyż strasznie mnie bolał, ale mus to mus!! Jeszcze 2 dni i urlopik!!

Witam Nowe mamuśki!!
Newife trzymaj się kochana, będziemy Cię napewno ciepło wsponinać!!
Gratuluje udanych wizyt atabe i innym!!!:-)

Dziewczyny czy mogłybyście mi pomóc z suwaczkiem, już znalazłam odpowiednie strony, wybrałam, nastawiłam i jak chcę wkleić to mi się pokazuje hasło "invlid..." obojętnie który z trzech adresów wklejam:o( nie wiem co robię nie tak!

RYBKA Miałam ten sam problem z sygnaturką.

wklej tego linka nie tam gdzie jest miejsce na niego (jak wchodzisz w moja sygnatura czy edytuj sygnaturę) tylko tam gdzie jest miejsca jakby na posta - na górze. wowczas zaczęło mi działać.

reklama
Do góry