reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja dziś po wizycie ....:szok:

Szyjka ''miatka'' Pan Dr. określił, ''że tylko mnie dotnąć i urodzę', gdybym jednak nie urodziła to 30.12 na wywołanie mam iść :) dzisiaj skurcze moje zauważył podczas badania sam i powiedział, że tylko, tylko .... byle święta przeczekać ...

Zatem czekam:tak: przepływy pępowinowe super, płynu mało ale jak na koniec ciąży to i tak źle nie jest ,,,

Idę Was poczytać ..

A i mąż dał mi już prezenty bo nie mógł wytrzymać hehe
o to suuper, fajnie to juz niedlugo ....

reklama
Cholera wie, jak z tymi narodzinami będzie ...... zaciskam uda póki co do stycznia :-D ale te skurcze są już dosyć meczące ....

A ja dostałam medalik z moim znakiem zodiaku (Panna) złoty :tak:w tamtym roku serduszko ...i telefon mi kupił bo mi ukradli mój :/ samsunga GT-S5510:szok:

Cholera wie, jak z tymi narodzinami będzie ...... zaciskam uda póki co do stycznia :-D ale te skurcze są już dosyć meczące ....

A ja dostałam medalik z moim znakiem zodiaku (Panna) złoty :tak:w tamtym roku serduszko ...i telefon mi kupił bo mi ukradli mój :/ samsunga GT-S5510:szok:
fajne prezentki :tak:
i jeszcze do tego szyjka miętka :)
szczesciara :)

Kurcze fajnie, że macie po świętach się zgłosić.
Mnie gin kazał jutro zgłosić się do szpitala, ciekawe co mi będą robić... i święta z głowy:-(

Taaa, szczęsciara ........ tylko do szpitala mam 80 km :-D siedze jak na minie ... jutro jak M do pracy pojedzie a ja skurczy dostanę to daleko mi bedzie do szczęscia - jakies 80 km:tak: przyznam, że boję sie tej odległości ...

A za prezenty dostał ochrzan bo 1) ja nie noszę bizuterii, a 2) to szkoda mi pieniażków które wydał ...:sorry: i troche głupio bo ja nie mam dla Niego oprócz portretu z allegro żadnego prezentu :( bo nie było kiedy ....

Kurcze fajnie, że macie po świętach się zgłosić.
Mnie gin kazał jutro zgłosić się do szpitala, ciekawe co mi będą robić... i święta z głowy:-(

no ale ty juz sporo sie przeterminowalas !! jak bys jeszcze tydzien poczekala to by moglo byc kiepsko !!

a liczysz ruchy ?? mi w szpitalu powiedzieli ze powyzej 39 tygodnia to musowo trzeba liczyc !!!

no ale ty juz sporo sie przeterminowalas !! jak bys jeszcze tydzien poczekala to by moglo byc kiepsko !!

a liczysz ruchy ?? mi w szpitalu powiedzieli ze powyzej 39 tygodnia to musowo trzeba liczyc !!!

Mi też kazali w szpitalu liczyc i po wyjściu ze szpitala też ....zresztą słabnące ruchy to jeden z sygnałów zbliżającego się porodu ....

mój mały póki co daje mi się we znaki razem ze skurczami

reklama
Mi też kazali w szpitalu liczyc i po wyjściu ze szpitala też ....zresztą słabnące ruchy to jeden z sygnałów zbliżającego się porodu ....

mój mały póki co daje mi się we znaki razem ze skurczami

u mnie tez narazie mala ostro szaleje

Nie, nie licze ale rusza sie normowo, zaraz po śniadanku i szał ciał:-) po obiadku
Mówisz, żeby liczyć?

mysle ze powinnas ... ponizej 4 na godz to juz niebezpiecznie !! oczywiscie w porach aktywnosci !!

Do góry