reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta, ja tez jestem objedzona jak bąk. pojadlam bigosu, a teraz poprawiam pasztetem tesciowej ...

Justyna, treaz P jest w kedzierzynie i tez czeka na nawoz, chyba w tym samym mijescu co byl S w weekend. przerazony kolejka i tempem ladowania!!!
smieja sie, ze chyba skocza po choinke i tam zrobia wigilie

Ostatnia edycja:
Ufff - znowu przerwa :tak:

Witajcie
U nas postaremu:-p. Stas zdrowy i ma okres grzecznienia...ale pewnie niebawem sie skonczy. Mial już w przedszkolu Mikołaja i nawet tak nie buczal. Chodzi bez pieluchy choc do przedszkola jeszcze czasem mu zakladam...bo ostatnio zdarzaja sie wpadki. J juz jest z nami od tygodnia i pozytywnie goraca atmosfera zapanowala z czego sie bardzo cieszymy. W pracy przedswiateczny kociol ale tez mnie to bardzo cieszy bo mam nadzieje klientki powroca po swietach do mnie.
Choinke juz mamy ubrana na niebiesko i prezenty tez kupione tylko popakowac.
Swieta spedzamy u rodzicow gdzie sasiad na zmiane z tata maja odfajkowac przebieranki za mikolaja:-):-pA w drugi dzien swiat przyjaciele sie pobieraja a ja bede swiadkowac. Sylwester na wsi u znajomych.
To tyle Babony zlote. SciaskMY was goraco zyczac magicznych i rodzinnych swiat Bozego Narodzenia
Hohoho - same wesołe wieści! Oby tak dalej...

Asia, z przygotowan wydedukowalam, ze swieta spedzacie sami u siebie?
U siebie ale wcale nie sami - organizujemy Wigilię dla rodzinki, będzie nas (tak na dzień dzisiejszy wygląda że będzie nas 16 osób wliczając naszych chłopców no i połowa bo Groszynka jeszcze :tak:)

Witam oj smutny dziś miałam dzień:-(
Buziak na pocieszenie!

jakbym mało się nażarła to jeszcze gościu przyniósł mi ogromne pudło pierniczków :wściekła/y: otworzył zjadł kilka i powiedział żebym jadła do bólu a on jak wróci z Kłodzka to weźmie sobie to co zostanie a takie dobre że się oprzeć nie mogę:zawstydzona/y: chyba sie nie podniosę o 22 z fotela:zawstydzona/y:
Donkat Ty powiedz swojemu P żeby przestał tak żartować bo jeszcze nie daj Bóg coś wykracze;-)

Ufff - znowu przerwa :tak:

Hohoho - same wesołe wieści! Oby tak dalej...

U siebie ale wcale nie sami - organizujemy Wigilię dla rodzinki, będzie nas (tak na dzień dzisiejszy wygląda że będzie nas 16 osób wliczając naszych chłopców no i połowa bo Groszynka jeszcze :tak:)

Buziak na pocieszenie!
oj sporo was będzie ale napewno będzie fajnie bo tak rodzinnie:tak::-)
po tym buziaku odrazu mi lepiej;-):-p:-)
byłam w sklepie po produkty na ciasteczka i nie było kleiku ryżowego:wściekła/y::crazy:

Monia, a nie mozesz zamrozic reszty farszu na kiedy indziej?

no to spoor pracy przed Toba/Wami:tak:

reklama
Do góry