reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Ja tez jestem aIe na sekunde. Nie mam humoru. Wczoraj zmarI dziadek. DosIownie póI godziny po tym jak wrócIiIismy od niego do domu.
Tomek od środy robi śIuzowe kupska, zieIone, wodniste i dzis pojechaIam z nim do szpitaIa. Niby byIo Iepiej aIe woIaIam żeby zobaczyI go pediatra.

reklama
Ja tez jestem aIe na sekunde. Nie mam humoru. Wczoraj zmarI dziadek. DosIownie póI godziny po tym jak wrócIiIismy od niego do domu.
Tomek od środy robi śIuzowe kupska, zieIone, wodniste i dzis pojechaIam z nim do szpitaIa. Niby byIo Iepiej aIe woIaIam żeby zobaczyI go pediatra.
Monia tak mi przykro :-(
i co mówili w szpitalu

Malinko,u mnie właśnie tak jest że jak On gra to nie zrzędzi że ja na BB pisze:tak: ale jak mówie że koniec grania to zlośliwiec zaraz do komputera leci albo wymyśla milion rzeczy do zrobienia:-D
Kurcze musze się też zwarzyć po świętach bo coś spodnie mnie uciskają w biodrach:baffled::baffled:

Jestemmmm z piiiwweczkiem;-)

Tak mi przykro z powodu Twojego dziadka :-:)-:)-(.Trzymaj się i zaglądaj chociaż jesli nie masz nastroju pisać.
A na marginesie co ci powiedział pediatra? Pytam bo u mnie to samo i lekarka przez telefon powiedziała, że jak nie ma gorączki to nawadniać i podawać Smectę.To pewnie zęby:baffled:

reklama
Ojj Monia srasznie mi przykro*
Zdrówka Tomusiowi życze,co mówili w szpitalu:sorry2:

Do góry