reklama

Mamy majowe 2009

Skończyłam nadrabiać na stronie .....18, już nie dużo zostało, buuuu, Gosia się obudziła.

m&m's - dziewczyno ale laska z Ciebie, te proporcje, wcięcie w talii, dłuuuuuuuuuuuuuuugie i szczuuuuuuuuuuuuuupłe nogi!!!!!!!!!!!, zaokrąglone zgrabnie bioderka!!!!!! Marzenie!!!!!! Sam Miodzik!!!!
A na kawkę też się wpraszam, cappuccino z dużą pianką w duuuuuuuuużej szklance:-).

reklama

a o mnie nikt sie nie pyta!!!! buuu
ide sobie paaaa......

No a moja Natka dzis pobila rekord.... zasnela o 19.00 o 22.30 napila sie soku i spala az do 8.10 rano...SZOKKKKKKK
az sama sie obudzilam i patrze a nie ma butelki od mleka przy lozeczku w jej pokoju i sie zastanawialam co sie dzialao w nocy a ona na dobre spala... superrrrr
obu tak dalej...hihihi
Przepraszam jeśli zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Jestem zdrowo zakręcona:sorry: pakuje torbę do szpitala i latam jak w amoku:sorry:
Hej dziewczynki!!!
Ile cm więcej w talii???:-p:-p:-p.

My też czytamy Mikołajka:-):-):-). Obecnie pewna zmiana bo Gaba dostała pod choinkę książkę Despero (i bluzkę i postać bohatera robioną ręcznie z bawełnianego kordonka - suuuuper!). Czytamy po 40 stron na dobranoc więc 1h z wieczora czytam z córką a potem do własnej lektury:-).
U mnie 1,5 kg na minusie.W tali się nie mierzyłam juz dawno ale spodnie mam za luźne:sorry:
Z"Mikołajkiem" utknęliśmy na drugim rozdziale:zawstydzona/y:.Ale wieczorem mamy zamiar przeczytać dwa

Cześć dziewczynki

po kolei,
wczoraj tak zniknęlam bo mi wogóle nie chciał wejsc na stronę bb!!! cały czas mi wywalało blad i że coś z serwerem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maja - sajgonu ciąg dalszy!! wróciła do jedzenia tylko mleka z kaszą. Słoiki wszytskie są ble, jak zje pół to jest SUPER!! :confused2::confused2:
W nocy budzi się około 3 razy. :crazy::crazy:

Moje dzisiejsze postanowienie - żadnych zabawek więcej dla dzieci!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mają już tego tyle że po prostu SZOKK!!!!!!!!:szok::szok: nie wiadomo co z tym robić, gdzie to trzymać i jak w tym kurczę porządek utzrymać!!!!!:wściekła/y::cool::crazy:

Maja dalej uskutecznia chodzenie, przeszła do fazy, "od jednego mebla do drugiego".:cool:

Zaliczyłam już dzisiaj sklep - mam zielonego na wieczór!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
4216876152_490a6243d0_o.gif

Paula, Malinka, Bohaciefka, Roxy, Kasiu Wam też bardzo dziękuję za takie miłe komplementy pod moim adresem.:sorry::sorry::zawstydzona/y::tak:
Bohaciefka, pracuję nad polubieniem się.:tak::tak:

Aha, ja uwielbiam histerie Mikołajak, i ostatnio czytałam mojemu Mikolajowi, ale stwierdzilam że jest trochę za mały na niektóre teksty, więc czasem coś zmieniam. Pomijam wszytskie "głupki", "idioto", i inne takie. I prawie każdą historię konćzę morałem "no widzisz, nie można się bić" :confused2::confused2:

Teraz przeżuciłam się na ksiażkę "Pafnucy" bardzo bardzo bardzo polecam!!!!!

Cześć dziewczynki

po kolei,
wczoraj tak zniknęlam bo mi wogóle nie chciał wejsc na stronę bb!!! cały czas mi wywalało blad i że coś z serwerem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maja - sajgonu ciąg dalszy!! wróciła do jedzenia tylko mleka z kaszą. Słoiki wszytskie są ble, jak zje pół to jest SUPER!! :confused2::confused2:
W nocy budzi się około 3 razy. :crazy::crazy:

Moje dzisiejsze postanowienie - żadnych zabawek więcej dla dzieci!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mają już tego tyle że po prostu SZOKK!!!!!!!!:szok::szok: nie wiadomo co z tym robić, gdzie to trzymać i jak w tym kurczę porządek utzrymać!!!!!:wściekła/y::cool::crazy:

Maja dalej uskutecznia chodzenie, przeszła do fazy, "od jednego mebla do drugiego".:cool:

Zaliczyłam już dzisiaj sklep - mam zielonego na wieczór!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Paula, Malinka, Bohaciefka, Roxy, Kasiu Wam też bardzo dziękuję za takie miłe komplementy pod moim adresem.:sorry::sorry::zawstydzona/y::tak:
Bohaciefka, pracuję nad polubieniem się.:tak::tak:

Aha, ja uwielbiam histerie Mikołajak, i ostatnio czytałam mojemu Mikolajowi, ale stwierdzilam że jest trochę za mały na niektóre teksty, więc czasem coś zmieniam. Pomijam wszytskie "głupki", "idioto", i inne takie. I prawie każdą historię konćzę morałem "no widzisz, nie można się bić" :confused2::confused2:

Teraz przeżuciłam się na ksiażkę "Pafnucy" bardzo bardzo bardzo polecam!!!!!
U mnie wczoraj też był błąd.Pewnie mieli coś z serwerem:eek:.
Z tego co piszesz to Maja wpadła w kolejny skok rozwojowy:baffled:
Na pociechę, ty budziłaś się 3 razy a ja spałam 30 minut:wściekła/y:.
Co to zabawek to jako mamy dwójeczki mamy dwa razy więcej sprzątania:sorry:.Dobrze,ze masz "zielonego" ja otworze "czarnego" i zarządzimy zebranie klubu:-)

Hej- ja też wczoraj zniknęłam bo wciąż miałam ten błąd co wy, dziś też nie mogłam wejść dopiero teraz mi się udało :confused2:

Roxy a czemu masz doła ??? Dobrze napisałaś z tym że zawsze super laski mają najwięcej kompleksów- dziwne to ... ale najbardziej to mnie zawsze wkurza moja przyjaciółka no taka z niej laska że szok a dziennie trzeba jej po kilka razy powtarzać że pięknie wygląda, że tak szczupła i ładna- boże aż w końcu jej powiedziałam że jest paskudna, brzydka i gruba i już się mnie nie pyta jak wygląda he he he :-p:-p:-p

Czekamy na resztę:Confi,Moniq, Monikę,Malinkę,Mamstud,Marzenkę,Jolę,M&m's i Tsarine.:happy:
Kochana jak miło :tak:

paula
gratulacje przespanej nocki :tak:

No to dobrze że się zaopatrzyłaś na wieczór bo jakbym czwarty dzień sama ze sobą piła to już byłby wstyd :sorry::sorry::sorry:
A za komplement nie dziękuj bo to ŚWIĘTA PRAWDA !!!!!!!!:-D:-D

mam nadzieję że uda mi się zajrzeć wieczorkiem bo moj mąż twierdzi że to on niby zalatwił zeby mi błąd wyskakiwał na stronie żebym nie pisała ale jak widzę nie tylko mnie dotyczy ten problem;-);-);-);-)

No hej hej,

Roxy, co się stało??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-( pisz, wesprzemy cię i się wygadasz.

Mój M. kupił sobie PS3 więc raczej nie bedzie mi robił problemów o forum. hi hi hi.

Przeczytalam o tym kryzysie 8 miesiąca - boże mam nadzieję że tam jest błąd nie trwa to 3-4 miesiące a tygodnie. Bo chyba oszaleję!!!!!:wściekła/y::no:

reklama
Oj wiecie w zasadzie to bardzo błachy powód:zawstydzona/y:...a mianowicie chodzi o Sylwestra:sorry2:
Mieliśmy jechać do Brennej...moja "bratowa" ma tam dom,no i ma być impreza...już sie nastawiałam,w zasadzie małam dylemat czy zostać z małą czy balować:sorry2: ale mama moja chętnie z wnusią chciała zostać. No ale.... moja sunia ma cieczke i nie mam z kim jej zostawić..moja mama ma psa który chętnie by się nią zajął:-D Rodzice P też mają psa i dupa...,co za złośliwość,no ale cóż już to przegryzłam.... i w zasadzie nie ma tego złego....:tak:;-)
Także spoko...już mi przeszło:-D

Czytałam o tym kryzysie i szczerze powiem że dużo objawów zaobserwowałam u młodej oprócz tego że jak narazie nie boi sie innych ludzi i chętnie jest z babcią albo ciocią,no ale to pewnie kwestia czasu:sorry2:
I z tego co tam piszą to dziewczyny tak do roczku mamy przerąbane...nie:sorry2:

Malinko,tak,tak... moja kuzynka też tak ma a na prawde śliczna dziewczyna:tak:
Aaaa,dopiero teraz mi sie udało dostać na forum,też wyskakiwał mi błąd,hmmmm ciekawe co to?

No i co otwieramy klub AA,halllooooooo????:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry