malinka009
Fanka BB :)
ok ok wypijeJa jestem ale z colą:-
zawstydzona/y:.Z wiadomych względów.Wypij moje zdrowie;-) Ale mi się marzy lampka wina
![]()
przynajmniej mam pretekst żeby nalać kolejną lampkę 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ok ok wypijeJa jestem ale z colą:-
zawstydzona/y:.Z wiadomych względów.Wypij moje zdrowie;-) Ale mi się marzy lampka wina
![]()
przynajmniej mam pretekst żeby nalać kolejną lampkę 

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dok ok wypijePrzynajmniej mam pretekst żeby nalać kolejną lampkę :-d:-d:-d
Joluś biedactwo wiem o czym mówisz!!!
U mnie też kompletnie nie wiem co się z Mają dzeje. Też wszystko jest beeee, cały czas jest na trybie "pisk" wstaje wcześnie, w nocy się budzi. maskara.
Spokojnie, nie wylądujesz w wariatkowie. A o do ludzi, to właśnie ustalam kiedy się do ciebie wybieram. Podchodzę chyba pod "ludź".

;-);-);-)m&m`s- Jola się nie przyzna ile jej wyszło % już wcześniej ją o to prosiłyśmyto tak dla porównania powiem Tobie że mi wyszło 24% he he he ale takiego wyniku się nie spodziewałam
![]()

.....no prosze...tluszcz 14.5% a IBM 17.2....

Jolu kochana no masz niewesoło:--
-(.Nie masz możliwości zostawienia dziewczynek z M i wyskoczenia na godzinkę np na samotny spacer?
Akumulatory troszkę podładujesz i wrócisz do domu szczęśliwsza.A możne mały wypad do fryzjera lub kosmetyczki(nawet szybka regulacja brwi i henna odstresowuje;-))

...wiec sama widzisz....Jolu kochanie oj nie wiem jak Cie pocieszyc tylko moge sie domyslac jak ci jest ciezko...kurcze ale one sa starsze z dnia na dzien i zobaczysz bedzie coraz lepiej...:-):-):-)
a do ludzi to ja chce ale sama bez dzieci
poszalec po sklepach i jakas kosmetyczke odwiedzic oj przydalo by sie...
glowa do gory kochana;-);-)

Ja jetem, ja, ja, ja!!!he he he
A czy ktoś z klubu AA jest ??? Czy ja znowu trzeci dzień sama popijam???
phi... BMI 17... ja to tyle miałam pewnie zaraz po urodeniu i już ngdy więcejNie no...nie pytalyscie mnie ile mi wyszlo.........no prosze...tluszcz 14.5% a IBM 17.2....
Ale ja dodaje caly czas ze moj wzrost to 160cm...:--
-(
teraz jak bym miała 27 to by było świetnie

Jola kurcze no najlepiej jakby ktoś mógł Ci pomóc ale wiem że t o nie możliwe bo jesteś tam tylko z Pale już niedługo m&m`s Cię odwiedzi to może razem będzie wam raźniej
![]()

Ja jetem, ja, ja, ja!!!
I poszła...

..
jupi jak sie ciesze bo teskno mi bylo ....

Doskonale Cie rozumiem bo tez jestem skazana na roboczą banicję:-Mamamatysia...wiesz jak on jest w domku to ja oczywiscie ze wyskakuje ostatnio nawet na dwie godzinki wylecialam po sklepach pobuszowac.....ale to nie jest to...:-(..ja bym chciala ze dwa lub trzy dni do swojej pracy ...na pare godzinek ...z ludzmi....
ja tak lubie swoja prace...
U mnie jest ten problem ze czasami nie mam z kim pogadac....Przemek jak przychodzi z pracy to zwlaszcza teraz jest tak padniety ze zasypia.......wiec sama widzisz....
On nie rozumie,że ja kontaktu z ludźmi potrzebuję do życia jak wody

oj ja też się cieszę, że całe to wariactwo się kończyufff powolutku wszystko wraca do normy.......
jupi jak sie ciesze bo teskno mi bylo ....
![]()

byle do Wielkanocy

Nieeeeeee.Ledwo jedne się kończyły a ty już straszysz kolejnymioj ja też się cieszę, że całe to wariactwo się kończybyle do Wielkanocy
![]()
.Ja wybywam na Wielkanoc
może nic się nie stanie
.Nieeeeeee.Ledwo jedne się kończyły a ty już straszysz kolejnymi.Ja wybywam na Wielkanoc
może nic się nie stanie
.

w tym roku też chyba gdzieś byliście... tak??? ale my na pewno i tak będziey w domu, bo u Sławka nigdy nic nie wiadomo.. kiedy wróci, kiedy będzie musiał znowu w trasę jechać... tak, że nie ma możliwości nic zaplanować