• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Joluś biedactwo wiem o czym mówisz!!!
U mnie też kompletnie nie wiem co się z Mają dzeje. Też wszystko jest beeee, cały czas jest na trybie "pisk" wstaje wcześnie, w nocy się budzi. maskara.

Spokojnie, nie wylądujesz w wariatkowie. A o do ludzi, to właśnie ustalam kiedy się do ciebie wybieram. Podchodzę chyba pod "ludź".

No jak najbardziej do "ludziow" sie zaliczasz:-D:-D;-);-);-)

A zachowanie naszych pannic zostawie bez komentarza....:-(:-(:-(

m&m`s- Jola się nie przyzna ile jej wyszło % już wcześniej ją o to prosiłyśmy :-p to tak dla porównania powiem Tobie że mi wyszło 24% he he he ale takiego wyniku się nie spodziewałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie no...nie pytalyscie mnie ile mi wyszlo....:shocked2::eek:.....no prosze...tluszcz 14.5% a IBM 17.2....:sorry::sorry::sorry:
Ale ja dodaje caly czas ze moj wzrost to 160cm...:-(:-(:-(

Jolu kochana no masz niewesoło:-(:-(:-(.Nie masz możliwości zostawienia dziewczynek z M i wyskoczenia na godzinkę np na samotny spacer?
Akumulatory troszkę podładujesz i wrócisz do domu szczęśliwsza.A możne mały wypad do fryzjera lub kosmetyczki(nawet szybka regulacja brwi i henna odstresowuje;-))

Mamamatysia...wiesz jak on jest w domku to ja oczywiscie ze wyskakuje ostatnio nawet na dwie godzinki wylecialam po sklepach pobuszowac.....ale to nie jest to...:-(..ja bym chciala ze dwa lub trzy dni do swojej pracy ...na pare godzinek ...z ludzmi....:tak:
ja tak lubie swoja prace...

U mnie jest ten problem ze czasami nie mam z kim pogadac....Przemek jak przychodzi z pracy to zwlaszcza teraz jest tak padniety ze zasypia....:shocked2::shocked2:...wiec sama widzisz....

Jolu kochanie oj nie wiem jak Cie pocieszyc tylko moge sie domyslac jak ci jest ciezko...kurcze ale one sa starsze z dnia na dzien i zobaczysz bedzie coraz lepiej...:-):-):-)
a do ludzi to ja chce ale sama bez dzieci:-D:-D:-D
poszalec po sklepach i jakas kosmetyczke odwiedzic oj przydalo by sie...:tak::tak::tak:
glowa do gory kochana;-);-)

Paula..no wlasnie one czym starsze tym gorsze...:-(:-(:sorry::sorry::sorry:

Jola kurcze no najlepiej jakby ktoś mógł Ci pomóc ale wiem że t o nie możliwe bo jesteś tam tylko z P :eek: ale już niedługo m&m`s Cię odwiedzi to może razem będzie wam raźniej :-p:-p:-p:-p

Noooo...razem bedziemy walczyc z naszymi potworkami....:sorry::sorry::-p:-p:-p

Ja jetem, ja, ja, ja!!!
I poszła...

Witam Marzenko......ufff powolutku wszystko wraca do normy.....:tak::tak:..:tak:jupi jak sie ciesze bo teskno mi bylo ....:tak::tak:

Mamamatysia...wiesz jak on jest w domku to ja oczywiscie ze wyskakuje ostatnio nawet na dwie godzinki wylecialam po sklepach pobuszowac.....ale to nie jest to...:-(..ja bym chciala ze dwa lub trzy dni do swojej pracy ...na pare godzinek ...z ludzmi....:tak:
ja tak lubie swoja prace...

U mnie jest ten problem ze czasami nie mam z kim pogadac....Przemek jak przychodzi z pracy to zwlaszcza teraz jest tak padniety ze zasypia....:shocked2::shocked2:...wiec sama widzisz....
Doskonale Cie rozumiem bo tez jestem skazana na roboczą banicję:-(:-(:-(.Nawet ostatno wspomniałam M,że poszłabym na dwie godzinki do pracy co on skwitował "a w domu to masz mało roboty???":baffled:On nie rozumie,że ja kontaktu z ludźmi potrzebuję do życia jak wody:no::no::no:

reklama
Nieeeeeee.Ledwo jedne się kończyły a ty już straszysz kolejnymi:oo2:.Ja wybywam na Wielkanoc:evil: może nic się nie stanie:eek:.
:-D:-D:-D:-D
prędzej czy później nadejdą...:-D:-D:-D
a wyjazd to dobry pomysła...:tak: w tym roku też chyba gdzieś byliście... tak??? ale my na pewno i tak będziey w domu, bo u Sławka nigdy nic nie wiadomo.. kiedy wróci, kiedy będzie musiał znowu w trasę jechać... tak, że nie ma możliwości nic zaplanować:no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry