reklama

Mamy majowe 2009

:-D:-D:-D:-D
prędzej czy później nadejdą...:-D:-D:-D
a wyjazd to dobry pomysła...:tak: w tym roku też chyba gdzieś byliście... tak??? ale my na pewno i tak będziey w domu, bo u Sławka nigdy nic nie wiadomo.. kiedy wróci, kiedy będzie musiał znowu w trasę jechać... tak, że nie ma możliwości nic zaplanować:no::no::no:
Tak.Bylismy w Zawierciu.Bardzo miło spędziliśmy tam czas relaksując sie przed porodem:-D:-D:-D.
Ale w przyszłym roku może gdzieś w góry w końcu będziemy przed komunią Matysia i roczkiem Filipa,a to wiadomo stres:rolleyes:

reklama
Witajcie kochane po Świętach:sorry:

Widze że nie za duży ruch był,dobrze:tak:przynajmniej nie ma dużo do nadrabiania...;-)

M&m,s.....Ty ślicznotko...no po prostu....szczęka opada:tak: ta figurka...buzia..nonono,nie pogadasz;-):tak::-) Wiesz,nie wiem dlaczego tak jest.... ale ładne dziewczyny przeważnie mają kompleksy i czują się niedowartościowane.....ciekawe dlaczego?

Jolu,ochhh.. nie wiem po raz kolejny co napisać,,nie chce sie powtarzać ale nic innego nie przychodzi mi do głowy..... to minie,na pewno dacie rade,jest ciężko ....ale to tymczasowa sytuacja....podziwiam Ciebie naprawde:tak:;-)

Marzenko,gratuluje Nataszce "mamy";-):-D ja też chce....:-(

Malinko,och z tym prezentem to nie zaciekawie...:no: achhh faceci....ja to bym miała focha dłuuuggooooo...;-)

U mnie Święta przebiegły bardzo sympatycznie....aż sama byłam zdziwiona...:-D oczywiście byliśmy na dwóch Wigiliach,najpierw u rodziców P a potem u mojej mamy.
Naduśka dostała mnóstwo prezentów,chyba będę musiała część pochować bo Ona już nie wie czym sie bawic..:sorry:
Moje prezenty bardzo udane...bo wiecie podwójnie dostawałam,jeszcze urodzinowe:-D:-D:-D
My to w zasadzie gościmy sie dalej... nasz domek to taki świąteczny hotel:-D..przyjechaliśmy tylko sie wyspać,dzisiaj dalej ruszamy w gości....no a ja potem z Nadinka do mamy... bo jutro chce wyskoczyć gdzieś na wyprzedaże...och maniaczką zakupową jestem:sorry:

Widze,że temat wagi to tu się nigdy nie zakończy...:-D:-D:-D oj dziewczyny...niesamowite jesteście:-D

Dobra kończe,mam nadzieje że dzisiaj uda mi sie dołączyc do klubu AA,oczywiście jeśli takowy będzie dziś...:sorry:
Buziolki laseczki,miłego dnia:-)

jola- doskonale cie jolus rozumie bo sama to mam,, dzis kuba dal popalic pobudka od 24c o godzine,.. maz wstawal do 2 a ja od 2 do 6 .. bo on do pracy dzis szedl takze wstwal krocej.. ale rozumiem cie tylko ze ja mam jednego teroryste a ty dwojeczke.. ale dzis moze byc lepiej:)

WITAM wkoncu ale się za wami stęskniłam i już nawet poczytałam
M&m,s. wooow szczęka opada laska z ciebie że ho ho a i gorsecik super :tak:
Jolu widać że i ciebie dziewczynki nie rozpieszczały przez święta :-(
Marzenko gratulację dla Nataszki ;-)
U nas cóż święta spędzone na błogim lenistwie w otoczeniu mnóstwa żarła :shocked2:co nam na pewno wyjdzie boczkami :zawstydzona/y: ale cóż będzie dietka po świętach ciąg dalszy :tak:
dzisiaj wieczorem wpadam do klubu i was zapraszam na jednego :-)

No nareszcie forum odzywa:tak::tak::tak:.
Witajcie mamusie.
Tikanis-Dzisiaj zrozumiałam co ty biedna przechodzisz:no::no::no:
Spałam 30 minut:wściekła/y:.W Filipa jakiś demon-terrorysta wstąpił.Darł się jak opętany przez trzy godziny od samej północy a potem pomiałkiwał do mojego ucha,na koniec zaczął szczypać i drapać.I tym sposobem o siódmej wstałam i rozpoczęłam dzień bo męczyć się nie było sensu.Dobrze,ze masz do pomocy M.Ja jestem sama:sorry:.
Roxy,Kasiu, Tikanis fajnie,że juz jestescie.
Czekamy na resztę:Confi,Moniq, Monikę,Malinkę,Mamstud,Marzenkę,Jolę,M&m's i Tsarine.
Wracajcie szybciutko na nocne pogaduchy:happy:

Dzien dobry!!!!!

a o mnie nikt sie nie pyta!!!! buuu
ide sobie paaaa......

No a u nas dzien za dniem jakos leci...

marzenka- gdzie ty wczoraj zniklas jak ja tu bylam...

roxy - no super ze swieta i prezenciki udane...

tikanis - oj zobaczysz z dnia na dzien bedzie lepiej...

No a moja Natka dzis pobila rekord.... zasnela o 19.00 o 22.30 napila sie soku i spala az do 8.10 rano...SZOKKKKKKK
az sama sie obudzilam i patrze a nie ma butelki od mleka przy lozeczku w jej pokoju i sie zastanawialam co sie dzialao w nocy a ona na dobre spala... superrrrr
obu tak dalej...hihihi

wiecie co mój artysta od tygodnia wyprawia wstaje przed 6 niby wyspany i godzinę się drze bo jest zmęczony dopiero jak uśnie to wstaje wypoczęty to dlaczego on się budzi tak wcześnie myślę że to z głodu ale zje i dalej się drze :wściekła/y: i tak codziennie rano mam koncert :szok:

reklama
Żegnam się bo Mati nie możne doczekać się bajki(czytamy razem Mikołajka.
Spokojnej nocki.
Dobranoc.
Hej dziewczynki!!!
Ile cm więcej w talii???:-p:-p:-p.

My też czytamy Mikołajka:-):-):-). Obecnie pewna zmiana bo Gaba dostała pod choinkę książkę Despero (i bluzkę i postać bohatera robioną ręcznie z bawełnianego kordonka - suuuuper!). Czytamy po 40 stron na dobranoc więc 1h z wieczora czytam z córką a potem do własnej lektury:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry