• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Malinka jakoś głupio mi trochę, ale jak już piszesz to ci się przyznam że ja gorset też dostalam (wczoraj) i jestem z niego bardzo zadowolona.:-):tak::sorry:
Wiesz ja na urodziny oczekiwałam prezentu takiego tylko dla mnie, przecież to był mój dzień, z resztą ja do urodzin podchodzę bardzo sentymentalnie... Bo gorset sam w sobie jest git

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......a moze powinien byc wiekszy rozmiar....a nie probowalas odienic na wiekszy....:sorry:....
O tak zdecydowanie większy :-D:-D:-D:-D Ja mam miseczkę dobre D, moja waga jest teraz 5kg mniejsza niż przed ciąża co nie oznacza że należę do mikro kobiet ale mój mąż stwierdził że 75D będzie ok a ja potrzebuję 85D :-D:-D:-D a wymienić już nie możemy... ale to zawsze pretekst żeby schudnąć ;-);-);-)

A ja dostałam właśnie bieliznę gorsetową i majty do tego też są za małe he he ale wstyd :-D:-D:-D a ta bielizna nie ma mi służyć do noszenia na co dzień tylko dla męża... bo tak to by się mogła rolować heh

Witajcie Dziewczyny.....
Ale pospałam.....
Wróciłam z pracy o 20.00 a spałam juz o 20.45 az do 9.00 czuje sie jak Młoda Bogini:-D
Dzis cały dzien w domu bez gosci i swiatecznego zamieszania....chyba pochodze cały dzien w koszuli nocnej...hmmmm;-)
Super ze swieta udane u Was...i zapewne u pozostałej reszty tez.
Malinko - no cóz brak prezentu mozesz sobie przez cały rok wynagradzac :-D ( ja bym tak zrobiła)
A mój M. tez jakos zawsze kupuje mi bielizne o rozmiar za mała.:-D
m&m's - jak ja marze o takim ekspresie.....

U nas Wigili i prezenty tez bardzo udane.....
od mojej Mamy dostalismy deske do prasowania (super bo moja stara jest - stara:-D)
od T. sweterek w modnym kolorze violet:-D,
od szwagra duuuuzą litrową łyche:-D i angielska herbate
a od M. szalik i czape wełniana o turkusowym kolorze....piekna ale teraz kombinuje jak ma pasowac do mojej zielonooliwkowej kurtki:tak:

czesc dziewczynki i jak wam mijaja swieta??? widze ze temat to gorset bielizniany - jestem ciekawa jaki i oczekuje na zdjecia od tych dziewczynek ktore je dostaly... my z mezem nie robilismy sobie teraz prezentow z powdow finansowych ale odbijemy sobie w styczniu:) wtedy kupimy sobie nawzajem to o czym marzymy.. heheh:P czyli maz chce spodnie a ja nowa kosmetyczke i pare kosmtykow i moze jakas spodniczke:) hehe:P
malinko kuba niestety mial tylko ytaka jedna nocke ktora cala przespal a tak znow to samo czyli budzi sie po kilka razy w nocy to jest ok 3-6 razy czasami nawet i wiecej...

reklama
Witajcie dziewczyny, ja najmocniej przepraszam, że ani słowa nie napisałam przed Świętami, ani w trakcie... tylko dziś dopiero. Od wtorku wieczorem miałam niezły zapieprz... W domu musiałam upiec piernika, zrobić śledzie (dwa rodzaje), a od środy siedziałam w kuchni, bo moja Mama by nie wyrobiła sama ze wszystkim. Pieczenie, gotowanie i kolejny ząbek Izy... Siostry sprzątały a Dziadek pilnował wnuczki. Mąż w pracy, w Wigilię też pracował.

Buziaki dla Wszyskich siedmiomiesięcznych łobuziaków- Jagody i Damianka! Muaaaa:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry