reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Malinka jakoś głupio mi trochę, ale jak już piszesz to ci się przyznam że ja gorset też dostalam (wczoraj) i jestem z niego bardzo zadowolona.:-):tak::sorry:
Wiesz ja na urodziny oczekiwałam prezentu takiego tylko dla mnie, przecież to był mój dzień, z resztą ja do urodzin podchodzę bardzo sentymentalnie... Bo gorset sam w sobie jest git

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:......a moze powinien byc wiekszy rozmiar....a nie probowalas odienic na wiekszy....:sorry:....
O tak zdecydowanie większy :-D:-D:-D:-D Ja mam miseczkę dobre D, moja waga jest teraz 5kg mniejsza niż przed ciąża co nie oznacza że należę do mikro kobiet ale mój mąż stwierdził że 75D będzie ok a ja potrzebuję 85D :-D:-D:-D a wymienić już nie możemy... ale to zawsze pretekst żeby schudnąć ;-);-);-)

A ja dostałam właśnie bieliznę gorsetową i majty do tego też są za małe he he ale wstyd :-D:-D:-D a ta bielizna nie ma mi służyć do noszenia na co dzień tylko dla męża... bo tak to by się mogła rolować heh

Witajcie Dziewczyny.....
Ale pospałam.....
Wróciłam z pracy o 20.00 a spałam juz o 20.45 az do 9.00 czuje sie jak Młoda Bogini:-D
Dzis cały dzien w domu bez gosci i swiatecznego zamieszania....chyba pochodze cały dzien w koszuli nocnej...hmmmm;-)
Super ze swieta udane u Was...i zapewne u pozostałej reszty tez.
Malinko - no cóz brak prezentu mozesz sobie przez cały rok wynagradzac :-D ( ja bym tak zrobiła)
A mój M. tez jakos zawsze kupuje mi bielizne o rozmiar za mała.:-D
m&m's - jak ja marze o takim ekspresie.....

U nas Wigili i prezenty tez bardzo udane.....
od mojej Mamy dostalismy deske do prasowania (super bo moja stara jest - stara:-D)
od T. sweterek w modnym kolorze violet:-D,
od szwagra duuuuzą litrową łyche:-D i angielska herbate
a od M. szalik i czape wełniana o turkusowym kolorze....piekna ale teraz kombinuje jak ma pasowac do mojej zielonooliwkowej kurtki:tak:

czesc dziewczynki i jak wam mijaja swieta??? widze ze temat to gorset bielizniany - jestem ciekawa jaki i oczekuje na zdjecia od tych dziewczynek ktore je dostaly... my z mezem nie robilismy sobie teraz prezentow z powdow finansowych ale odbijemy sobie w styczniu:) wtedy kupimy sobie nawzajem to o czym marzymy.. heheh:P czyli maz chce spodnie a ja nowa kosmetyczke i pare kosmtykow i moze jakas spodniczke:) hehe:P
malinko kuba niestety mial tylko ytaka jedna nocke ktora cala przespal a tak znow to samo czyli budzi sie po kilka razy w nocy to jest ok 3-6 razy czasami nawet i wiecej...

reklama
Witajcie dziewczyny, ja najmocniej przepraszam, że ani słowa nie napisałam przed Świętami, ani w trakcie... tylko dziś dopiero. Od wtorku wieczorem miałam niezły zapieprz... W domu musiałam upiec piernika, zrobić śledzie (dwa rodzaje), a od środy siedziałam w kuchni, bo moja Mama by nie wyrobiła sama ze wszystkim. Pieczenie, gotowanie i kolejny ząbek Izy... Siostry sprzątały a Dziadek pilnował wnuczki. Mąż w pracy, w Wigilię też pracował.

Buziaki dla Wszyskich siedmiomiesięcznych łobuziaków- Jagody i Damianka! Muaaaa:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry