reklama

Mamy majowe 2009

Zostawie to bez komentarza...tzn to ze ladnosc w sobie nie widzisz....:shocked2:..napisze tylko ze moze oczka powinnas szerzej otworzyc bo jest co podziwiac...:tak:

Co do wagi...no to takie smieszne jest ze staje sie bosymi nozkami i rach ciach i pokazuje ile masz czego w swoim organizmie.....:sorry:

A jak tam dzisiejsze zakupki....upolowalas cos...?????

a tak wogole to strasznie dzis pusto.....nie ma z kim poklikac....:-(.....ach juz bym chciala zeby bylo po tych swietach i wszystko wrocilo do normalnosci....:tak:

Ej no, mówicie tak jakbyście same nie wiedziały jak to jest. Z tym wyglądem.:zawstydzona/y::-(

No waga starsznie śmieszna. :tak::tak::-)

A co do pustek, to też już się niemogę doczekać kiedy bedzie jak zwykle. :laugh2::laugh2:

U mnie nadal zajon z Mają, takiego ma maruda że szok.:no::no:

reklama
Hallo!
Wpadłam na chwilkę...
Dziś byliśmy na obiedzie u moich rodziców... Powiem tylko tyle, że cieszę się, że się te święta kończą:tak::tak::tak:!!! Hop hip hurra!!!

m&m's siostro- dlaczego my nie jesteśmy bliźniaczkami:-(:-(:-(???!!!??? Wyglądasz super:tak::tak::tak:

A moje dziecko zostało wykąpane, nakarmione i położone do łóżeczka... I co...? Nie zasnęła:szok::szok::szok: Płakała w pokoju i płakała... W końcu wysłałam do niej Sławka, a ten mnie woła... Natasza siedzi w łóżeczku, płacze i woła "mamamamamamama"... Dostała troszeczkę herbatki i śpi!!!

Hallo!
Wpadłam na chwilkę...
Dziś byliśmy na obiedzie u moich rodziców... Powiem tylko tyle, że cieszę się, że się te święta kończą:tak::tak::tak:!!! Hop hip hurra!!!

m&m's siostro- dlaczego my nie jesteśmy bliźniaczkami:-(:-(:-(???!!!??? Wyglądasz super:tak::tak::tak:

A moje dziecko zostało wykąpane, nakarmione i położone do łóżeczka... I co...? Nie zasnęła:szok::szok::szok: Płakała w pokoju i płakała... W końcu wysłałam do niej Sławka, a ten mnie woła... Natasza siedzi w łóżeczku, płacze i woła "mamamamamamama"... Dostała troszeczkę herbatki i śpi!!!
Fajnie,ze jesteś:-).
Ja też się cieszę że te "Święta" już za nami:tak::tak::tak:
Natasza woła"mama" a Filip dla odmiany od wczoraj"tata":eek:

m&m- wow ale z ciebie laska, zero grama tluszczu i to po 2 dzieciach wow:) super pozazdroscic figurki , podobnie jak jola:) obydwie jestescie laski jak nie wiem co..a gorset sliczny ...

No Marzenko fajnie że jesteś!!
4216876152_490a6243d0_o.gif

Marzenko, Tikanis dziękuję za komplementy. A co do tłuszczu, to magiczna waga mowi że mam go 15% w organiźmie, znaczy 15% mojej wagi. :-D:laugh2: Właśnie policzylam że to około 8 kg.:shocked2::shocked2:
Jolu a Tobie co mówi, magiczna waga??

Marzenko gratuluję "mamammmmammma". Właściwie to Nataszko - GRTAULUJĘ!:-):tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
A ja po dzisiejszym dniu padam....naprawde....moje dziewczyny uknuly sobie plan "zniszczenia mamusi" albo doprowadzenia do bialej goraczki....:szok::szok::szok:

Noc byla tragiczna ....tym razem Ameli obudzila sie wyspana o 4.30.....dodam ze ja sie polozylam okolo pierwszej bo z mezem sobie posiedzielismy...
Za zadne skarby nie chciala spac..nawet u nas w lozku plakala, lezaczek tez byl beeee, w koncu okolo 6stej usnela bo ja caly czas bujalam....no ale wczesniej oczywiscie zdazyla swoim placzem Alicje obudzic....no i nastapila wymiana....:no::no::no:

W dzien nie bylo lepiej.....boziu jakone takie dalej beda to chyba nie wytrzymam....poprostu wariatkowo mi grozi.....:no::no::no:......
Ja chceeeee do ludzi, choc na pare godzin.....:-(:-(:-(:-(

Teraz sie zbuntowaly i nie spia...za to maja swietna zabawe z tata....:szok::szok::szok:

hej mamuski!!!!

m&s - no nie brak slow.... wowwwww co tu pisac wygladasz rewelacyjnie kwitnaca mamusia z Ciebie... a na kawke tez sie pisze...ekspres super ja chce taki ale czerwony...hihihi

marzenko - witajjjjj

jolu - ja tez nic nie upolowalam buuuu...

No a u mnie nic ciekawego na wigillie pojechalam do M... pozniej w pierwszy dzien do siorki i do kuzynki... dzis zaczely sie promocje w Next-a ale lipa nie ma rozmiarow wiec nic nie upolowalam...
Moj M bedzie we wtorek w dzien na 8 godzin i pozniej jedzie do pracy az do 4 stycznia...buuuuu
Malinka zaczelam mowic tata w wigilie...hihihihi smielismy sie ze jak zwierzeta mowia to i ona przemowila ludzkim glosem...hihihihi
teraz mala spi a ja z synkiem ogladam tvn...

reklama
Joluś biedactwo wiem o czym mówisz!!!
U mnie też kompletnie nie wiem co się z Mają dzeje. Też wszystko jest beeee, cały czas jest na trybie "pisk" wstaje wcześnie, w nocy się budzi. maskara.

Spokojnie, nie wylądujesz w wariatkowie. A o do ludzi, to właśnie ustalam kiedy się do ciebie wybieram. Podchodzę chyba pod "ludź".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry