reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień Dobry:-).
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SIEDMIOMIESIĘCZNIAKÓW :
KRZYSIU, IZO MIRKO:-):-):-)
(przepraszam że spóźnione:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
DAMIANKU,WIKTORKU.
WIELGACHNY CAŁUS OD CIOCI:-):-):-)

Dzisiaj pewnie będzie nas więcej w końcu kończą sie te...hmmm...święta:tak::tak::tak:.Spadam do wanny bo dopiero ogarnęłam domek po wczorajszym wieczorze,teraz chwila relaksu(zasłużonego:confused2::confused2::confused2:)

Witajcie Dziewczynki,

ja tak tylko na chwilke - podczytuje Was co się działo od wigilii (zostaly mi jeszcze 3 strony), ale żeby nie bylo że nie dane mi będzie odpisac, wiec robie to teraz;-):-D

u nas wigilia w miare udana - ale nie zapowiadalo się ciekawie, bo Teściu zaczał strajkowac (moi Tesciowie spedzili wigilie wspolnie z moimi Rodzicami, moja siostra i jej m, no i nami - razem 9 osob) - o 17:00 stwierdzil, ze On nigdzie nie idzie i to My mamy przyjechac do Nich (okazało sie, ze pozarl sie z moja Tesciowa dzien wczesniej i z soba nie gadali. Tesciowa przygotowana aby do nas przyjechać , a Tesc pełna wariacja wigilijna...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:). No ale pojechalismy z M do nich, i po chwili zaczeli sie juz oboje pakowac...

Malinko - ja tez nie dostalam prezentu od swojego M:-( - ja Mu dałam w sumie 3 prezenty, a On mi nic... :-(:-(:-(
Ale ja mam w styczniu urodziny, wiec wtedy bedzie mial okazję "nadrobić" ;-);-);-)
Troszke było mi przykro...ale tylko przez chwilę - powiedział mi co Mu chodziło po głowie, i zabrzmiało to baaardzo ciekawie:tak::-D:-D:-D

Jagoda dostała full prezentów - i to było najbardziej pokrzepiające dla mego ego :tak::-):-):-)

Wczoraj bylismy w odwiedzinach u mojej babci, a pozniej pojechalismy na imprezkę do Kuzynów M - było suuuuper!!!

Dzis jedziemy (pod wieczor) do Przyjaciól do Żagania - zabawimy tam do jutra. Takze zapowiada się nam całkiem miłe świetowanie :tak::tak::tak:

A teraz raz jeszcze skladam życzenia dla dzisiejszych solenizantow: Damianka i Wiktorka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Chłopaki!!! (rozbudowane zyczenia są w odpowiednim wątku;-):tak::-)) - buziaki od forumowej Ciotki i Jagodziany

Dobra chciałyście to macie.:sorry::sorry: :cool2::cool2:

Taki gorset dostałam. Mi się podoba, choć przyznam że związany na maxa w bioderkach cały czas jest ciut za duży. No i ukryć się nie da - totalny brak biustu. :confused2::confused2:

Załączniki

• 4215310329_07cf762872.jpg
    4215310329_07cf762872.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 67
  • 4216082218_92b793958e.jpg
    4216082218_92b793958e.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 70
  • 4215311753_816efa8e22.jpg
    4215311753_816efa8e22.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 94

Taki gorset dostałam. Mi się podoba, choć przyznam że związany na maxa w bioderkach cały czas jest ciut za duży. No i ukryć się nie da - totalny brak biustu. :confused2::confused2:

Normalnie szczeka mi opadla.....:shocked2:...Martus....gorset piekny no i sliczne kolorki ale jak wlascicielka....:tak::tak::shocked2::shocked2::shocked2:....jestes piekna kobieta...no i te nogi.....:shocked2::shocked2:

Wow,wow,wow:szok::szok::szok: Ale z ciebie laska:szok::szok::szok:.Gorset fajny,ale ładnemu we wszystkim ładnie:-).No to teraz wiadomo po kim dzieci takie śliczne.Z przyszłym M tworzycie piękną parę.

Jolu, mmatysia, dziękuję dziewczyny. To miłe, szczególnie jak człowiek sam na siebie krytycznie patrzy. I ładności jakoś nie widzi.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A wogóle to Joluś, wiesz co. Mam tą wagę co mirzy te różne parametry w organiźmie, wode, tłuszcz, mięśnie. Ale to śmieszne:laugh2::laugh2::laugh2:. Co prawda pokazaało mi że przytyłam przez te głupie święta, ale i tak śmieszne. :laugh2::laugh2:

M&m`s gratulacje 1000 posta :-D

A więc tak: nawet jakby mi ktoś zapłacił to nie pokaże się wam w moim zrolowanym gorsecie po tym co tu wyczynia powyższa m&m`s :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jezu dziewczyno jaka Ty laska jesteś !!!! Więcej nie będę pisać bo normalnie brakuje słów !!!!!!

Jolu, mmatysia, dziękuję dziewczyny. To miłe, szczególnie jak człowiek sam na siebie krytycznie patrzy. I ładności jakoś nie widzi.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A wogóle to Joluś, wiesz co. Mam tą wagę co mirzy te różne parametry w organiźmie, wode, tłuszcz, mięśnie. Ale to śmieszne:laugh2::laugh2::laugh2:. Co prawda pokazaało mi że przytyłam przez te głupie święta, ale i tak śmieszne. :laugh2::laugh2:

Zostawie to bez komentarza...tzn to ze ladnosc w sobie nie widzisz....:shocked2:..napisze tylko ze moze oczka powinnas szerzej otworzyc bo jest co podziwiac...:tak:

Co do wagi...no to takie smieszne jest ze staje sie bosymi nozkami i rach ciach i pokazuje ile masz czego w swoim organizmie.....:sorry:

A jak tam dzisiejsze zakupki....upolowalas cos...?????

a tak wogole to strasznie dzis pusto.....nie ma z kim poklikac....:-(.....ach juz bym chciala zeby bylo po tych swietach i wszystko wrocilo do normalnosci....:tak:

reklama
Cześć dziewczynki:-):-)
Mamy dziś małą przerwę w odwiedzinach;-), więc chciałam się z Wami świątecznie uściskać:-).
Mam nadzieję, że wszystkie spędzacie cudownie czas, dużo wypoczywacie, jecie;-):tak::-D i że jesteście szczęśliwe:tak::-).
Nie będę teraz czytać, co słychać u Was od wigilii;-), bo już mój M. patrzył, gdzie się zaszyłam w domku;-), ale pewnie dużo nie napisałyście przez Swieta, więc nadrobię jutro wieczorkiem..
Dobra, spadam, bo M. już drugi raz po mnie przyszedł:-)

To jeszcze szybko życzonka i buziaki dla naszych słodkich solenizantów świątecznych:

Krzysia,
Izy Mirki,
Damianka
i Wiktora:-)

paaa....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry