reklama

Mamy majowe 2009

reklama
och dziewczynki, kochane jesteście.:-):-):-) :tak::tak::tak:
Fakt że cappucino i latte (a ja tylko takie pije) smakują napradwę rewelacyjnie.:tak::tak::-):-)

Ale ja już jestem zadowolona, tylko że mnie tak zaskoczył tym i musiałam się oswoić z tym.:sorry::sorry::sorry:

Pamiętam jak o tym pisałaś że budzą się mimo spania w różnych pokojach- ale to są bliźniaczki więc co się dziwić. O bliźniakach się trochę naczytałam- pisałam prace licencjacką z psychiatrii i miałam mały wątek o bliźniaczkach (dokładnie o dwóch siostrach z zaburzeniami anorektycznymi) i żeby zrozumieć specyfikę ich więzi musiałam trochę na ten temat poczytać i powiem Ci że nie ma drugiej takiej bliskości jak właśnie bliskość rodzeństwa bliźniaczego. Więc nawet jakby spały wiele kilometrów od siebie to też by się pewnie budziły :sorry:

No wiec.....nic dodac nic ujac.....:sorry::sorry::sorry:
Pewnie raczej nie przechytrze blizniaczej wiezi....:sorry::sorry:

No tak nie ma reguły na te nasze dzieciaczki....

A z prezentem na pewno zaszaleje podczas wyprzedaży a poźniej mężowi powiem że wy mnie do tego namówiłyście he he he ;-);-);-);-)

Nie ma sprawy mozesz na nas zwalic ze Cie namowilysmy....:-):-):-)...ciekawe co powie...:eek::eek::eek:;-);-);-)

och dziewczynki, kochane jesteście.:-):-):-) :tak::tak::tak:
Fakt że cappucino i latte (a ja tylko takie pije) smakują napradwę rewelacyjnie.:tak::tak::-):-)

Ale ja już jestem zadowolona, tylko że mnie tak zaskoczył tym i musiałam się oswoić z tym.:sorry::sorry::sorry:

No przeciez wlasnie o to chodzi zeby zaskakiwac z prezentami....dobrze ze Ci nie kupil pary kapciochow.....:-D:-D:-D:-D

Wiedzial ze lubisz popijac cappucino ...a wiadomo ze takie z torebki to nie jest to samo co cappucinko z pianka....:tak::tak::tak:

Hmmmmmm....az mi slinka poleciala...:tak:

Jutro rano juz widze jak siedze sobie u z kawalkiem mojego keksa i popijam late zrobione z Twojego ekspresu......:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry