malinka009
Fanka BB :)
M&M`s ekspres suuuuuuuper- dla mnie- smakosza kawy we wszystkich postaciach to były super prezent
No tak teraz musisz nas na kawusie zaprosić ;-)
No tak teraz musisz nas na kawusie zaprosić ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak teraz musisz nas na kawusie zaprosić ;-)Do tego Tsarina upiecze drożdżówkiM&M`s ekspres suuuuuuuper- dla mnie- smakosza kawy we wszystkich postaciach to były super prezentNo tak teraz musisz nas na kawusie zaprosić ;-)

i mamy podwieczorek

Pamiętam jak o tym pisałaś że budzą się mimo spania w różnych pokojach- ale to są bliźniaczki więc co się dziwić. O bliźniakach się trochę naczytałam- pisałam prace licencjacką z psychiatrii i miałam mały wątek o bliźniaczkach (dokładnie o dwóch siostrach z zaburzeniami anorektycznymi) i żeby zrozumieć specyfikę ich więzi musiałam trochę na ten temat poczytać i powiem Ci że nie ma drugiej takiej bliskości jak właśnie bliskość rodzeństwa bliźniaczego. Więc nawet jakby spały wiele kilometrów od siebie to też by się pewnie budziły![]()

No tak nie ma reguły na te nasze dzieciaczki....
A z prezentem na pewno zaszaleje podczas wyprzedaży a poźniej mężowi powiem że wy mnie do tego namówiłyście he he he ;-);-);-);-)

;-);-);-)Do tego Tsarina upiecze drożdżówkii mamy podwieczorek
![]()

jestem jak najbardziej za 

Kurcze ja do dziś się nie mogę oswoić z urodzinowym gorsetemAle ja już jestem zadowolona, tylko że mnie tak zaskoczył tym i musiałam się oswoić z tym.![]()
no może gdyby się tak nie "rolował" to było by mi łatwiej 
och dziewczynki, kochane jesteście.:-):-):-)
Fakt że cappucino i latte (a ja tylko takie pije) smakują napradwę rewelacyjnie.:-):-)
Ale ja już jestem zadowolona, tylko że mnie tak zaskoczył tym i musiałam się oswoić z tym.![]()

jestem jak najbardziej za
Kurcze ja do dziś się nie mogę oswoić z urodzinowym gorsetemno może gdyby się tak nie "rolował" to było by mi łatwiej
![]()

......a moze powinien byc wiekszy rozmiar....a nie probowalas odienic na wiekszy....
....Jutro rano juz widze jak siedze sobie u z kawalkiem mojego keksa i popijam late zrobione z Twojego ekspresu......:-):-):-):-)

Malinka jakoś głupio mi trochę, ale jak już piszesz to ci się przyznam że ja gorset też dostalam (wczoraj) i jestem z niego bardzo zadowolona.:-)![]()

:-):-):-)..no ale chyba taki gorsecik koronkowy ...taki sluzaczy jako bielizna ......