reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiem że to małe pocieszenie, ale to dla Ciebie:
4213482289_dc259d51c0_o.gif
A Ty co dostałaś od M??? Może pisałaś, ale ja nie nadrobiłam Was, więc nie wiem....

Mmatysia u mnie też sporo wyląduje w koszu... Zapewne ciasto... Ja upikłam keks, moja mama przyniosła sernik, a teściowa takie swoje "tradycyjne" z galaretką...

Marzenko, ekspres do kawy - to musiałam się jakoś tak oswoić z tą myślą. najpierw jakoś mnie nie zachwycił, ale już jest ok.
perfumy burberry i kilka drobiazgów.

O taki:
484,1,duzy,ekspes-ci-nieniowy-krups-dolce-gusto-kp-2100-czarny.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,chyba Wasze dziwczynki wkroczyły w kolejny etap skoku rozwojowego:baffled:.Pamiętacie przełom 3-4 miesiąca???To podobno powtórka z rozrywki.
Mam nadzieje,że szybko im minie i wróca na właściwe tory.Trzymajcie sie(wszystkie nas to czeka:-(:-(:-(-znowu:-(:-(:-()

Fajnie,że wszystko się udało.Rybą po grecku się nie martw pewnie w najbliższym czasie zniknie zanim się spostrzeżesz:happy:
U mnie całe świąteczne jedzenie wyląduje w koszu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

No jesli to ten skok to mam nadzieje ze szybko minie....tylo ze u mnie to dziewczyny wcale wiecej nie jedza....dodam tez ze nie ma juz u nas karmienia nocnego....jedza o 19stej a pozniej jak wstana rano...ale nigdy nie przed 6 rano....

A czemu jedzonko do kosza....nie mozesz czesci zamrozic...????

Wiesz ja już mu nie tłumacze czemu mi przykro itd... przynajmniej mam pretekst żeby na bb trochę posiedzieć bo przecież się obraziłam he he he.
A za prezencik bardzo bardzo dziękuję- Ty to taka dobra duszyczka jesteś :tak:

Wiem, wiem jak śpią w jednym pokoju to pobudki nieuniknione...

czekam na wątku zdjęciowym na nowe, świąteczne fotki dziewczynek :tak:

Malinko....no nie uniknione ale wiesz z nimi to jest tak ze jak nawet spia w roznych tzn. jedna w sypialni a druga w salonie i niech jedna sie obudzi to druga tez sie budzi i placze.....one to chyba telepatycznie robia...:tak::tak::tak:

A zdjatka wstawie....juz nawet je wrzucilam na kompa...:-):-)

Marzenko, ekspres do kawy - to musiałam się jakoś tak oswoić z tą myślą. najpierw jakoś mnie nie zachwycił, ale już jest ok.
eeeee perfum wynagradza ekspres:tak: no trudno, lepiej przydatny ekspres niż komplet tępych noży... moja mama kiedyś taki komplet dostała w prezencie od swojej siostry - mój tata mówił na niego "zemsta marysi"...

Cały czas walczę o tą jego grzeczność. Myślę że to wszystko za sprawą bardzo poukładanego dnia, pilnuję tego i chyba mam efekty:sorry: póki co codziennie robimy większość czynności o stałych porach (choć czasami jest cięzko)

Też chciałam sobie prezent kupić sama ale nie wyszło. JAk wiecie w zeszłym tygodniu miałam urodziny na które dostałam gorset (uważam że to prezent mąż zrobił dla siebie nie dla mnie) który jest tak mały że jak go założę to roluje się tak jak to Moniq napisała o rajstopach :-pale co tam. przecież liczy się gest...

Malinko ..u nas od jakis 4 miesiecy...dziewczyny codziennie jedza o tej samej porze, o tej samej porze maj drzemki i wieczorem sa lulane do snu...i tez bardzo tego pilnuje...nigdy dziewczyny nie spia po 16stej.....a na zakupki lub spacerek chodzimy miedzy karmieniami .....wiec nie wiem jak przyczyna jest u nas tego ze dziewczyny nie sa takie grzeczniutkie jak Gucio...:sorry:

A jesli chodzi o prezencik to szkoda ze maz sie nie postaral naprawic swojego bledu...no coz faceci juz tacy sa.....a przynajmniej wiekszosc...:no::no::no::no:

E tam...kup sobie cos sama, zaszalej.....:tak::tak::tak::tak:

O taki:
484,1,duzy,ekspes-ci-nieniowy-krups-dolce-gusto-kp-2100-czarny.jpg

I Ty nie jestes z niego zadowolona...toc to przeciez teraz jeden z najlepszych ekspresow....:tak::tak::tak:...ja na niego sie napalilam....bo super late robi....pilam u znajomej....
Och..ten Twoj M...ma glowe chlopak....:tak::tak::tak:

Malinko....no nie uniknione ale wiesz z nimi to jest tak ze jak nawet spia w roznych tzn. jedna w sypialni a druga w salonie i niech jedna sie obudzi to druga tez sie budzi i placze.....one to chyba telepatycznie robia...:tak::tak::tak:
Pamiętam jak o tym pisałaś że budzą się mimo spania w różnych pokojach- ale to są bliźniaczki więc co się dziwić. O bliźniakach się trochę naczytałam- pisałam prace licencjacką z psychiatrii i miałam mały wątek o bliźniaczkach (dokładnie o dwóch siostrach z zaburzeniami anorektycznymi) i żeby zrozumieć specyfikę ich więzi musiałam trochę na ten temat poczytać i powiem Ci że nie ma drugiej takiej bliskości jak właśnie bliskość rodzeństwa bliźniaczego. Więc nawet jakby spały wiele kilometrów od siebie to też by się pewnie budziły :sorry:

Malinko ..u nas od jakis 4 miesiecy...dziewczyny codziennie jedza o tej samej porze, o tej samej porze maj drzemki i wieczorem sa lulane do snu...i tez bardzo tego pilnuje...nigdy dziewczyny nie spia po 16stej.....a na zakupki lub spacerek chodzimy miedzy karmieniami .....wiec nie wiem jak przyczyna jest u nas tego ze dziewczyny nie sa takie grzeczniutkie jak Gucio...:sorry:

A jesli chodzi o prezencik to szkoda ze maz sie nie postaral naprawic swojego bledu...no coz faceci juz tacy sa.....a przynajmniej wiekszosc...:no::no::no::no:

E tam...kup sobie cos sama, zaszalej.....:tak::tak::tak::tak:

No tak nie ma reguły na te nasze dzieciaczki....

A z prezentem na pewno zaszaleje podczas wyprzedaży a poźniej mężowi powiem że wy mnie do tego namówiłyście he he he ;-);-);-);-)

reklama
Marzenko-Jedzenie wyladuje w koszu bo M...wiadomo,ja w ogóle od wczoraj nie jem bo mam żołądek zwinięty w supełek,Mati tylko skubie,Filip by chętnie zjadł ...niestety nie może:sorry:
M&m's-Ekspres super! Tylko pod choinkę to faktycznie mało osobisty prezent.Ja od pół roku namawiam M na kupno takiego samego,chociaż maniaczką kawy nie jestem to czasem latte czy cappuccino ze smakiem wypiję:happy:
Malinko-Tak jak pisze Jola.po świętach w ramach rekompensaty bież kase i na zakupy-bez wyrzutów sumienia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry