reklama

Mamy majowe 2009

hejka kochane :-):-)

jeśli chodzi o mnie to - ginekolog przepisał mi jakieś pigułki anty o nazwie YAZ, czy któraś wie coś na ich temat?? bo to jest jakaś nowość, i nie wiem co o tym myśleć:-(:-(
:tak:

Barmanko...ja o tych tabletkach....tez je chcialam bo czytalam ze fajne i wogole ale tu w uk nie maja ich jeszcze wogole w spisie lekow antykoncepcyjnych na nhs....
Jak poprosilam mojego GP o nie to galy na mnie wybaluszyl i kilka razy szukal w internecie....malo tego nawet dzwonil na jaks informacje no i jeszcze ich nie ma....
Wiec zorientuj sie jak je tu dostaniesz...no chyba ze ktos Ci bedzie je przesylal z Polski.....
Ja dostalam bardzo podobne do nich..tez takie ktore sie bierze caly czas tzn masz te 7 tabletek cukrowych i one w Polsce takze sa dostepne....
Microgynon 30 ED ....

reklama
Hej Joluś,
Hej dziewczyny?
Gdzie do licha jesteście??? ile można jeść???

Jolu, co do prezentow. To dostałam ekspres do kawy, jakiś taki fancy. Na początku jakoś mnie nie powalił ale w sumie bardzo dobrą kawę robi i jakoś się oswajam z tym.

Po za tym perfumy burberry (+) i jakieś drobiazgi.

[B]m&m[/B], ja jestem, ale ledwo co siedze :zawstydzona/y::zawstydzona/y: się objadłam pyszności że aż szok :zawstydzona/y: dobrze że jutro jedziemy do Łodzi - mam nadzieję że tam już wszystko pozjadali:-D

jola, no właśnie wcześniej używałam Mikrogynon i byłam z nich baaaardzo zadowolona :tak::tak: jednakże gin do którego poszłam w Polsce powiedział że mi je odradza, jak to łądnie nazwał cytuje "on by je własnej żonie nie dał". nie wiem dlaczego tak do nich podchodzi.... powiedział że skład nie taki jak być powinien (jednych hormonów ma za dużo - nie pamiętam których:-() jednakże on mówił o takich normalnych, tam gdzie robi się przerwę 7-dio dniową. a jeśli chodzi o Yaz, to gdy się na nie zdecyduje to myślę że teściowa będzie mi odbierać receptę, wykupywać i przysłać - jeśli okaże się że nie ma ich w Irl...

No co żeście mnie tak zostawiły?!!! :-(:-(:-(:-(
buuuuuuuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

po pierwsze brzuch mnie boli!!!
po drugie, Maja marudzi poprostu przestrasznie!!!!!!!
po trzecie, zaczynam się zastanwiać nad zerwaniem się jutro rano i wybraniu się na promocje i wyprzedaże.

Widziałam co Next planuje jutro zrobić z cenami!!! :szok::szok::szok::szok::szok:
nawet z moją niechecią do tłumów i wielkich miast opłaca się pojechać i coś upolować. WSZYSTKO minium o 50 %!!!! a niektóre rzeczy nawet więcej.

Joluś wybierasz się??

No co żeście mnie tak zostawiły?!!! :-(:-(:-(:-(
buuuuuuuuu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

po pierwsze brzuch mnie boli!!!
po drugie, Maja marudzi poprostu przestrasznie!!!!!!!
po trzecie, zaczynam się zastanwiać nad zerwaniem się jutro rano i wybraniu się na promocje i wyprzedaże.

Widziałam co Next planuje jutro zrobić z cenami!!! :szok::szok::szok::szok::szok:
nawet z moją niechecią do tłumów i wielkich miast opłaca się pojechać i coś upolować. WSZYSTKO minium o 50 %!!!! a niektóre rzeczy nawet więcej.

Joluś wybierasz się??

No i ja jestem....wlasnie przegladam co i gdzie jest w przecenie...:tak:

Martus...no to fajny prezencik.....:tak::tak:

a jesli chodzi o nasze dzieciaczki to moje przechodsza same siebie....fakt ze Ali wyszedl trzeci zabal i to dwojka na gorze...troche sie zdziwilam bo spodziewalam sie jedynki najpierw....a tak to smiesznie wyglada...:happy::happy:

Pytasz mie czy wybieram sie na przeceny.....oj chciaaaaaalabym no ale Przemek pracuje a nie mam z kim dziewczyn zostawic a sama nie pojade z nimi....nie na te tlumy ....zreszta jak to bedzie wygladalo jak w tamtym roku to ja dziekuje...:shocked2::shocked2::shocked2:
A oferte next wlasnie przejzalam online i wcale nie maja wszystkiego a to co maja to w wiekszosci nie ma juz tej wiekszej rozmiarowki....:-(
A szkoda..

Barmanko....no to jesli masz taka mozliwosc zeby Ci przysylali......ja chcialam je bo po opisie wydawaly sie fajne....:tak:

A o tym Microgynon no to nie slyszalam jakis zlych opini...no ale co lekarz to opinia....ja bylam u mojej pani doktor w Polsce i powiedziala ze bardzo dobre tabletki...no tylko ze ja biore te nowosc 30 ED.....

Fajnie masz z tymi swietami...wszyscy pewnie Was "rozrywaja"...a w szczegolnosci Marcelitka....:-)
A jak maly zniosl lot....???

A no i jesli chodzi o te tabsy ten Yaz to tez by mi mogl ktos przyslac z Polski ale po co placic jak tu jest za darmo....:tak::sorry:

jola, u nas w IRl nie ma anty za free:sorry: więc tak czy siak muszę płacić - pytanie tylko komu;-):-D
ja po tych starych mickorygynon czułam się super, żadnych dolegliwości, czy dodatkowych kg i dlatego zdziwiłam się że gin tak antypatycznie do nich podszedł... no ale może coś jest na rzeczy, bo po ich odstawieniu przez ok rok nie mogłam zajść w ciąże - choć doskonale rozumiem że to mógł być czysty przypadek:tak::tak:
a lot bardzo dobrze - byłam pod wielkim wrażeniem :cool2: przy starcie synek pił butelkę, a przy lądowaniu spał :szok::-D:-D
a w domku to jest tak jak mówisz, cięgle ktoś go zabawia, ja tylko latam za nimi i krzyczę by na rękach go nie nosili:no: ma mase zabawek, huśtawkę, skoczka Lindam - więc zajęcie ma :tak:

na pobraniu krwi - na testy alergiczne - też był bardzo grzeczny :tak: ja "posrana" a synek śmiał się pełną gębą do pielęgniarek - a zaznaczę że miał pobrane pełne 3 probówki - dacie wiarę że nie uronił ani jednej łezki?? :szok::szok: dzielny aniołek :happy:

m&m, ojj jak ja żałuję że nie ma w Dublinie na wyprzedaży w Next :-(:-(:-( wiem że wyprzedaż ta akurat twa dosyć długo (jak się nie mylę do końcta stycznia) więc mam nadzieję że coś mu jeszcze kupię po powrocie... mam taka szczerą nadzieję :tak: choć domyślam się jakie pustki mogę zastać:wściekła/y:

kochane ja już uciekam bo już na mnie krzywym okiem patrzą.... do sklikania się następną razą....
paaaa

Jolu może masz rację chyba jednak moja niechęć do tłumów wygra.
A Maja dziś to już tak marudzi że normalnie ryczeć mi się chce.
ei24placz.gif

Wczoraj byłam tak zmęczona, że wieczorem się tak popłakałam że niemoglam zasnąć.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(

Dobry wieczór moje Kochane!!!
Wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć czy mam dużo nadrabiania.. ale na szczęście nie... Akurat reklamy na Szklanej Pułapce są..:tak::tak::tak: A to mój ukochany film:tak::tak::tak:
Nam Wigili minęła szybko i sympatycznie... Dziś byliśmy na obiedzie u teśców, a jutro jedziemy do moich rodziców... Nie przeczytałam Was:no: więc nie wiem o czym klikacie... widziałm tylk, że nasza "zguba" się znalazła... Barmanko - jak miło, że do nas znowu zawitałaś:tak::tak::tak:
Marzenko jak tam u ciebie??
Oooooo jak miło, że o siostrze pamiętasz.... muaaaa, muaaaaa, muaaaaa!!!
Nawet Wigilia się udała... Prawie ze wszystkim zdążyłam:-D Mój keks nawet nie najgorszy, tyko dziwne, że w święta w ogóle jeść się tego wszystkiego nie chce:no: Ryba mi się nieco porozwalała, a mojej po grecku nawet nikt nie skosztował:no::no::no: za rok się nie będę wysilała...!

No to buźka!!!
;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry