reklama

Mamy majowe 2009

Och Jolu Kochana!!!
Wiedzialam że Ty mnie nie zostawisz!!!:-):-):tak::tak:

Prezenty udane. Mikołaj krzyczał jak opętany!! słodziak. :-D:-D:laugh2:
Prezenety dla mnie - hmm - musze się zastanowić.:sorry::sorry:
A moje prezenty dla M. - hmmm, i fajne i też się musi nad jednym zastanowić, a myślałam że będzie taki fajny.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak się wystroiłam że teraz mi przykro się rozbierać:-(:-(. Boże jakie to próżne, wybaczcie.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak tam u Was Jolu??

No ale jakie te prezenty....???:happy::happy:
Zdradz tajemnice bo mnie zaciekawilo to Twoje "hmmmmm":tak::tak::tak:
U nas.....Przemek wrocil z pracy..zjedlismy sobie a potem dziewczynki dostaly swoje bujaczki....:tak::tak:
cieszyly sie bardzo...napstrykalam foteczek...
A jesli chodzi o nasze prezenty to w ostatniej chwili stwierdzilismy ze sobie nie bedziemy kupowac bo wyskoczymy sobie na wspolne zakupki....:tak::tak:....wtedy nie bedzie problemu....

a jesli chodzi o strojenie to ja sie nie stroilam...:sorry::sorry:...no ale makijaz zrobilam....:tak::tak::tak:

A teraz ogladalismy sobie wlasnie z Przemkiem telewizje...z zapalona choinka, przy zapachowych swieczkach z kieliszkiem mulled wine......:tak::tak::tak:

A jutro...znow P do pracy ale na szczescie po 16stej bedzie w domku....
a ja do tej pory jak dziewczyny mi pozwola to pobuszuje po internecie bo przeceny sie zaczely.....:tak::tak:..no i czycham na Next....mam nadzieje ze dostane sie na strone..nie tak jak w tamtym roku...:shocked2::shocked2:
A no i juz jedene zakupki zrobilam....oczywiscie wszystko dla dziewczyn....:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry kobietki

Wpadam na chwilke zlozyc Wam najlepsze zyczenia, duzzzzzzzzzzzzzo zdrowka dla Was Waszych dzieciaczkow oraz dla calej rodziny.

Mnie niestety dlugo nie bylo poniewaz lezalam w szpitalu(wszystko dobrze sie skonczylo), a tam brak internetu :-(, ale mi brakowalo Was , wymadrzania sie dogryzania przez moniqsan:-), dzisiiaj moze uda mi sie wpasc do Was. Oczywiscie nue uda mi sie nadrobic postow :-). Buziaczki mamunki i jeszcze raz Wszystkiego naj naj najlepszego

witajcie dziewczynki.// u nas wigilia byla ciepla i rodzinna.. wszytsko sie udalo... kubus dostal kocyk do wozka i zabawke grajaca, 2 kaftaniki, histawke i sweterek takze sporo smyk jeden,, ale niestety spal jak zawsze czyli pobudka o 1,3,5:/ czyli tylko jednorazowo przespal nam nocke cala:/ a juz sie cieszylam buuu:// ale moze kiedys zacznie:)

Witajcie, w koncu mam chwilke aby zajzec i cos napisac :-) U nas Wigilia lekko szalona. W tym roku spedzalismy u tesciow, do stolu usiedlismy dopiero o 19.30 w poze kapania i snu malego. Wykompalam go przed 19 i probowalam uspic co oczywiscie sie nie udalo bo nie pasowalo mu miejsce, podallam sie po 40 min i spedzil z nami cala kolacje przy stole nawet za bardzo nie marudzil :-) potem przyszedl mikolaj i wreczyl dzieciaka prezenty ale byla radocha:-D Wiktorek dostal hustawke, krzeselko do karmienia, pchac z fisher price'a, nowy gryzak i swoja pierwsza kolejke ( dziadek nie mogl sie powstrzymac i kupil troche za wczesnie za to maz mial radoche ), reszte dostanie jutro bo jedziemy do siostry meza :-D My rowniez z mezem nie kupowalismy sobie prezentow bo odkladamy kazdy grosz na remont nowego mieszkanka :-) Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz zycze wesolych swiat.

ela123456 wspolczuje pobytu w szpitalu, cieeze sie ze juz wszystko dobrze !!!

Eluś ojej przecież to się mogło dużo gorzej skończyć... wiele słyszałam o powikłaniach tego typu, nieleczona grypa jest bardzo groźna. Dbaj o siebie Kochana, zdrowie najważniejsze !!!

Tikanis a już myślałam że macie spokój z Kubusiem w nocy... a może za dużo emocji wczoraj było i nie mógł spać ???

Owca to rzeczywiście późno zaczęliście wigilie... my całe szczęście wróciliśmy od teściów do domku właśnie na kąpanie małego, mój by nie wytrzymał siedzenia przy kolacji od kilku miesięcy kąpie go zawsze o 19 a o 19.30 spi, nie raz próbowałam trochę go przeciągnąć ale zawsze o 19 zasypiał mi na ręce :sorry:

hejka kochane :-):-)
wpadłam na szybciora życzyć Wam wesołych Świąt, rodzinnych, ciepłych w uczucia rodzinne, spokojnych, miłych i obfitych w prezenty :tak::-):-)

mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie :sorry:

gościnnie korzystam z komputerka u kuzynki...
chrzciny się udały, MArcelitko był grzeczniutki w kościółku, na sali też wszystko ok. zostało się mnóstwo jedzonka, więc jeszcze na drugi dzień mieliśmy małą imprezkę w domku, takie poprawiny niby ;-)

wigilia upłynęła bardzo sympatycznie, choć z bólem przyznam że nie mieszczę się już w spodnie :szok::szok::szok: ech te zgubne słodycze :zawstydzona/y:

dziś do domku przychodzi najbliższa rodzinka, więc opowieścią i plotką nie będzie końca:-D

moja babcia szaleje:nerd: ciągle lata mi za tyłkiem i tylko marudzi - załóż MArcelkowi skarpetki, załóż mu bluzeczke, a czemu on pod spodniami nie ma rajstopek :rofl2::rofl2:
no pod tym względem to nie mogę się doczekać powrotu do Irl:nerd: a powiem wam że w domku u cioci jest tak ciepło że ja latam bez skarpetek w koszulce na ramiączkach :tak: a oni każą mi tak grubo ubierać dziecko wrrr:wściekła/y:
coś się synkowi poprzestawiało z jedzeniem, nie chce kaszki, słoiczki je jednym zębem :-(:-( tylko mleczko pije i owocki ze słoiczka, nie wiem co mu nie pasuje:-( te same kaszki jemu też w Irl (bo kupuje w polskim sklepie)....

z innym wieści, już jesteśmy po wizytach u wszystkich lekarzy, również po testach na alergię, wyniki maja być po Nowym Roku. jestem ich bardzo ciekawa:tak:
jeśli chodzi o mnie to - ginekolog przepisał mi jakieś pigułki anty o nazwie YAZ, czy któraś wie coś na ich temat?? bo to jest jakaś nowość, i nie wiem co o tym myśleć:-(:-(
mam do usunięcie ósemki, niestety mój dentysta nie chce się tego podjąć, powiedział że najlepiej jechać do chirurga... chyba zdecyduję się na to gdzie uśpią mnie całą, bo strasznie się boję tego, tym bardziej że trzeba dziąsło naciąć, bo ta ósemka jeszcze się nie wyrżnęła a boli mnie przeokropnie, non stop jestem na tabletkach :-(:-(
aaa no i jeszcze byłam tak chora że myślałam że zejde z tego świata normalnie :crazy::crazy: zaraz jak tylko wylądowałam tego samego dnia mnie rozłożyło!! aż dziw że na dziecko nic nie przeszło:szok::szok:

to tak po krótce co u mnie...
całuski dla was kochane moje :tak:

Hej Kochane....
Pisze do Was z pracy ale cicho szaaaaa....;-)
Dzieciaki podostawały super prezenty, w zasadzie każde dostało to co było w liście do św. mikołaja:tak:
Tak wiec mamy 2 tv na jednym trwa gra na pleju:-D walki mma
a na drugim tez gra....mecze piłki nożnej a ja zamulam strasznie spać mi sie chce.:sorry:
Chłopcy chcieli żebym z nimi mecz zagrała ale jak zapytali jaka chce byc drużyną to powiedziałam ze obojętne ale chce mieć różowe stroje.....odpuścili...hahahah:-D:-D:-D:-D
tak wiec teraz wracam do czytania wcześniejszych postów.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry