• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Monika my też mieliśmy biegunę w sierpniu... Mi lekarka wtedy nie mowiła nic o odstawieniu mleka, więc podawałam dalej... ale dawałam Młodej też dicoflor, smecte i robiłam kleik ryżowy... Przeszło dopiero po 6 dniach...

reklama
przez swięta wpadałam tu troszkę:tak: a dziś cały dzień chodziliśmy po silesii, a potem po realu na 3 stawach... Sławek miała sobie kupić spodnie, ja miałam też sobie wybrać prezent, bo On oczywiście chciał mi dać kasę w Wigilię... ale stwierdziłam, że pojedziemy do sklepu i sobie coś wybiorę po świętach... na razie wybrałam kolczyki... to chyba setna para.... ale cóż mam bzika na ich punkcie... No i kupiliśmy telewizor i wzięliśmy jednak internet w play... 10GB za 45 zł... Tak, że mieliśmy owocny dzień dzisiaj!
o tak owocny:tak: to już będziesz pisać bez problemów z nami :-)

Pediatra kazaI odstawic mIeko w kazdej postaci czyIi jogurty tez . PowiedziaIa,ze ciązko sie trawi biaIko i Iaktoze a przy biegunce trzeba odciazyc jeIita.Podawć zupki marchwiowo-ryżowe, soki marchewkowe,jabIkowe, banany, kIeik ryżowy (ten bez mIeka).
Podaje tez dicofIor dwa razy dziennie, orsaIit , hipp ors200.
Tomek wygIąda dobrze ,nie ma goraczki ,jest pogodny tyIko te kupska.JesIi do wtorku nie będzie Iepiej Iub się pogorszy to pokazac się Iekarzowi.Pediatra podejrzewa ,że to zwykIy wirus aIe kazaIa go obserwowac.
PowiedziaIa też,ze na zeby nie ma biegunek. Moga się trafić Iuzniejsze stoIce aIe nie biegumki.
Mmatysia, ja myśIę,że ruszyIa faIa wirusów i nie zostaniemy same z tymi naszymi obsrańcami.

Dzieweczynki, dzięki za pocieszenie.
Dzięki za info.Kurczę nie mam na noc niczego mlekozastępczego a Filip na pewni obudzi się głodny:-(.Myślisz,że moge mu podać kaszkę pure marchewkowe na wodzie?A no i mam kleik,bo przecież dziś kupiłam Adamowi:sorry2:.Wiesz jutro chyba przejdę się do pediatry.
to powinnyśmy zrobić śląskiego sylwestra w realu:-D:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Nie wiem czy moge zapytać co się stalo....? Coś pisalaś o szpitalu? :sorry2::sorry2::sorry2:
Możesz zapytać.
M trafił w Wigilię do szpitala i był operowany w Boże Narodzenie:-(

przez swięta wpadałam tu troszkę:tak: a dziś cały dzień chodziliśmy po silesii, a potem po realu na 3 stawach... Sławek miała sobie kupić spodnie, ja miałam też sobie wybrać prezent, bo On oczywiście chciał mi dać kasę w Wigilię... ale stwierdziłam, że pojedziemy do sklepu i sobie coś wybiorę po świętach... na razie wybrałam kolczyki... to chyba setna para.... ale cóż mam bzika na ich punkcie... No i kupiliśmy telewizor i wzięliśmy jednak internet w play... 10GB za 45 zł... Tak, że mieliśmy owocny dzień dzisiaj!
Zazdroszczę zakupów:-).Zwłaszcza w Silesii;-).

Woooow,no to super:tak:
I co są wyprzedaże? Pewnie pelno ludzi:tak:
Ja też sie zastanawiam nad internetem w play,u ,kurcze nie drogo ....bęe miała o czym myśleć:baffled:

o tak owocny:tak: to już będziesz pisać bez problemów z nami :-)
póki co piszę z iPlusa... wykupiłam ten dodatkowy transfer:wściekła/y: wiem mówiłam, że nie dam dziadom zarobić! ale nie wytrzymałam:no: nie dało się już wyrobić... no i 10GB wydaje mi się, że mi w zupełności wystarczy... zobaczymy... to i tak 10 razy więcej niż mam teraz:-D

reklama
wiecie co ja tej silesi t miałam dziś dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po pół godzinie ledwo żyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle ludzi co na otwarciu!!! straszne to było! tylko, że nam zależało na tm internecie i żeby do saturna wejść...
Roxy a z czego masz neta?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry