reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

czesc dziewczynki ,,, nie bardzo mam czas zagladac bo malutka mnostwo czasu mi zajmuje.... teraz wpadlam tak na chwilke miedzy karmieniem a drzemka mojej ksiezniczki ale mala juz sie dopomina mojej uwagi... uciekam wiec/.... w razie gdybym przed nowym rokiem nie zajrzala zycze wszystkiego naj naj naj mamusiom i ich malenstwom i tym juz urodzonym i tym ktore uparcie siedza w brzuszkach :0 caluje was mocno i sciskam .....

reklama
Kurcze malo juz nas zostalo nierozpakowanych wszystkie maja juz maluszki fajnie a ile czasu szkrabki zabieraja :) Ciekawe kiedy sie ostatnia uwinie hehe nawet Mea juz po normalnie jak to przeczytalam to w szoku bylam bo jakos tak mi sie w glowie poukladalo ze dopoki Mea nie urodzi to mamy wszystkie jeszcze czas hihi

Hej laseczki nie odzywalam sie bo mialam cale swieta mame i siostre i nawet kompa nie odpalalam najpierw cale swieta musialysmy przygotowac a pozniej to juz bylam tak najedzona ze sie ruszac nie moglam hehe. Mam dola bo nie moge chodzic tak mnie boli po prawej stronie na dole plecow jak siedze i leze to nic a jak tylko noga nastapie to bol az do posladka:( Bylam dzis na ktg no i wszystko bylo ok chociaz przez chwile mialam niby skurcze 50 % i tetno skakalo dziko a maly skskal jakby z brzucha chcial wyjsc a potem cisza. NO i juz myslalam ze do domu sie zbiore a lekarz ze badanko bedzie no to ok zbadal az bolalalo ja juz z fotela zlaze a on do mnie ze zbada czystosc wod plodowych wyjal jakas rure metalowa wsadzil a pozniej jakis szpikulec czy cos myslalam ze tam zawalu dostane i wody czyste ale bolalo to badanie i teraz mam plamienia zreszta mnie o tym poinformowal ze tak bedzie rozwarcie niby 1,5 cm jest postep a na 15 ide do mojej ginki oby mnie nie badala bo juz mam dosc. Moj T 3 stycznia wyplywa na 10 tyg i jak nie zdarze urodzic to nie zobaczy maluszka wiec chodze podenerwowana ciagle.

Do 3 stycznia jest jeszcze pare dni wiec jest nadzieja ze tatus zobaczy swojego skarbenka;-)Kto wie moze i w sylwestrowa noc bedzie goraco:-);-)

Mea żyje-wczoraj czekała aż do niej dołączę ale nic z tego-czekam do stycznia już:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Anoola wczoraj miałam przyjemność poznać twojego Eligiusza Plewkę;-);-);-);-)
Pojechałam na IP bo te baleronki nie daly mi spokoju- na ktg nic mocnego nie było, ciśnienie 140/90 a Plewka si pzta po co on mnie ma badac, taka babe z ulicy, mam isc do swojego lekarza:szok::szok:
no i jutro na termin nie ide do szpitala bo mnie nie przyjma, sypital ma obowiazek mnie wziasc 7dni po terminie......
WIEC CZEKAMY DO STYCZNIA!!!!
hahaha zabiłaś mnie babo z ulicy :-D
taki już Plewka jest.. ostatnio też słyszałam jak spławił laske..
przyszła dziewczyna do niego - a w przychodni juz nie przymują normalnie bo sie im kontrakt skończył - i ona mówi ze ma nieregularne miesiaczki a on do niej
'gdyby leciało z pani jak z kranu to bym panią przyjął ale nieregularne miesiaczki to normalne w pani wieku' :-D

co do tego przenoszenia i przyjecia w szpitalu .. ja jeśli dotrwam do 4 Stycznia to on mi da skierowanie na następny dzień.. wiec bede 5 dni..
AnOoLa88- no ja tak liczę na styczeń :tak: może Nam się uda zamknąć tą stawkę :)) razem ....

Ja już z tego wszystkiego to zaczynam się tego porodu bać, .... wiem, że ''weszło, musi wyjść'' ... ale weszło małe a wyjdzie duże :) no i mniej przyjemnie hehe ...

BzIkUjE !
ja też ściskam zaciskam uda.. byle tylko do Stycznia :) zobaczymy która rozpakuje sie ostatnia.. ;)

Witajcie:)
Ja tam czujecie sie po swietach?? ja nie dojedzona!!!:wściekła/y: patrzalam na wszystkie pysznosci i nie moglam ich zjesc... to mnie strasznie bolalo!!!
Julka dzis ladnie spala... zasnela przed 21 i obudzila sie o 3:-) pozniej spala od 5 do 8:-) takze pelna energii jestem... mielismy dzis drugie odwiedziny poloznej... pochwalila julke za pepuszek i powiedziala ze przyjdzie za tydzien:-)
łoł, zazdroszcze pospania:-) Moja sie budzi srednio co 2h.

I ja witam poświątecznie!
Daffi ja jadłam jak najęta:-D prawie wszystko i nie żałuję, bo mały akceptuje to:-)
Teraz czaekamy na Sylwestra - spędzamy go z dwójką oczywiście:sorry2:
A oto foto z wigilii
Buźka ciotki

Załączniki

• wgilia.jpg
    wgilia.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry