reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kurcze malo juz nas zostalo nierozpakowanych wszystkie maja juz maluszki fajnie a ile czasu szkrabki zabieraja :) Ciekawe kiedy sie ostatnia uwinie hehe nawet Mea juz po normalnie jak to przeczytalam to w szoku bylam bo jakos tak mi sie w glowie poukladalo ze dopoki Mea nie urodzi to mamy wszystkie jeszcze czas hihi

Zabieraja duzoooo czasu...moja co zje.. chwile po odpoczywa z zamknietymi oczami i zaraz znow mnie wola... non stop by wisiala na cycu i ostatnio nie wystarcza jej jesc przez 25 - 30 min teraz ciagnie godzine!!! wyjada wszystko wtedy i po godz. mleka nie mam a ona dalej chce hehe dzis polozna powiedziala ze jak herbata laktacyjna mi nie pomoze to niestety czeka nas mleko w proszku...ale ciesze sie ze malaslodko spi w nocy ostatnio:-)
ok ja lece wyprasowac pranie malej i wracam do was jak mala mi pozwoli:-)buziaki

reklama
Kurcze zaciskam nogi a po udach leci mi biala galareta:szok::szok::szok:
Karnitynko tak se mysle, zebys dzis pogadala ze swoja ginka niech cie pomasuje dobrze to moze cie ruszy....

Kurcze zaciskam nogi a po udach leci mi biala galareta:szok::szok::szok:
Karnitynko tak se mysle, zebys dzis pogadala ze swoja ginka niech cie pomasuje dobrze to moze cie ruszy....
mi tak wczoraj poleciało po nogach.. wykąpłam się.. w reczniku wchodze do pokoju bom pizamy zapomnaila schylilam sie i tylko czuje jak mi cos leci..
na co mój bystry B powiedzial ze pewno byłam na lewo bo to wyglada jak sperma :-D
idiota.. :-D

Daffi gratuluje nocki..
ja dzos palam dwie godziny..;/
bo moj maly chyba cierpi na bezsennosc..lezy i sie wyciaga nie placze przy tym tylko lezy i oglada wszystko mi mo ze nic nie widzi...

ja tez mam coraz mniej mleka...ale chyba to juz ze zmeczenia psychicznego...
w sobote strzelil mi laktator...kurde i jeszczenie mam nowego czekam az paczka przyjdzie bo juz zamowilam aventa teraz...bo ten tippie okazal sie badziewiem...;/
imusze sie doic jak krowa..ccki od ugniatania mnie bola...sutki tak samo...

w dodatku ciagle sie kloce z mezem...nie ma dnia bez klotni...
i zawsze zacyna sie przez gosci...bo co dwie godz musze sciagac pokarm a nie mam dnia zeby tu ku..a nikt nie przyszedl...
wczoraj o 9 ledwo wstalam w majtach na dupie ulana po pas melekiem robie sniadanie a tam kuzyn meza...
bez zapowiedzi sie wbija...
i nie wiem juz jak tlumaczyc mezowi zeby powiedzial swojej rodzince zeby tu nie prychodzili jak popadnie...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis nawet spalam z malym przed tv taka byla awantura...

no i maly nie przybiera na wadze tylko stoi...je ok. 50-60ml..co srednio dwie godziny..
to strasznie malo??
ile wasze dzieciaki jedza??

p.s. nie jest glodny nie placze i nie szuka...

hahaha zabiłaś mnie babo z ulicy :-D
taki już Plewka jest.. ostatnio też słyszałam jak spławił laske..
przyszła dziewczyna do niego - a w przychodni juz nie przymują normalnie bo sie im kontrakt skończył - i ona mówi ze ma nieregularne miesiaczki a on do niej
'gdyby leciało z pani jak z kranu to bym panią przyjął ale nieregularne miesiaczki to normalne w pani wieku' :-D

Moim zdaniem nie ladnie sie zachowuje:no:widac ze liczy sie tylko jego pacjetka,reszta moze zdechnac.

I ja witam poświątecznie!
Daffi ja jadłam jak najęta:-D prawie wszystko i nie żałuję, bo mały akceptuje to:-)
Teraz czaekamy na Sylwestra - spędzamy go z dwójką oczywiście:sorry2:
A oto foto z wigilii
Buźka ciotki

Ale ten czas leci:tak:jaki juz duzy:-)

KASIEKKRK wspolczuje tych najsc w domu:-(ja nie wiem jak mozna tak wchodzic do kogos bez zapowiedzi lub nie pukajac:baffled:ja bym o*******ila na wejsciu:tak:
Ja nie wiem ile moj maly je bo ma tylko cyca,ale tez wisi na nim tak jak u Daffi:tak:najpierw opróżni jednego,za chwile drugiego i troche to trwa:-Dwspolczuje tylko ze nie spi tyle:szok:
A co do tego ze nie widzi to sie nie zgodze:no:owszem widzi tylko jak narazie nie w kolorach:tak:

A i wogole mam pytanie?Ktora karmi swoje dziecko tylko i wylacznie piersia?

mi tak wczoraj poleciało po nogach.. wykąpłam się.. w reczniku wchodze do pokoju bom pizamy zapomnaila schylilam sie i tylko czuje jak mi cos leci..
na co mój bystry B powiedzial ze pewno byłam na lewo bo to wyglada jak sperma :-D
idiota.. :-D
Ja to normalnie myslalam,ze mi papieru braknie!!!:dry::dry::dry:
Ale Eligiusz ma wele zarzucona no i ten dekolt az do pasa:-D:-D:-D:-D

moj zjada miedzy 500 a 600ml mleka i okolo 100ml herbatki z kopru na dobe...
wiem ze to za malo...
ale jak mu wmusic wiecej jak on nie placze i nie jest glodny a jak mu daje na sile to wypluwa...??

reklama
Moim zdaniem nie ladnie sie zachowuje:no:widac ze liczy sie tylko jego pacjetka,reszta moze zdechnac.
ja byłam u niego pierwszy raz w marcu nie byłam jego pacjentka nie byłam jeszcze w ciąży a bardzo dobrze mnie potraktował.. :) i w sumie to też zdecydowało po części o tym że jak już byłam w ciąży zgłosilam sie do niego.
Póki co nic złego mnie z jego strony nie spotkało więc nie wiem od czego to zależy..
Ja to normalnie myslalam,ze mi papieru braknie!!!:dry::dry::dry:
Ale Eligiusz ma wele zarzucona no i ten dekolt az do pasa:-D:-D:-D:-D
jaaa uhum ta jego siwa wela.. a dekoldzik pierwsza klasa :-D
soibie wyobraź jakie widoki miałam w lato :-D ze trzy guziki odpiete i patrz na ta zarosnietą klate :-D
i jeszcze spoza okularów patrzy jak mu sms przychodzi.. :p to przyuwazylam jak wychodzil raz od położnej do swojego gabinetu :p

Do góry