reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

hefi - oj też bym dobrego rosołku troszkę zjadła :tak::tak:
....
A u mnie właśnie śnieżek spadł za oknem, a ja cały dzień dzisiejszy i wczorajszy sprzątam jak najeta :tak: czyżby słynny przypływ energii?? heh mam nadzieję, że już mi tak zostanie :-):-)

zapraszam :-D W zamian dasz mi trochę energii bo u mnie z energią kiepsko.

A mi całkiem przeszły mdłości...od tygodnia totalny luzik....więc nie było tak źle....Te dolegliwości miałam więc tylko nieco ponad 2 tygodnie....więc chyba nie mogę narzekać.....

Ja mam odwrotnie :baffled: w pierwszym trymestrze w porównaniu do teraz był luzik. Do tej pory wymiotowałam więcej razy niż w I trymestrze :dry: i cały czas mam dziwny posmak w buzi.

Ale muszę się pochwalić i żeby nie zapeszyć to tak po cichutku ;-) coraz częściej czuje maleństwo :-D

reklama
O swojej wadze wolę nie myśleć :-( Po tych świętach to na pewno jest dużo na plusie :-( Mam tylko nadzieje że częste spacery z wózkiem pomogą się ich pozbyć :-D :-D

Ostatnio mam dziwne przeczucie, że będzie u mnie dziewczynka. Tyle, że ta moja intuicja to hmm lepiej nie komentować :-D
Dziewczynka czyli córka, dziwnie to brzmi i chyba jeszcze tak do końca do mnie nie dotarło. Córka, syn, rodzice oj aż strach się bać :-D Też tak macie??

Ostatnia edycja:
Ja dziś troche mniej kalorycznie właśnie wypiłam szklane soku świeżo robionego z marchewki i jabłuszek dostaliśmy z m pod choinke sokowirówke więc teraz będe codzień pić:tak: i zmykam na spacerek pogoda śliczna:-)

Ostatnio mam dziwne przeczucie, że będzie u mnie dziewczynka. Tyle, że ta moja intuicja to hmm lepiej nie komentować :-D
Dziewczynka czyli córka, dziwnie to brzmi i chyba jeszcze tak do końca do mnie nie dotarło. Córka, syn, rodzice oj aż strach się bać :-D Też tak macie??

Oj tak dla mnie to strasznie dziwna perspektywa:-) w sumie sama jestem małolata, a tu okazuje się, że będę matką dla córki lub syna :tak: strasznie abstrakcyjnie to brzmi póki co, chociaż nie mogę się już doczekać tego maleństwa :-):-)

hej dziewczyny no z mężem juz ok jeszcze czasem mu skacze cisnienie ale juz w miare lepiej jest
a my lezymy caly dzien w łóżku troche pospalismy mnie tez dzisiaj ciaglo jakos w brzuszku i tak w srodku jak wiekszosc z Was....
a co do wagi ja na samym poczatku schudłam 4 kg i mam tylko +2 kg wiec na minusie jeszcze 2;-)

a my dzisiaj bardz wyraznie czulismy maluszka nawet maz jak przylozyl reke do boku to czuł go i tak sie usmiechał:tak::tak::tak::tak::tak: ułozyl sie z prawej strony i caly czas sie wierci:-D

Ja dziś troche mniej kalorycznie właśnie wypiłam szklane soku świeżo robionego z marchewki i jabłuszek dostaliśmy z m pod choinke sokowirówke więc teraz będe codzień pić:tak: i zmykam na spacerek pogoda śliczna:-)

sokowirówka dobra rzecz :-D Muszę się chyba ze swoją przeprosić bo jej od 2 lat z szafki nie wyciągałam.

reklama
Do góry