reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Tak tylko ze ja sie bym bala podac tak od siebie jakies krople,moze przyjedzie polozna to cos doradzi;-)a jak nie to chyba pojade do pediatry.

Jak sztucznym to nie trzeba:no:jak mieszanym czyli troche cyca troche sztuczne to tez nie:no:tylko i wylacznie na piersi:tak:tak mi mowili w szpitalu:tak:

Kurcze ja bym chyba nie czekala z tym oczkiem ,i poszla do pediatry albo chociaz zadzwonila i powiedziala co i jak ,mojemu jak ropialy przed pierwsze 3 doby oczka smarowali w szpitalu jaka mascia na antybiotyku bo mial stwierdzone zapalenie spojowek! Teraz nawet spiocha nie znajduje :) i mam spokoj.

Co do witaminy u mnie tez tak mowia jak sztucznym to nie trzeba jak mieszanym tez nie trzeba podawac jedynie jak cyca samego maluch ciagnie to karza dawac !

reklama
Tak tylko ze ja sie bym bala podac tak od siebie jakies krople,moze przyjedzie polozna to cos doradzi;-)a jak nie to chyba pojade do pediatry.

racja:-)
to zawsze cos!
3mam kciuki za malenstwo wiem ile to kosztuje maluszka!
a mocno ropieje? tez leci taka wodna ropka? u mnie na zdj w albumie widac jak malutka ma spuchniete praw oko wyglada jak mini bulka hamburgerowa!

Witam sie mam dzien dobrych wiadomosci:-):-):-):-):-)
1. Wg doktora mam na dzis termin porodu-i oprocz smarków wylatujacych z wiadomego miejsca nic sie nie dzieje!!!!
2. Na nasze autko napadly kuny i wszystkie przewody nam pozjadaly spod maski!!!
3. Mój mężuś kupil sobie laptopa na ebayu-oczywiscie zaplacil a laptopa niema:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

W gratisie poderzewam, ze moj doktorek zrobi sobie dzis wolne i bedzie dupa:baffled::baffled::baffled:

Mi tez nawet ta herbatka smakuje;-)
Powiedz mi od kiedy u malego ropieje oczko?Bylas u okulisty czy rozmawialas przez telefon?Ja sama nie wiem co zrobic,czy czekac czy isc jak najszybciej?:baffled:

od poczatku mu ropieje lewe oczko. przemywamy 5 razy dziennie sola fizjologiczna i 5 razy dziennie jedna kropelke Tobrexu (na recepte), a po zakropleniu masaz oczka na pobudzenie kanalikow lzowych.
a z okulista konsultowalam przez telefon. ale dzis bylismy u pediatry i zalecila to samo.

moj Maluszek wazy 4200g :)

1. Wg doktora mam na dzis termin porodu-i oprocz smarków wylatujacych z wiadomego miejsca nic sie nie dzieje!!!!
3. Mój mężuś kupil sobie laptopa na ebayu-oczywiscie zaplacil a laptopa niema:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

W gratisie poderzewam, ze moj doktorek zrobi sobie dzis wolne i bedzie dupa:baffled::baffled::baffled:

ale wam sie dzien trafil i jakie wstretne kuny!!! ja bym chyba je szukala i pozabijala:-) nie no zart ale co za swinie!!!
dzwonil maz tam gdzie kupil tego laptopa?
co do lekarza to mojego nie bylo przy porodzie i ciesze sie!!!

kurcze no to bombowo ci sie dzionek zapowiedzial !!!!!!!! nie ma co ! :-)

aha zapomialam napisac ze szczepienia dzisiaj nie bylo ,bo nas nie przyjeli z powodu braku mniejsc hahahaha no czujecie ???? jutro wstane z samego rana i umowie sie telefonicznie bo sukinkoty zas mnie odesla do domku~!

aha zapomialam napisac ze szczepienia dzisiaj nie bylo ,bo nas nie przyjeli z powodu braku mniejsc hahahaha no czujecie ???? jutro wstane z samego rana i umowie sie telefonicznie bo sukinkoty zas mnie odesla do domku~!

u mnie przy rejestracji telefonicznej w ogole sie miejsca nie zlapie.. trzeba jechac z samego rana i zarejestrowac. moj tato jak szedl raz rejestrowac Kacperka (syna brata) to zrypal te baby w rejestracji i powiedzial ze co to ma byc? dziewczyna z malym dzieckiem ma leciec pol miasta by zarejestrowac osobiscie malucha wrocic do domu i pozniej jeszcze raz leciec z nim na szczepienie i z powrotem a przeciez od tego sa tel by takim mamom bylo lzej. ale mimo wszystko nic sie nie zmienilo w tej kwestii!!!

reklama

Co do tych 2 pierwszych punktów to jestem z Tobą:) pierwszy termin minął mi 3 dni temu, drugi mam za 2 dni, a u mnie cisza ;) o i samochód tez nam pierdyknął.., urwał się pasek klinowy i coś tam jeszcze nie działa tak więc narazie rodzić nie mogę aż mężulek się tym zajmie ;) a w dodatku mam dzisiaj kolędę.., i przyłazi do nas uperdliwy ksiądz.., normalnie super;P a w wczoraj w akcie desperacji wyszorowałam z siostrą wszystkie dywany, no ale jak juz same zapewne wiecie ic to nie przyspieszyło akcji ;)

Do góry