• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

Moniq, fajnie. zazdroszcze:zawstydzona/y:. Wypadu i pobytu w domu gdzie jest fajnie.

Malinko, nie zjadłam wczoraj nic:no::no:. Nie było nic co bym chciala.:-(:-(

nic mi się nie chce.

Mmatysia, ty to jesteś biedna. Fatalnie sie kończy ten rok dla Ciebie. Życzę dużo siły!!!
4213027572_56eb9cd92a_o.gif

Confi, przykro mi że się oddalasz:-(:-(. Ale fakt że w takiej sytuacji jak twoja i wielu innych dziewczyn, kiedy trzeba wrócić do pracy, jakoś ciężko znaleźć rozwiązanie tego. (chyba zajsc znowu w ciażę).:sorry2::sorry2::-D

ponieważ ten temat - małej ilości czasu na bb, pracy, wyobcowania - pojawia się ostatnio. Chciałabym napisać kilka słów do dziewczyn których to dotyczy.

Otóż kochane, myślę że ten czas który tu spędziłyśmy razem, i te więzi które się zawiązały są na tyle silne że wytrzymają wasze powroty do pracy.
Ja widzę że żadko się udzielacie, ale to nie zanczy że jak już raz na jakiś czas się odezwiecie to traktuję Was jak obce, i wogóle spadówa bo my już was nie chcemy. No weźcie!!! naprawdę tak o nas - mamch niepracujących - myślicie??

zamieszczę ten sam post na xxx, żeby latwiej Wam go było znaleźc.:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Moniq witaj widzę że dobrze u mamusi :tak: korzystaj puki możesz;-)
Mamamatysia oby ten rok już się dla was zakończył i oby 2010 przywitał was szczęśliwie i wszystkie troski poszły w niepamięć :tak:
I podpisuję się pod słowami m&m's dla dziewczyn pracujących :blink:

ponieważ ten temat - małej ilości czasu na bb, pracy, wyobcowania - pojawia się ostatnio. Chciałabym napisać kilka słów do dziewczyn których to dotyczy.

Otóż kochane, myślę że ten czas który tu spędziłyśmy razem, i te więzi które się zawiązały są na tyle silne że wytrzymają wasze powroty do pracy.
Ja widzę że żadko się udzielacie, ale to nie zanczy że jak już raz na jakiś czas się odezwiecie to traktuję Was jak obce, i wogóle spadówa. No weźcie!!!
Kochana jesteś :****

Acha a ja od nowego roku tez zaczynam diete po której straciłam 12 kg
malinko, moniq - wiecie o co chodzi....z diety cukrzycówek tylko moze mniej drastyczna.
Czyli zero złych weglowodanów i cukrów + stałosc posiłków:tak:
zalezy mi tak na - 4 kg wiec nie jest zle
AgA fakt nie znam lepszej diety jak cukrzycowa ale bez dzidzi w środeczku nie mam motywacji :sorry2:źle nie wyglądam ale jak będę tak dalej jadła to dieta murowana :tak:choć tak właśnie z 4 kg na "-" by się przydało :tak:

Confi- demotywatory super :-D:-D:-D:-D:-D

Mmatysia- Już chyba wyczerpałaś limit pecha, ściskam :* a w sylwestra proszę wypić moje zdrowie :tak:bo ja będę z tych bawiących się :tak:

A ile masz wzrostu?

nie no, wszystkie idą.... :-(
Mamstud ja waże teraz 60kg,wzrostu mam 170cm, w ciąży przytyłam 26kg:baffled::baffled::baffled:.....zawsze ważyłam 55kg i tak bym też chciała:tak:

Witam sie dzisiaj dosc pózno ale troche załatwiania miałam...

Mamamatysia...ja to Ci wspólczuje,ile można...... ale limit na pecha jak dla Ciebie to już na bank wyczerpany:tak:;-) Trzymaj się cieplutko:-)

Dziewczyny jak tak odnośnie słów Confi...wydaje mi się kobitki że jesteście tak zżyte ze sobą że nic .... nawet mniejsze udzielanie sie na forum tego nie zmieni:tak: wiadomo że są osoby które mają więcej czasu i mogą pisać i takie które jak troszke czasu im zostanie ....to wolą go spędzić z dzieckiem niż na forum i to jest w pełni zrozumiałe...dziwne by było gdyby było inaczej:baffled:
Sorrki ale chcialam wtrącić swoje 3 grosze:sorry2:

Dziewczyny wypije na Sylwestra Wasze zdrówko...:tak::tak::tak: aaa i upominam się żeby moje też zostało wypite:-D:-D:-D muuuuaaaa

Tikanis,super są są te teksty...zwijałyśmy sie z mamą ze śmiechu:-D:tak: buzi dla Kubusia od Nadusi:tak:
Confi,Sylwester bez jedynki mnie powalił:-D
Moniqsan,i co fajnie u mamy,nie? Dlatego jak tak żadko w domu jestem:blink::-)

Ale niestety zaraz wyruszam do domku,trzeba tam troszke pomieszkać:sorry2: Buziolki kochane,może uda mi się wieczorkiem poklikać ale nie jestem pewna:sorry2::sorry2::sorry2:

roxy= od kubusia rowniez a tekstyw lasnie takie mialy byc hehehe:P fajnie ze komus przyniolsy rozliznienie":P

confi, malinka, - niestety kubus lepiej nie spi i wiem co przezywasz confi.. niestety musisz to przeczekac.. moze taki okres ma damianek.. a moze daj mu w nocy herbatki .. hmmm.. moj ma tak od urodzenia a twoj dami przynajmniej przesypial pare nocek calych prawda???

mamamatysia- oj bidulko...://oby wszytsko w porzadku bylo:P

moniqsan - fajnie ze wreszcie wyszliscie sami i ze fajnie sie pobawiliscie:P

ankzoc- wiem co przezywasz i lacze sie z toba ze taki teklst szczele hehe:P a jak w pracy na nowym stanowisku...???

reklama
o a co tu się dzisiaj znowu dzieję :-(

chciałaś chyba powiedzieć:
znowu NIC nie dzieje. ;-):zawstydzona/y::cool:

baby no gdzieście się podziały.

Aha kasiu, mi padł internet, więc wkurzona odcięciem od bb poszłm sprzątać bo nam się sajgon straszny zrobił na strychu. I mnie nie było.
Ale już jestem. Tylko kanapkę pójdę jeszcze sobie zrobić.

A co u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry