reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale bez skierowania chyba trzeba płacic? jak pójde go rejestrowac na szczepienie to przejde sie tez i zapytam u okulisty:tak:

...

Nie, nie trzeba płacić :no: Po prostu dowiedz się gdzie przyjmuje okulista i go zapisz :tak: a terminy są długie :baffled:
Przy zapisywaniu na pewno sie będą pytali, dlaczego zapisujesz to im powiedz, że ze względu na dużą wadę wzroku u obojga rodziców, jak trzeba to nakłam :-p A dopiero z okulistka będziesz normalnie rozmawiać :-D

Pozmywane, poprane, poodkurzene, obiad się gotuje :-p ale sie uwinęłam.
A Niki sobie smacznie spi :tak:

reklama
Ja tez sobie posprzatalam i zaraz inaczej wyglada:tak::tak::tak:Wszystko mam na swoim miejscu;-):-)
A dziewczynki wlaczaja mi wsyztskie zabawki na baterie wiec wlaczylam sobei muzyczke zeby tego nie slyszec:-p:-D:-D:-D:-D

MH dzięki:tak:

ja mam dziisja na obiadek gołąbki- wlaśnie zjadłam- 3!!!:szok: naarlam sie jak cholera.... ale., do diety jeszcze mogę jeść;-)

a teraz ide wysępić jakąś czekoladke od Patryka:-D

i biore się do sklepu po świeczki na kolede:sorry2::baffled:
nienawidze koledy:eek:

Ja tez nie wiem kiedy jest u mnie koleda:no:I ja nawet nie mam nic z tego co potrzebuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyab bede musiala w jakis dzien pojechac i kupic:nerd:
Jak mieszkalismy z tesciami to zawsze Oni mieli i wszystko szykowali za mnie;-):-p

kurcze my też pierwszy rok na swoim i zgłupiałam....co jest potrzebne??? Świeczka i ........aż wstyd ale nie wiem...przecież bigosu mu nie ugotuję specjalnie:-D:-D:-D:-D:-D

swiecznik,woda swiecona i takie swięcidlo:tak::tak:Chyba nic wiecej,ale nie jestem pewna:baffled:
Ja powoli zmykam bo chce polozyc mlode i wypadaloby sie wkoncu ubrac:-D;-)

U mnie, dzisaj kotleciki mielone, ziemniaczki i colesław :tak::-p

A u mnie juz po kolędzie :tak: Swieczka to chyba niekoniecznie :baffled: Świety obrazek, albo krzyżyk, może być taki co wisi na ścianie, np nad drzwiami :-p No i woda święcona i kropidło :tak:

reklama
ja nawet nie wiem kiedy u mnie:errr::errr::errr: mam lenia....
dowikla to u Was wesoło:tak:
ja tez nei wiedziałam-do wczoraj jak mi teściowa powiedziała że mamy:baffled::-D:-D:-D bo ona sprawdziła w interncie- mieszkała tu wczsniej to wiedziala ze na stronie jest podane;-)

kurcze my też pierwszy rok na swoim i zgłupiałam....co jest potrzebne??? Świeczka i ........aż wstyd ale nie wiem...przecież bigosu mu nie ugotuję specjalnie:-D:-D:-D:-D:-D
hm.. szczerze mówiąc to rok temu nie przyjelismy kolędy:zawstydzona/y: doszliśmy do wniosku ze skoro i tak sie wyprowadamy to po co- jak tego nie lubimy:-D:-D:-D:-D

no i wiem ze musi byc krzyżyk i swieczki- no i chyba woda święcona:baffled: ktorej nie mam:-D naleje zwykłą na alerzyk- moja babcia zawsze na talarszyk nalewała- tyle że święconą- chyba brała ja ze sobą w koszyczku do poświęcenia na wielkanoc:baffled: mi tam wystarczy zwykła;-)

koperta dla księdza i dla ministrantow jakieś drobne;-)
wlasnie- koperte musze kupić:sorry2:

Do góry